БМВ събор 2010...
Модератор: Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: БМВ събор 2010...
да вметна,че датите ще са същите за съжаление,поради почивните дни.шанс!
аз пък искам да ви агитирам да нощуваме на пистата в петък ако времето ни го позволи естествено.
да направим един огромен бивак и да разцепим мрака
аз пък искам да ви агитирам да нощуваме на пистата в петък ако времето ни го позволи естествено.
да направим един огромен бивак и да разцепим мрака

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Неискам да правя скандали или нещо такова но някои хора ме отчаяха да ходя на събор... Ако не си с бмв се почвало с ташаците сякакви мизерии се правят това вярно ли е или не ??
Казаха ми го това хора които ходят на събор-a ...

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
p0wEr написа:Неискам да правя скандали или нещо такова но някои хора ме отчаяха да ходя на събор... Ако не си с бмв се почвало с ташаците сякакви мизерии се правят това вярно ли е или не ??Казаха ми го това хора които ходят на събор-a ...
пълни глупости.
не съм чул за такъв случай,а и когато си на пистата кой те знае с какво си

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
p0wEr написа:Неискам да правя скандали или нещо такова но някои хора ме отчаяха да ходя на събор... Ако не си с бмв се почвало с ташаците сякакви мизерии се правят това вярно ли е или не ??Казаха ми го това хора които ходят на събор-a ...
Пълни глупости!Да не сте 5 човека та някои да се занимава с тебе и с това с какво и как си дошъл.
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Ще споделя и аз мнението си за събора:
Датите са си перфектни
, карането в колона е едно от най-готините неща - създава се настройка у човек че предстой нещо голямо
, ако трябва ще карам с 35км/ч последен в колоната но да има колона. Последно като ходих на събор до София си карах сам без никакво по- различно настроение от всяко друго мое патуване НО като стигнах лукойла
Лудница навсякаде БМВ-та - в този момент разбрах че БМВ - клуб не е просто форумче
. За преспиването на пистата съм твърдо за
една палатка да има моята ще е втората.
Искам да попитам ще има ли някакви конкурси, представяне на проекти и забавления различни от паленето на гуми / не че н е съм фен / но според мен не е най-важното да си запалиш гумите.
Датите са си перфектни

Искам да попитам ще има ли някакви конкурси, представяне на проекти и забавления различни от паленето на гуми / не че н е съм фен / но според мен не е най-важното да си запалиш гумите.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
B U L L I написа:p0wEr написа:Неискам да правя скандали или нещо такова но някои хора ме отчаяха да ходя на събор... Ако не си с бмв се почвало с ташаците сякакви мизерии се правят това вярно ли е или не ??Казаха ми го това хора които ходят на събор-a ...
пълни глупости.
Не на пистата по пътя към пистата или на магистралата ако си измежду 20-30 бмв-та...
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Тези който са ти го казали ходили ли са на събор някога? Аз също в момента /за съжаление / нямам БМВ и ще ходя с друга кола без никакво претиснение.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз искам да попитам тези който казаха,че искат входа да е 20 лева за да няма семкари,вие как мислите как се издържа клуба как плаща Събора и още куп неща.
Другото е че събора вече е доста сериозно мероприятие,за жалост вече не е пиянски събор,хората идват да гледат шоуто,а не пияни БМВ ентусиасти
Което е доста добре,и поради тази причина има и БМВ фест,летвата е високо не може да слезнем под нея 
Другото е че събора вече е доста сериозно мероприятие,за жалост вече не е пиянски събор,хората идват да гледат шоуто,а не пияни БМВ ентусиасти

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
N.Mihaylovski написа:Аз искам да попитам тези който казаха,че искат входа да е 20 лева за да няма семкари,вие как мислите как се издържа клуба как плаща Събора и още куп неща.
Другото е че събора вече е доста сериозно мероприятие,за жалост вече не е пиянски събор,хората идват да гледат шоуто,а не пияни БМВ ентусиастиКоето е доста добре,и поради тази причина има и БМВ фест,летвата е високо не може да слезнем под нея

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
p0wEr написа:B U L L I написа:p0wEr написа:Неискам да правя скандали или нещо такова но някои хора ме отчаяха да ходя на събор... Ако не си с бмв се почвало с ташаците сякакви мизерии се правят това вярно ли е или не ??Казаха ми го това хора които ходят на събор-a ...
пълни глупости.
Не на пистата по пътя към пистата или на магистралата ако си измежду 20-30 бмв-та...
в такива случаи,караш последен или пътуваш извън колоната.
историята помни много примери

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ми то вечерта си е едно от най-заслужаващи неща да си там,а не на хотелче и да зяпаш паркинга.
дано човека не е злопаметен и да разреши пак да има нощуващи там
дано човека не е злопаметен и да разреши пак да има нощуващи там

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
N.Mihaylovski написа:Аз искам да попитам тези който казаха,че искат входа да е 20 лева за да няма семкари,вие как мислите как се издържа клуба как плаща Събора и още куп неща.
Незнам как се плаща за такова мероприятие ма на дали се разчита само на петте кинта за двата дена имаше и спонсори и така, ти като си по запознат ни отвори очите

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:N.Mihaylovski написа:Аз искам да попитам тези който казаха,че искат входа да е 20 лева за да няма семкари,вие как мислите как се издържа клуба как плаща Събора и още куп неща.
Незнам как се плаща за такова мероприятие ма на дали се разчита само на петте кинта за двата дена имаше и спонсори и така, ти като си по запознат ни отвори очите.че да не се илагаме
Миии,не съм аз човека който трябва да ти отвори очите,макар,че ми се иска.
Но не си мисли,че рекламодателите идват с торбите с пари

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
N.Mihaylovski написа:МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:N.Mihaylovski написа:Миии,не съм аз човека който трябва да ти отвори очите,макар,че ми се иска.
Но не си мисли,че рекламодателите идват с торбите с париА също и,че събора е 5000 лева а другите расходи още 1000
От цялатa работа да не излезе че семкарите правят събора възможeн
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:N.Mihaylovski написа:МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:N.Mihaylovski написа:Миии,не съм аз човека който трябва да ти отвори очите,макар,че ми се иска.
Но не си мисли,че рекламодателите идват с торбите с париА също и,че събора е 5000 лева а другите расходи още 1000
От цялатa работа да не излезе че семкарите правят събора възможeн
Ами те семкарите са хиляди по 5 лева всеки сам си смятай