11 септември 2001

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: ХАИТИ - няма господ!

Мнение от Biankonero » 26 Яну 2010, 12:17

///peter написа:
alx написа:
///peter написа:alx, кай честно кой удари щатите? Юе ми стана интересно

няколко мюсулмани с джобни ножчета за рязане на картон, брилятна проста идея (като всички брилянтни идеи) и желание за купища пилаф и девственици...

ако мислиш, че младежа с бинарното устройство в гащите беше успял и парчета и хора бяха се посипали над чикаго нещата щяха да изглеждат по-различно... едва ли.

.... но пак щяха да се намерят хора да кажат "няма начин как тоз да внесе взривно устройство в самолета... американците сами си го направиха защото войната над теророа започна да отшумява и обществото престана да блее"...

А с Пентагона какво стана, защо останки от самолет там нямаше?
Знаеш (предполагам) от какъш матерял са направени витлата - знаеш и на каква температура издържат - би било смешно да кажеш че самолета се е разтопил на 100% нали?

За кулите... Първо как според теб сграда с толкова етажа се срива със скорост еднаква на свободното падане? Как според теб се стопяват основи с керосин?
Защо според теб имаше облаци от дим - единия от остатъчните матеряли след третиране на метал с термит?
Защо се срути сграда номер 7?
Има и още ма са ша ям и ме мързи да ти пиша.
Уж го раздаваш интелигентен, не говори глупости ;)

А и още нещо - най- важното какъв е смисъла да поразиш 2 безсполезни за политиката на САЩ сгради? Психо удъра щеше да е по-голям ако бяха ударени политическите сгради, ама нейсе...

На тия въпроси няма кой да отговори смислено и изобщо да отговори - не са го направили и американските власти. По интересно е защо не са осъдили създателите на разни "конспираторски" филми, в страна, където осъждат голяма верига за бързо хранене за милиони, защото техен клиент се полял с кафе и то било вряло... Нещо не им се човърка по темата... Защо - всеки има отговор за себе си.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Яну 2010, 12:35

Те тия филми са забранени в щатити.
А как има още хора да вярват, че некви чаршафи ше съборят кулите и т.н, но те и дори не се събориха от самолетите. Просто няма как да разтопиш стомана с керосин.

Да постна малко снимки и аз:
Изображение
Изображение

Тва е на граунд зеро, колоните 47 на брой, нещо много добре разтопени вее..

Относно Хаити, ми на кой разлом седи, дали в съседство няма един голям хамерикански град :roll:.....знае ли са, че ще има голямо земетресения /факт е, че незнаеш кога /София е 9 степен//...та зада не се случи по добре да освободиш малко напрежение....., но е много трудно да се докаже нещо, кто при ВТЦ примерно.

А и до къде стигнахме, да се казва на някой, който вярва в Бог, да ходи на психолог...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2010, 14:14

Грам не ми се спори по тези въпроси ! Гледали сте няколко конспиратоски филма и айде всичко е вярно . Правите се на компетенти на въпроси на които и "От местопрестъпленито" ще се затрудни . Не си задавйате върпоси на които НЯМА КАК да си отговорите , защото единстевната ви представена информация е от някакви малоумни филми . Жанра мистификация се е появил одавана , но това не попречи на 5 млр човека да повярват , че амрекинаци правят дисекция на извънземно и снимат . Появиха се стотици предаваня , ка това било истина , а ти си пишеше - мистификация. Друг подобен филм - как руснаците стъват на луната през 1933та година . С архивни кадри от таен руски космодрум , със снимки и видео от кацането на луната със факти , реални имена и тн ... е да ама не - авторите си казват - мистификация , просто един проект. Вервай ми ако само от филма , се опиташ да опровергаеш твърдението , че 33та е имало братушки на луната - никога няма да успееш .
Като толкова искате да научите отговора за 9/11 , поне с епоинтересувайте от становищата на експерти , не само на филм , направен да шокира хората и да стане известен автора.
Лично за мен , не нужно да си тормозя главата , върху някакви абсурдни теории и както вече казах - да търся под вола теле . Казвам ви със тези филми , ще стане като със конспирацията за луната - накрая всичко ще се опровергае , но до тогава много мозъци ще бъдат напълнение с глупости .
А и до къде стигнахме, да се казва на някой, който вярва в Бог, да ходи на психолог...

Който вярва , че 200 000 души са убити , защото са заслужавали и по тази логика - всички жертви на епидемии и ВСВ , демек 100 000 000 невинни хора са умрели , защото са съгрешили пред Бог - този човек е за психолог . Вярвам в християнските ценности , но по никакъв начин , не може да 200 000 мъже,жени и деца да са си изпросили смъртта ... и СЕКТИ , ВЪН ОТ ФОРУМА :evil: Ако и един мой близък или познат , беше станал жертва на подобен катаклизъм , лично щях да издиря колегата , дето разправя , че всеки си е получил заслуженото . Поне "малко очи да имаш" когато говориш за такава трагедия :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 14:34

acho.rs написа:Грам не ми се спори по тези въпроси ! Гледали сте няколко конспиратоски филма и айде всичко е вярно . Правите се на компетенти на въпроси на които и "От местопрестъпленито" ще се затрудни . Не си задавйате върпоси на които НЯМА КАК да си отговорите , защото единстевната ви представена информация е от някакви малоумни филми . Жанра мистификация се е появил одавана , но това не попречи на 5 млр човека да повярват , че амрекинаци правят дисекция на извънземно и снимат . Появиха се стотици предаваня , ка това било истина , а ти си пишеше - мистификация. Друг подобен филм - как руснаците стъват на луната през 1933та година . С архивни кадри от таен руски космодрум , със снимки и видео от кацането на луната със факти , реални имена и тн ... е да ама не - авторите си казват - мистификация , просто един проект. Вервай ми ако само от филма , се опиташ да опровергаеш твърдението , че 33та е имало братушки на луната - никога няма да успееш .
Като толкова искате да научите отговора за 9/11 , поне с епоинтересувайте от становищата на експерти , не само на филм , направен да шокира хората и да стане известен автора.
Лично за мен , не нужно да си тормозя главата , върху някакви абсурдни теории и както вече казах - да търся под вола теле . Казвам ви със тези филми , ще стане като със конспирацията за луната - накрая всичко ще се опровергае , но до тогава много мозъци ще бъдат напълнение с глупости .

Ачо не ми бегай от въпросите, кажи ми как се топят титаниеви двигатели с керосин, при условие че те са направени да работят с керосин :mhihi:
И за да не съм голословен, самолета ударил пентагона и изпарил се (на 100%) от температурата на горене на керосина (която е 287градуса по целзии), е задвижван от 2 газ турбинови двигателя модел на rolls royce RB211.
Та като недостатък на този вид двигатели се посочва изработката им от титан. Тааа, малко за титана - топи се при 1600+ градуса по целзии...
Никъде комисията по 9/11 не е посочила какъв е физичния закон който ще накара титана - един от най-здравите и трудни за топене метали познат ни до сега, може просто да се изпари
Та, аре само недей да влизаш в спор за нещо което настина май си гледал само в мечо пух

Щото ако говорим за последиците от 9/11, наистина са много по-големи от земетресението в Хаити. Но разбираш ли то те чалмите си го направиха :banghead:
Последна промяна ///peter на 26 Яну 2010, 14:38, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 26 Яну 2010, 14:37

Ачо, да спориме смисъл няма. Това, което каза, че за милионите на талибаните граници няма...и е така, и не е. Да се научиш да пилотираш такава машина не е като да караш делтапланер. А и няма къде срещу пари да ти дадат да я пилотираш!

Отделно вземи и погледни как този атентат се е отразил на икономиката на Щатите и вземи да изгледаш записи на срутването на една от сградите на комплекса...а после разгледай контролирано събаряне на сграда...ще видиш очудващи прилики. Тук не говорим някой да гледа конспираторски филми и понеже онзи ти казва, че е така, ти да си мислиш, че е така. Тук говориме да видиш нещо, да го съпоставиш с друго, да погледнеш общата картинка и да помислиш.

Това да срутиш Търговския център е горе-долу все едно франсетата да бутнат Айфеловата кула. Ама от една страна има други по-емблематични структури като Статуята на Свободата и т.н. А и изпускаш едно основно неизвестно в цялото уравнение - французите никога не са имали за президент такъв малоумник и психопад като Буш. Извинявай, ама този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток. И да вметна само...нали просто спориме, а не се караме, така че това е моето мнение, не го приемай все едно се опитвам да го налагам...отворен съм към всички гледни точки :D
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 14:40

Pitbull_Germany написа:Това да срутиш Търговския център е горе-долу все едно франсетата да бутнат Айфеловата кула. Ама от една страна има други по-емблематични структури като Статуята на Свободата и т.н. А и изпускаш едно основно неизвестно в цялото уравнение - французите никога не са имали за президент такъв малоумник и психопад като Буш. Извинявай, ама този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток. И да вметна само...нали просто спориме, а не се караме, така че това е моето мнение, не го приемай все едно се опитвам да го налагам...отворен съм към всички гледни точки :D

Само да вметна, това си е стар сценарии. Влизането им във втората световна война е по подобен начин :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Яну 2010, 14:42

