Препоръчайте ми бояджия в Ямбол
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Препоръчайте ми бояджия в Ямбол
Колеги трябва ми кадърен бояджия с камера и т.н. и цените да са нормални. Най важнота е да е от Ямбол. Чакам вашите съвети и ако знаете някакви цени ще е още по добре
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re: Препоръчайте ми бояджия в Ямбол
Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Next
- старши ентусиаст
-
BMWPetar написа:Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал
Знам ,че имат камери тези които работят в старото домостроене мисля ,че бяха фирма BGG но.. не ги знам дали работят добре
Не знам кое те кара да мислиш така..., ама щом не си чувал...BMWPetar написа:Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал
Стоян в с.Веселиново. От центъра на селото, посока Ямбол завиваш първата наляво. Мисля че пресечката се пада с/у хоремага

Той е един от най-добрите в цяла България. Още преди 7-8 години имаше повече сертификати от повечето бояджии в България взети заедно.
Не взима евтино, но има защо

Успех.
- Next
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Не знам кое те кара да мислиш така..., ама щом не си чувал...BMWPetar написа:Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал
Стоян в с.Веселиново. От центъра на селото, посока Ямбол завиваш първата наляво. Мисля че пресечката се пада с/у хоремага
Той е един от най-добрите в цяла България. Още преди 7-8 години имаше повече сертификати от повечето бояджии в България взети заедно.
Не взима евтино, но има защо
Успех.
Оооо този бях го забравил знам го къде е преди няколко години съм ходил там обаче имаше супер много работа човека а неможех да чакам и ходих при друг. Ще мина през Веселиново да видим какво ще ми каже сега имам възможност да чакам

Благодаря ти колега

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами ако не стане във Веселиново в съседното село Зимница има един добър майстор бояджия-Тенко се казва. Не знам обаче има ли камера, можеш да го питаш, но кадета той го прави и стана супер (просто като резервен вариант).
Никой не мое ма връне на селу!
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
в Дианата, до икономиката мисля, че имаха камера. Другите по известни са в с. Чарган при Ников.
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
BMWPetar написа:Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал
Едва ли в София са най-добрите,от опит знам,но както и да е.Стоян от Веселиново но има доста работа момчето,изключително добър.Съжелявам че като правих на Купъра тавана черен не отидох там,а си го направих при "много добри майстори" в София.
В Сливен има поне 3 добри сервиза, ако не те притесняват 30-те километра, драсни едно ЛС да ти дам координати.
А принципно, не е ли забранено да се ползват старите бои и сега всички пръскат с водни, които без камера не стават. В смисъл, че всеки бояджия трябва да има камера, освен, ако не е някой супер нелегален и незаконен
А принципно, не е ли забранено да се ползват старите бои и сега всички пръскат с водни, които без камера не стават. В смисъл, че всеки бояджия трябва да има камера, освен, ако не е някой супер нелегален и незаконен

Силно се надявам да е така, но нямам отговор как повечето пребоядисани коли (евтино), които виждам са целите портокалови.musura написа:В Сливен има поне 3 добри сервиза, ако не те притесняват 30-те километра, драсни едно ЛС да ти дам координати.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Съвета ми е да отидеш при Стоян... Много е добър а и в почти цяла българия го знаят и моторджиите дори... Така че това е човека ти ако искаш качествено боядисване...
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Малко извън темата, някой ще каже ли какъв е новият бял цвят на колите. Със повече лак ли се прави или е просто по различен бял.
Next написа:BMWPetar написа:Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал
Знам ,че имат камери тези които работят в старото домостроене мисля ,че бяха фирма BGG но.. не ги знам дали работят добре
Екстра работят! Преди някъде месец ударих колата и я правих там. Супер стана, нямам забележки. Направиха си я в срок, а и не беше скъпо.
14 мнения
• Страница 1 от 1