11 септември 2001
Модератор: Общи модератори
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: ХАИТИ - няма господ!
///peter написа:alx написа:///peter написа:alx, кай честно кой удари щатите? Юе ми стана интересно
няколко мюсулмани с джобни ножчета за рязане на картон, брилятна проста идея (като всички брилянтни идеи) и желание за купища пилаф и девственици...
ако мислиш, че младежа с бинарното устройство в гащите беше успял и парчета и хора бяха се посипали над чикаго нещата щяха да изглеждат по-различно... едва ли.
.... но пак щяха да се намерят хора да кажат "няма начин как тоз да внесе взривно устройство в самолета... американците сами си го направиха защото войната над теророа започна да отшумява и обществото престана да блее"...
А с Пентагона какво стана, защо останки от самолет там нямаше?
Знаеш (предполагам) от какъш матерял са направени витлата - знаеш и на каква температура издържат - би било смешно да кажеш че самолета се е разтопил на 100% нали?
За кулите... Първо как според теб сграда с толкова етажа се срива със скорост еднаква на свободното падане? Как според теб се стопяват основи с керосин?
Защо според теб имаше облаци от дим - единия от остатъчните матеряли след третиране на метал с термит?
Защо се срути сграда номер 7?
Има и още ма са ша ям и ме мързи да ти пиша.
Уж го раздаваш интелигентен, не говори глупости![]()
А и още нещо - най- важното какъв е смисъла да поразиш 2 безсполезни за политиката на САЩ сгради? Психо удъра щеше да е по-голям ако бяха ударени политическите сгради, ама нейсе...
На тия въпроси няма кой да отговори смислено и изобщо да отговори - не са го направили и американските власти. По интересно е защо не са осъдили създателите на разни "конспираторски" филми, в страна, където осъждат голяма верига за бързо хранене за милиони, защото техен клиент се полял с кафе и то било вряло... Нещо не им се човърка по темата... Защо - всеки има отговор за себе си.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Те тия филми са забранени в щатити.
А как има още хора да вярват, че некви чаршафи ше съборят кулите и т.н, но те и дори не се събориха от самолетите. Просто няма как да разтопиш стомана с керосин.
Да постна малко снимки и аз:

Тва е на граунд зеро, колоните 47 на брой, нещо много добре разтопени вее..
Относно Хаити, ми на кой разлом седи, дали в съседство няма един голям хамерикански град
.....знае ли са, че ще има голямо земетресения /факт е, че незнаеш кога /София е 9 степен//...та зада не се случи по добре да освободиш малко напрежение....., но е много трудно да се докаже нещо, кто при ВТЦ примерно.
А и до къде стигнахме, да се казва на някой, който вярва в Бог, да ходи на психолог...
А как има още хора да вярват, че некви чаршафи ше съборят кулите и т.н, но те и дори не се събориха от самолетите. Просто няма как да разтопиш стомана с керосин.
Да постна малко снимки и аз:

Тва е на граунд зеро, колоните 47 на брой, нещо много добре разтопени вее..
Относно Хаити, ми на кой разлом седи, дали в съседство няма един голям хамерикански град

А и до къде стигнахме, да се казва на някой, който вярва в Бог, да ходи на психолог...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Грам не ми се спори по тези въпроси ! Гледали сте няколко конспиратоски филма и айде всичко е вярно . Правите се на компетенти на въпроси на които и "От местопрестъпленито" ще се затрудни . Не си задавйате върпоси на които НЯМА КАК да си отговорите , защото единстевната ви представена информация е от някакви малоумни филми . Жанра мистификация се е появил одавана , но това не попречи на 5 млр човека да повярват , че амрекинаци правят дисекция на извънземно и снимат . Появиха се стотици предаваня , ка това било истина , а ти си пишеше - мистификация. Друг подобен филм - как руснаците стъват на луната през 1933та година . С архивни кадри от таен руски космодрум , със снимки и видео от кацането на луната със факти , реални имена и тн ... е да ама не - авторите си казват - мистификация , просто един проект. Вервай ми ако само от филма , се опиташ да опровергаеш твърдението , че 33та е имало братушки на луната - никога няма да успееш .
Като толкова искате да научите отговора за 9/11 , поне с епоинтересувайте от становищата на експерти , не само на филм , направен да шокира хората и да стане известен автора.
Лично за мен , не нужно да си тормозя главата , върху някакви абсурдни теории и както вече казах - да търся под вола теле . Казвам ви със тези филми , ще стане като със конспирацията за луната - накрая всичко ще се опровергае , но до тогава много мозъци ще бъдат напълнение с глупости .
Който вярва , че 200 000 души са убити , защото са заслужавали и по тази логика - всички жертви на епидемии и ВСВ , демек 100 000 000 невинни хора са умрели , защото са съгрешили пред Бог - този човек е за психолог . Вярвам в християнските ценности , но по никакъв начин , не може да 200 000 мъже,жени и деца да са си изпросили смъртта ... и СЕКТИ , ВЪН ОТ ФОРУМА
Ако и един мой близък или познат , беше станал жертва на подобен катаклизъм , лично щях да издиря колегата , дето разправя , че всеки си е получил заслуженото . Поне "малко очи да имаш" когато говориш за такава трагедия 
Като толкова искате да научите отговора за 9/11 , поне с епоинтересувайте от становищата на експерти , не само на филм , направен да шокира хората и да стане известен автора.
Лично за мен , не нужно да си тормозя главата , върху някакви абсурдни теории и както вече казах - да търся под вола теле . Казвам ви със тези филми , ще стане като със конспирацията за луната - накрая всичко ще се опровергае , но до тогава много мозъци ще бъдат напълнение с глупости .
Който вярва , че 200 000 души са убити , защото са заслужавали и по тази логика - всички жертви на епидемии и ВСВ , демек 100 000 000 невинни хора са умрели , защото са съгрешили пред Бог - този човек е за психолог . Вярвам в християнските ценности , но по никакъв начин , не може да 200 000 мъже,жени и деца да са си изпросили смъртта ... и СЕКТИ , ВЪН ОТ ФОРУМА

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
acho.rs написа:Грам не ми се спори по тези въпроси ! Гледали сте няколко конспиратоски филма и айде всичко е вярно . Правите се на компетенти на въпроси на които и "От местопрестъпленито" ще се затрудни . Не си задавйате върпоси на които НЯМА КАК да си отговорите , защото единстевната ви представена информация е от някакви малоумни филми . Жанра мистификация се е появил одавана , но това не попречи на 5 млр човека да повярват , че амрекинаци правят дисекция на извънземно и снимат . Появиха се стотици предаваня , ка това било истина , а ти си пишеше - мистификация. Друг подобен филм - как руснаците стъват на луната през 1933та година . С архивни кадри от таен руски космодрум , със снимки и видео от кацането на луната със факти , реални имена и тн ... е да ама не - авторите си казват - мистификация , просто един проект. Вервай ми ако само от филма , се опиташ да опровергаеш твърдението , че 33та е имало братушки на луната - никога няма да успееш .
Ачо не ми бегай от въпросите, кажи ми как се топят титаниеви двигатели с керосин, при условие че те са направени да работят с керосин

И за да не съм голословен, самолета ударил пентагона и изпарил се (на 100%) от температурата на горене на керосина (която е 287градуса по целзии), е задвижван от 2 газ турбинови двигателя модел на rolls royce RB211.
Та като недостатък на този вид двигатели се посочва изработката им от титан. Тааа, малко за титана - топи се при 1600+ градуса по целзии...
Никъде комисията по 9/11 не е посочила какъв е физичния закон който ще накара титана - един от най-здравите и трудни за топене метали познат ни до сега, може просто да се изпари
Та, аре само недей да влизаш в спор за нещо което настина май си гледал само в мечо пух
Щото ако говорим за последиците от 9/11, наистина са много по-големи от земетресението в Хаити. Но разбираш ли то те чалмите си го направиха

Последна промяна ///peter на 26 Яну 2010, 14:38, променена общо 1 път
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Ачо, да спориме смисъл няма. Това, което каза, че за милионите на талибаните граници няма...и е така, и не е. Да се научиш да пилотираш такава машина не е като да караш делтапланер. А и няма къде срещу пари да ти дадат да я пилотираш!
Отделно вземи и погледни как този атентат се е отразил на икономиката на Щатите и вземи да изгледаш записи на срутването на една от сградите на комплекса...а после разгледай контролирано събаряне на сграда...ще видиш очудващи прилики. Тук не говорим някой да гледа конспираторски филми и понеже онзи ти казва, че е така, ти да си мислиш, че е така. Тук говориме да видиш нещо, да го съпоставиш с друго, да погледнеш общата картинка и да помислиш.
Това да срутиш Търговския център е горе-долу все едно франсетата да бутнат Айфеловата кула. Ама от една страна има други по-емблематични структури като Статуята на Свободата и т.н. А и изпускаш едно основно неизвестно в цялото уравнение - французите никога не са имали за президент такъв малоумник и психопад като Буш. Извинявай, ама този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток. И да вметна само...нали просто спориме, а не се караме, така че това е моето мнение, не го приемай все едно се опитвам да го налагам...отворен съм към всички гледни точки
Отделно вземи и погледни как този атентат се е отразил на икономиката на Щатите и вземи да изгледаш записи на срутването на една от сградите на комплекса...а после разгледай контролирано събаряне на сграда...ще видиш очудващи прилики. Тук не говорим някой да гледа конспираторски филми и понеже онзи ти казва, че е така, ти да си мислиш, че е така. Тук говориме да видиш нещо, да го съпоставиш с друго, да погледнеш общата картинка и да помислиш.
Това да срутиш Търговския център е горе-долу все едно франсетата да бутнат Айфеловата кула. Ама от една страна има други по-емблематични структури като Статуята на Свободата и т.н. А и изпускаш едно основно неизвестно в цялото уравнение - французите никога не са имали за президент такъв малоумник и психопад като Буш. Извинявай, ама този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток. И да вметна само...нали просто спориме, а не се караме, така че това е моето мнение, не го приемай все едно се опитвам да го налагам...отворен съм към всички гледни точки