темата обърна посоката,но наистина си е интересна.
по-добре ще е да се пусне нова,така повечето ще са доволни!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Biankonero » 26 Яну 2010, 14:42

Недей да се абиш - човеко си го каза - "не на него тия" (въпроси)... :mhihi: За чий да си "блъска главата", като има телевизия, по която казват сите "факти"... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 14:44

Biankonero написа:Недей да се абиш - човеко си го каза - "не на него тия" (въпроси)... :mhihi: За чий да си "блъска главата", като има телевизия, по която казват сите "факти"... :mhihi:

:mhihi: И ти си прав, ама барем го прочетат и други, та спрат да мислят тъпотии.

Сега се сетих и за това, че две следмици под руините на търговския център имаше разтопен метал. Пак от керосина :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 26 Яну 2010, 14:45

///peter написа:
Pitbull_Germany написа:Това да срутиш Търговския център е горе-долу все едно франсетата да бутнат Айфеловата кула. Ама от една страна има други по-емблематични структури като Статуята на Свободата и т.н. А и изпускаш едно основно неизвестно в цялото уравнение - французите никога не са имали за президент такъв малоумник и психопад като Буш. Извинявай, ама този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток. И да вметна само...нали просто спориме, а не се караме, така че това е моето мнение, не го приемай все едно се опитвам да го налагам...отворен съм към всички гледни точки :D

Само да вметна, това си е стар сценарии. Влизането им във втората световна война е по подобен начин :roll:

Е, не вярвам да има толкова заблудени, които да си мислят, че американците отидоха и в Ирак, за да спасят бедните хора от онзи изрод Саддам!? Или че много им пукаше за косоварите едно време...айде стига. Те винаги си намират някакво оправдание пред ООН и въобще пред всички. Боли ги щепсела тях за Саддам и Осама...ма виж в тоя район колко кинти има...ах, мамоуууу :mhihi:
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 14:45

павката написа:темата обърна посоката,но наистина си е интересна.
по-добре ще е да се пусне нова,така повечето ще са доволни!

нека модераторите да разделят темата, ако преценят. не само да трият мнения

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Яну 2010, 15:17

тия американци,всичкото при тях конспирация!
тоз малоумния Буш от любов към фамилията ли го бяха избрали или оня имаше силни зад гърба си?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2010, 15:26

Biankonero написа:Недей да се абиш - човеко си го каза - "не на него тия" (въпроси)... :mhihi: За чий да си "блъска главата", като има телевизия, по която казват сите "факти"... :mhihi:

Да - средствата за масова дезинформация - както и киното и глупстите на които се кефите-не сте ли се замисля ли , че и те са аправени с цел да ви манипулират ? Аз , Както обикновено , си имам отговор за всичко , но грам не ми се занимава да оборовам , адсурдната ви теза . Все едно да споря - има ли Бог . Пожелавам ви приятн могове - подкрепяайте се - Америкнаците се гръмнаха сами , амекринаците си удариха Пръл Харбър сами (о не, това вече ще ме спука от смях) и така нататък.Комунизма хубаво ви е обработил..
АЛХ се октаза от тема, същото правя и аз :wave:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Biankonero » 26 Яну 2010, 15:31

На човек който не забелязва иронията, вие сте седнали да говорите за следствията от трагедията - ама той едва ли е учил за причинно-следствените връзки... :mhihi: "Не на него тия"... :mhihi: Иначе има отговор на всичките поставени по-горе въпроси, ще ги сподели с нас, ама друг път... ;) Останахме си неуки и непросветени ейййй... :confused:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 15:44

acho.rs написа:

Да - средствата за масова дезинформация - както и киното и глупстите на които се кефите-не сте ли се замисля ли , че и те са аправени с цел да ви манипулират ? Аз , Както обикновено , си имам отговор за всичко , но грам не ми се занимава да оборовам , адсурдната ви теза . Все едно да споря - има ли Бог . Пожелавам ви приятн могове - подкрепяайте се - Америкнаците се гръмнаха сами , амекринаците си удариха Пръл Харбър сами (о не, това вече ще ме спука от смях) и така нататък.Комунизма хубаво ви е обработил..
АЛХ се октаза от тема, същото правя и аз :wave:

Абе не се прави на пръднал, ами кажи как се изпарява 9 тона титан.
И двамата се изнизахте по търлички, ама като се правите на умни попрочетете малко :roll:

А за пърл Харбър - кво да ти кажа - малко не ти достига акълеца да разбереш, че не те са го ударили. А просто не са направили нищо.
Но това е прекалено сложна политико-икономическа ситуация, която трудно би асимилирал :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата