ЦСКА-Ливърпул!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 29 Юли 2005, 21:01

Не 4е злорадствам нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама 4естито :D .Дано на Левски до година ,не им се падне Ливерпул.Не 4е не им забихме 2 гола.Явно и тая година няма да гледаме на6 отбор в лигата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 30 Юли 2005, 0:04

krika написа:Левски е един от най-Българските отбори създаден от няколко приятели обичащи футбола :!: Имали са една топка и две греди между които са връзвали канап за врата но сичко е било непринудено и от любов.:

Забрави да добавиш,че действието се е развивало в циганската махала. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 30 Юли 2005, 0:05

Леле време е да си върнем старата слава :bgflag: :bgflag: :bgflag: :fart:
ТДС - Турбо Див Селянин

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 30 Юли 2005, 12:35

boost написа:
krika написа:Левски е един от най-Българските отбори създаден от няколко приятели обичащи футбола :!: Имали са една топка и две греди между които са връзвали канап за врата но сичко е било непринудено и от любов.:

Забрави да добавиш,че действието се е развивало в циганската махала. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ехоооо, грух, грух.. първия стадион на ЛЕВСКИ е ст. Васил Левски.. така, че си траЙ там у кочинката.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 30 Юли 2005, 13:48

Червените ще победят.............. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 30 Юли 2005, 22:27

Обичам споровете между левски-цска.
Особено като погледнеш нивото на българското "първенство" и бързото издигане в международните турнири.
(бързото издигане е с самолет след първия кръг)
В крайна сметка спора опира до: ама ние имахме купа 19хх година, а 19ху ви бихме с 7:2.
А в момента нито един български отбор не може да изиграе един мач като хората. Включително националния :evil:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 31 Юли 2005, 0:42

Говедчовците да мълчат :D
Изображение
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 31 Юли 2005, 2:15

Иво написа:Грух, грух, грух...

Само това прочитам.. :mhihi: :winky: :lol:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 31 Юли 2005, 2:31

Простотията не ходи по гората...
Не можах да разбера как Левски влезе в тая тема, която май е ЦСКА - Ливърпуул... Тва е - дайте да си покажем п*****е, та да ги премерим. Кой бил турчин, кой еврей... ми нека бе, тва е БГ футбол - като не ви кефи, не го гледайте - аз така правя. Гледам само интернационални мачове - български клуб срещу чужд. Заради такива като вас по стадионите вече не ходят истински запалянковци... за мачовете на националния да не говорим... Предпоследния път като бях на В.Левски бях във В сектор. Точно на средата. Първото полувреме се чуваше "Българи юнаци", а след средата на второто, точно когато започват смените в отбора - "Фуй за Левски", "Два за ЦСКА"... е немам думи... Та това ми беше мисълта, никъде в заглавието на темата нямаше Левски, от къде дойде и какво стана... :?: Много ме е яд като става така :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 31 Юли 2005, 4:06

krika написа::OT: От коя държава е бе Насти :?: Я се стегни малко :idea: Левски е един от най-Българските отбори създаден от няколко приятели обичащи футбола :!: Имали са една топка и две греди между които са връзвали канап за врата но сичко е било непринудено и от любов.А същото не може да се каже за оново отборче на армията създадено с указ на БКП и започнал да се състезава направо от "А" група :idea: Та същите палячовци и до днес носят чевената петолъчка до сърцата си същата която би била срам за всеки НОРМАЛЕН Българин :idea:

Добре бе за кво трябва да си показвваш тука къв фен си на Говедата...Темата е ЗА ЦСКА-ри и за мача ЦСКА - Ливерпул...а утре т.е. днес може да дойдеш на Васил Левски и видиме кой крив кой прая ааа?Тоя "off topic" не те извинява....И Левски и ЦСКА нямат нищо общо с Английския футбол за да водим смислени спорове "Кой е по- по- най-"И докато има такива селяни от Левски ,които се наричат фенове и ходят да бият футболистите пред блоковете им-няма кво да се хвалите,в това число не изключвам че има и такива от червените фенове.То си е до манталитет..Да се надяваме да се преставим добре пред Англичаните :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 31 Юли 2005, 5:43

Принципно ЦСКА :1: ама нали са си български отбор ... :D
Ливърпул на паша ... :twisted:
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 31 Юли 2005, 7:52

Очаквам да има сериозна броева разлика в резолтата. Интересно ми е с колко ще падне ЦСКА-то ... :?:
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 31 Юли 2005, 10:47

Иво написа:Говедчовците да мълчат :D

ИзображениеИзображение
Не случайно жертвата е с червена фланелка :) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 31 Юли 2005, 11:45

err0r написа:Простотията не ходи по гората...
Не можах да разбера как Левски влезе в тая тема, която май е ЦСКА - Ливърпуул...

Аз намесих Левски в темата, ама идеята ми беше друга - исках да призова всички фенове, независимо от клубните си предпочитания да подкрепят ЦСКА. Исках поне веднъж да покажем, че сме единни щом става дума за национална чест.
Аз ли грешно се молих, те ли грешно ме разбраха... :dunno:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 31 Юли 2005, 12:02

А добре Боце щом "темата е само за цскари" си грухтете и квичете спокойно няма да се намесвам.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата