Препоръчайте ми бояджия в Ямбол

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Препоръчайте ми бояджия в Ямбол

Мнение от Next » 09 Яну 2010, 4:00

Колеги трябва ми кадърен бояджия с камера и т.н. и цените да са нормални. Най важнота е да е от Ямбол. Чакам вашите съвети и ако знаете някакви цени ще е още по добре
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: Препоръчайте ми бояджия в Ямбол

Мнение от BMWPetar » 09 Яну 2010, 13:45

Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Next » 09 Яну 2010, 14:28

BMWPetar написа:Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал

Знам ,че имат камери тези които работят в старото домостроене мисля ,че бяха фирма BGG но.. не ги знам дали работят добре
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 09 Яну 2010, 14:46

BMWPetar написа:Едва ли в Ямбол има добър бояджия с камера... поне аз не съм чувал
Не знам кое те кара да мислиш така..., ама щом не си чувал...

Стоян в с.Веселиново. От центъра на селото, посока Ямбол завиваш първата наляво. Мисля че пресечката се пада с/у хоремага :)
Той е един от най-добрите в цяла България. Още преди 7-8 години имаше повече сертификати от повечето бояджии в България взети заедно.
Не взима евтино, но има защо ;)
Успех.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Next » 09 Яну 2010, 15:36

liloff написа:
Не знам кое те кара да мислиш така..., ама щом не си чувал...

Стоян в с.Веселиново. От центъра на селото, посока Ямбол завиваш първата наляво. Мисля че пресечката се пада с/у хоремага :)
Той е един от най-добрите в цяла България. Още преди 7-8 години имаше повече сертификати от повечето бояджии в България взети заедно.
Не взима евтино, но има защо ;)
Успех.

Оооо този бях го забравил знам го къде е преди няколко години съм ходил там обаче имаше супер много работа човека а неможех да чакам и ходих при друг. Ще мина през Веселиново да видим какво ще ми каже сега имам възможност да чакам :)
Благодаря ти колега :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Яну 2010, 15:53

Ами ако не стане във Веселиново в съседното село Зимница има един добър майстор бояджия-Тенко се казва. Не знам обаче има ли камера, можеш да го питаш, но кадета той го прави и стана супер (просто като резервен вариант).
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 09 Яну 2010, 18:29

в Дианата, до икономиката мисля, че имаха камера. Другите по известни са в с. Чарган при Ников.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 09 Яну 2010, 20:15

Едва ли в София са най-добрите,от опит знам,но както и да е.Стоян от Веселиново но има доста работа момчето,изключително добър.Съжелявам че като правих на Купъра тавана черен не отидох там,а си го направих при "много добри майстори" в София.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от musura » 09 Яну 2010, 20:42

В Сливен има поне 3 добри сервиза, ако не те притесняват 30-те километра, драсни едно ЛС да ти дам координати.

А принципно, не е ли забранено да се ползват старите бои и сега всички пръскат с водни, които без камера не стават. В смисъл, че всеки бояджия трябва да има камера, освен, ако не е някой супер нелегален и незаконен :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 09 Яну 2010, 21:12

musura написа:В Сливен има поне 3 добри сервиза, ако не те притесняват 30-те километра, драсни едно ЛС да ти дам координати.

А принципно, не е ли забранено да се ползват старите бои и сега всички пръскат с водни, които без камера не стават. В смисъл, че всеки бояджия трябва да има камера, освен, ако не е някой супер нелегален и незаконен :dunno:
Силно се надявам да е така, но нямам отговор как повечето пребоядисани коли (евтино), които виждам са целите портокалови.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 09 Яну 2010, 22:48

Съвета ми е да отидеш при Стоян... Много е добър а и в почти цяла българия го знаят и моторджиите дори... Така че това е човека ти ако искаш качествено боядисване...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 10 Яну 2010, 0:41

:yes: за Стоянчо :) аз си бях оставил колата при него и имаше много работа и щеше чак след месец да е готова ама всеки ден му нахалствах и ми я оправи за 1 седмица за не много висока сума, пак по-висока от нормалното ама все пак, знам че няма да има мърдане :) а какви коли съм виждал да ремонтира .... :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Яну 2010, 12:38

Малко извън темата, някой ще каже ли какъв е новият бял цвят на колите. Със повече лак ли се прави или е просто по различен бял.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_34 » 14 Ное 2010, 14:20

Next написа:

Знам ,че имат камери тези които работят в старото домостроене мисля ,че бяха фирма BGG но.. не ги знам дали работят добре

Екстра работят! Преди някъде месец ударих колата и я правих там. Супер стана, нямам забележки. Направиха си я в срок, а и не беше скъпо.

Назад към Извън Темата