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Pitbull_Germany написа:Това да срутиш Търговския център е горе-долу все едно франсетата да бутнат Айфеловата кула. Ама от една страна има други по-емблематични структури като Статуята на Свободата и т.н. А и изпускаш едно основно неизвестно в цялото уравнение - французите никога не са имали за президент такъв малоумник и психопад като Буш. Извинявай, ама този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток. И да вметна само...нали просто спориме, а не се караме, така че това е моето мнение, не го приемай все едно се опитвам да го налагам...отворен съм към всички гледни точки
Само да вметна, това си е стар сценарии. Влизането им във втората световна война е по подобен начин

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
темата обърна посоката,но наистина си е интересна.
по-добре ще е да се пусне нова,така повечето ще са доволни!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
Недей да се абиш - човеко си го каза - "не на него тия" (въпроси)...
За чий да си "блъска главата", като има телевизия, по която казват сите "факти"... 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Biankonero написа:Недей да се абиш - човеко си го каза - "не на него тия" (въпроси)...За чий да си "блъска главата", като има телевизия, по която казват сите "факти"...

Сега се сетих и за това, че две следмици под руините на търговския център имаше разтопен метал. Пак от керосина

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
///peter написа:Pitbull_Germany написа:Това да срутиш Търговския център е горе-долу все едно франсетата да бутнат Айфеловата кула. Ама от една страна има други по-емблематични структури като Статуята на Свободата и т.н. А и изпускаш едно основно неизвестно в цялото уравнение - французите никога не са имали за президент такъв малоумник и психопад като Буш. Извинявай, ама този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток. И да вметна само...нали просто спориме, а не се караме, така че това е моето мнение, не го приемай все едно се опитвам да го налагам...отворен съм към всички гледни точки
Само да вметна, това си е стар сценарии. Влизането им във втората световна война е по подобен начин
Е, не вярвам да има толкова заблудени, които да си мислят, че американците отидоха и в Ирак, за да спасят бедните хора от онзи изрод Саддам!? Или че много им пукаше за косоварите едно време...айде стига. Те винаги си намират някакво оправдание пред ООН и въобще пред всички. Боли ги щепсела тях за Саддам и Осама...ма виж в тоя район колко кинти има...ах, мамоуууу

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
павката написа:темата обърна посоката,но наистина си е интересна.
нека модераторите да разделят темата, ако преценят. не само да трият мнения
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тия американци,всичкото при тях конспирация!
тоз малоумния Буш от любов към фамилията ли го бяха избрали или оня имаше силни зад гърба си?
тоз малоумния Буш от любов към фамилията ли го бяха избрали или оня имаше силни зад гърба си?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Biankonero написа:Недей да се абиш - човеко си го каза - "не на него тия" (въпроси)...За чий да си "блъска главата", като има телевизия, по която казват сите "факти"...
Да - средствата за масова дезинформация - както и киното и глупстите на които се кефите-не сте ли се замисля ли , че и те са аправени с цел да ви манипулират ? Аз , Както обикновено , си имам отговор за всичко , но грам не ми се занимава да оборовам , адсурдната ви теза . Все едно да споря - има ли Бог . Пожелавам ви приятн могове - подкрепяайте се - Америкнаците се гръмнаха сами , амекринаците си удариха Пръл Харбър сами (о не, това вече ще ме спука от смях) и така нататък.Комунизма хубаво ви е обработил..
АЛХ се октаза от тема, същото правя и аз

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
На човек който не забелязва иронията, вие сте седнали да говорите за следствията от трагедията - ама той едва ли е учил за причинно-следствените връзки...
"Не на него тия"...
Иначе има отговор на всичките поставени по-горе въпроси, ще ги сподели с нас, ама друг път...
Останахме си неуки и непросветени ейййй... 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
acho.rs написа:Biankonero написа:Недей да се абиш - човеко си го каза - "не на него тия" (въпроси)...За чий да си "блъска главата", като има телевизия, по която казват сите "факти"...
Да - средствата за масова дезинформация - както и киното и глупстите на които се кефите-не сте ли се замисля ли , че и те са аправени с цел да ви манипулират ? Аз , Както обикновено , си имам отговор за всичко , но грам не ми се занимава да оборовам , адсурдната ви теза . Все едно да споря - има ли Бог . Пожелавам ви приятн могове - подкрепяайте се - Америкнаците се гръмнаха сами , амекринаците си удариха Пръл Харбър сами (о не, това вече ще ме спука от смях) и така нататък.Комунизма хубаво ви е обработил..
АЛХ се октаза от тема, същото правя и аз
Абе не се прави на пръднал, ами кажи как се изпарява 9 тона титан.
И двамата се изнизахте по търлички, ама като се правите на умни попрочетете малко

А за пърл Харбър - кво да ти кажа - малко не ти достига акълеца да разбереш, че не те са го ударили. А просто не са направили нищо.
Но това е прекалено сложна политико-икономическа ситуация, която трудно би асимилирал