БМВ събор 2010...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Re: БМВ събор 2010...

Мнение от B U L L I » 28 Яну 2010, 19:24

да вметна,че датите ще са същите за съжаление,поради почивните дни.шанс!
аз пък искам да ви агитирам да нощуваме на пистата в петък ако времето ни го позволи естествено.
да направим един огромен бивак и да разцепим мрака :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 28 Яну 2010, 19:57

Неискам да правя скандали или нещо такова но някои хора ме отчаяха да ходя на събор... Ако не си с бмв се почвало с ташаците сякакви мизерии се правят това вярно ли е или не ?? :dunno: Казаха ми го това хора които ходят на събор-a ...
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

Дон Хуан де Маркофф
Аватар

Мнение от B U L L I » 28 Яну 2010, 20:01

p0wEr написа:Неискам да правя скандали или нещо такова но някои хора ме отчаяха да ходя на събор... Ако не си с бмв се почвало с ташаците сякакви мизерии се правят това вярно ли е или не ?? :dunno: Казаха ми го това хора които ходят на събор-a ...

пълни глупости.
не съм чул за такъв случай,а и когато си на пистата кой те знае с какво си
ИзображениеИзображение
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 28 Яну 2010, 20:03

p0wEr написа:Неискам да правя скандали или нещо такова но някои хора ме отчаяха да ходя на събор... Ако не си с бмв се почвало с ташаците сякакви мизерии се правят това вярно ли е или не ?? :dunno: Казаха ми го това хора които ходят на събор-a ...

Пълни глупости!Да не сте 5 човека та някои да се занимава с тебе и с това с какво и как си дошъл.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 28 Яну 2010, 20:05

Ще споделя и аз мнението си за събора:
Датите са си перфектни :yes: , карането в колона е едно от най-готините неща - създава се настройка у човек че предстой нещо голямо :D , ако трябва ще карам с 35км/ч последен в колоната но да има колона. Последно като ходих на събор до София си карах сам без никакво по- различно настроение от всяко друго мое патуване НО като стигнах лукойла :shock: :shock: :shock: Лудница навсякаде БМВ-та - в този момент разбрах че БМВ - клуб не е просто форумче :D. За преспиването на пистата съм твърдо за :yes: една палатка да има моята ще е втората.
Искам да попитам ще има ли някакви конкурси, представяне на проекти и забавления различни от паленето на гуми / не че н е съм фен / но според мен не е най-важното да си запалиш гумите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 28 Яну 2010, 20:06

B U L L I написа:

пълни глупости.

Не на пистата по пътя към пистата или на магистралата ако си измежду 20-30 бмв-та...
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 28 Яну 2010, 20:07

Тези който са ти го казали ходили ли са на събор някога? Аз също в момента /за съжаление / нямам БМВ и ще ходя с друга кола без никакво претиснение.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Яну 2010, 20:10

Аз искам да попитам тези който казаха,че искат входа да е 20 лева за да няма семкари,вие как мислите как се издържа клуба как плаща Събора и още куп неща.
Другото е че събора вече е доста сериозно мероприятие,за жалост вече не е пиянски събор,хората идват да гледат шоуто,а не пияни БМВ ентусиасти ;) Което е доста добре,и поради тази причина има и БМВ фест,летвата е високо не може да слезнем под нея :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 28 Яну 2010, 20:14

N.Mihaylovski написа:Аз искам да попитам тези който казаха,че искат входа да е 20 лева за да няма семкари,вие как мислите как се издържа клуба как плаща Събора и още куп неща.
Другото е че събора вече е доста сериозно мероприятие,за жалост вече не е пиянски събор,хората идват да гледат шоуто,а не пияни БМВ ентусиасти ;) Което е доста добре,и поради тази причина има и БМВ фест,летвата е високо не може да слезнем под нея :)

:yes:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Дон Хуан де Маркофф
Аватар

Мнение от B U L L I » 28 Яну 2010, 20:24

p0wEr написа:
B U L L I написа:

пълни глупости.

Не на пистата по пътя към пистата или на магистралата ако си измежду 20-30 бмв-та...

в такива случаи,караш последен или пътуваш извън колоната.
историята помни много примери
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Яну 2010, 20:46

ми то вечерта си е едно от най-заслужаващи неща да си там,а не на хотелче и да зяпаш паркинга.
дано човека не е злопаметен и да разреши пак да има нощуващи там :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 28 Яну 2010, 20:56

N.Mihaylovski написа:Аз искам да попитам тези който казаха,че искат входа да е 20 лева за да няма семкари,вие как мислите как се издържа клуба как плаща Събора и още куп неща.

Незнам как се плаща за такова мероприятие ма на дали се разчита само на петте кинта за двата дена имаше и спонсори и така, ти като си по запознат ни отвори очите ;) .че да не се илагаме
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Яну 2010, 20:59

МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:

Незнам как се плаща за такова мероприятие ма на дали се разчита само на петте кинта за двата дена имаше и спонсори и така, ти като си по запознат ни отвори очите ;) .че да не се илагаме

Миии,не съм аз човека който трябва да ти отвори очите,макар,че ми се иска.
Но не си мисли,че рекламодателите идват с торбите с пари ;) А също и,че събора е 5000 лева а другите расходи още 1000 :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 28 Яну 2010, 21:09

N.Mihaylovski написа:
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:
N.Mihaylovski написа:Миии,не съм аз човека който трябва да ти отвори очите,макар,че ми се иска.
Но не си мисли,че рекламодателите идват с торбите с пари ;) А също и,че събора е 5000 лева а другите расходи още 1000 :)

От цялатa работа да не излезе че семкарите правят събора възможeн
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Яну 2010, 21:21

МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:
N.Mihaylovski написа:
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:
N.Mihaylovski написа:Миии,не съм аз човека който трябва да ти отвори очите,макар,че ми се иска.

От цялатa работа да не излезе че семкарите правят събора възможeн

Ами те семкарите са хиляди по 5 лева всеки сам си смятай :) Всичко е много пари който трябва да идват от някъде.Няма как комерсиално стана но това е пътя,за това има БМВ фест където истинските фенове да се съберат да се видат да се почерпат и така

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата