БМВ събор 2010...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Re: БМВ събор 2010...

Мнение от HeBePeH » 29 Яну 2010, 18:48

Първия ден , беше интересен само в началото докато се съберем всички на паркинга и се поразходим малко . Много от хората си тръгнаха още първия ден защото небяха доволни както и от времето така и от преставлението. Спомням си ,че самите участници в италянското преследване непропускаха да изпарзалят някой от завойте при което публиката се кефеше и отново обръщаха внимание на самото състезание, а водещия казваше дрифта несе толелира :mhihi: но него слушаха много. Вече втория ден беше пекнало слънце хората се бяха по-позитивно настроили ,мина награждаването и вече весеки чакаше дрифт и М - шоуто , всички апаратчета и камери бяха заредени за този момент (както и мойте) и публиката се беше приближила почти до съмата писта зада гледат по отблизо. Никога няма да забравя тези мигове и остатъците от черни сажди от гуми по лицето и иначе бялата ми блузка на форума :yes:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 29 Яну 2010, 19:17

Аз се надявам, отново да има нощна обиколка на Пловдив. Това беше за мен най-хубава част, от събор 2009... :ok:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 29 Яну 2010, 20:01

Като се разруши настилката, ще я асфалтират - скъпо е, ама нали за това се плащат такси ? Всеки бизнес иска инвестиции :roll:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is-ка S50
Мечтае да кара: E24 Alpina

Мнение от SBS_318ti » 29 Яну 2010, 21:26

Azidaha написа:Аз се надявам, отново да има нощна обиколка на Пловдив. Това беше за мен най-хубава част, от събор 2009... :ok:

+1
От целия събор "Нощната обиколка" наистина беше най-хубавата част , дано тази година се съберем повече коли :D
Обиколката-ЦЪК
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: САМО БМВ
Детайли за колата: Е36 318 is coupe надпис 328 ;)

Мнение от hapolini » 29 Яну 2010, 22:52

на мен ще ми е за сефте,ама мн искам да покарам в колона от бургас до кадето и да е.Т'ва за нощните обиколки-твърдо за!!!и за палтаките по пистата,също-бройте ме идвам с барбекюто и касата бира!!!И аз съм на мнение,че трябва да гледаме повечко дрифтове,щото се пак караме бмв-та,ако не сучим "задници",по-добре да въртим гибеци!а за семките-сигурно ще си зема 1 стек-семки с бира и сеир да има!пожелавам на организаторите успешна организация и да ни зарадват с повечко дрифтене :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 29 Яну 2010, 23:46

Т'ва са карането в колона,и обиколките е направо :bowdown:
като видиш толкова бимъри да карат в колона,и при самият вид на 100 бавареца,с шофери който усмивката им е до ушите направо.... :clap: :clap: :clap: :clap: :bowdown:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Яну 2010, 3:40

да видиш,да видиш,кво да видиш-мн баварци,ама никъв ред и постоянно предпоставки за птп,щото повечето не удържат адреналина и става мазало.просто досега е късмет как няма нещо сериозно и с фатален край...ама не е късно!
и каквото и да се пише,едва ли ще се промени нещо,но ще остане правилото,че отиваш заради хората,които искаш да срещнеш,да се повеселите заедно.няма как да си с компания от десетки приятели и да позволиш нещо да ти развали кефа от мероприятието.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 30 Яну 2010, 10:12

B U L L I написа:аз пък искам да ви агитирам да нощуваме на пистата в петък ако времето ни го позволи естествено.
да направим един огромен бивак и да разцепим мрака :mhihi:

:clap: :yes: :clap:
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 30 Яну 2010, 11:10

bozukov_a написа:
B U L L I написа:аз пък искам да ви агитирам да нощуваме на пистата в петък ако времето ни го позволи естествено.
да направим един огромен бивак и да разцепим мрака :mhihi:

:clap: :yes: :clap:

:twisted: :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Милена » 30 Яну 2010, 12:41

[quote="Azidaha"]миналата година,вечерната обиколка щеше да е по-готина,ако не се бяхме разделили на 4-5 колони с по 5-10 коли,надявам се ,тази година ако има пак,да сме 1 колона :D :D :D
quote]
Изображение

Ако съдбата ти е обърнала гръб, изчакай я да се наведе !!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 31 Яну 2010, 3:10

Ogi написа:
petio_bmw 318is написа:
Sharo написа:На пистата ас забранение бърнаутовете от собственика на пистата, защото разрушават настилката

Тя пък една настилка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тя пък една писта :mhihi: :mhihi: :mhihi:

е по-хубава си нямаме, то даже и друга си нямаме въобще та не е лошо поне тва дето има да го пазим колко може
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 31 Яну 2010, 10:45

e36_Fanatik написа:Ще споделя и аз мнението си за събора:
Датите са си перфектни :yes: , карането в колона е едно от най-готините неща - създава се настройка у човек че предстой нещо голямо :D , ако трябва ще карам с 35км/ч последен в колоната но да има колона. Последно като ходих на събор до София си карах сам без никакво по- различно настроение от всяко друго мое патуване НО като стигнах лукойла :shock: :shock: :shock: Лудница навсякаде БМВ-та - в този момент разбрах че БМВ - клуб не е просто форумче :D. За преспиването на пистата съм твърдо за :yes: една палатка да има моята ще е втората.
Искам да попитам ще има ли някакви конкурси, представяне на проекти и забавления различни от паленето на гуми / не че н е съм фен / но според мен не е най-важното да си запалиш гумите.

Тук съм съгласен с колегата за колоната-искам да отправя молба към вси4ки организатори,шефове,ръководители и т.н. :) Колоната според мен е основна 4аст от готината атмосфера,предшестваща самия събор-в смисъл наистина е много готино да се спазва реда за каране-както беше в първите години,та за това не измисли някакъв рационален на4ин да се кара то4но така,,,а не първия км-ок,после-всеки е Лудия Макс,,,няма да забравя един Казанлък,когато Були с кабриото напражи една засе4ка на основния път-блокира цялото движение и се изредихме 1000 БМВ та-вси4ки гледаха с интерес и никой не се възпротиви-беше супер и ми е останал жесток спомен,,,,та така-иска ми се да има колона,както и да не се спира през 4 минути,защото това също изнервя.... :driving: :driving: :driving:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

Мнение от GRINGO » 31 Яну 2010, 11:23

Милена написа:миналата година,вечерната обиколка щеше да е по-готина,ако не се бяхме разделили на 4-5 колони с по 5-10 коли,надявам се ,тази година ако има пак,да сме 1 колона :D :D :D

Тва се получи защото спирахме на сфетофарите.
Тая година 3-4 коли които са най-отпред ще отцепват сфетофара докато се изниже колоната.
Като мине колона тръгват най-отзад.На следващия сфетофар нови 4 коли го отцепват и пак остават отзад.
Така няма да се разпокъсваме. Само трябва всеки да знае маршрута.
The power is nothing without control.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 31 Яну 2010, 11:38

Аз пък искам за събора на първо място ХУБАВО време,че как се случва се на тея дати е леш ,а след тва едно хубаво време :twisted:
"спането" на пистата също беше много ценно миналата година :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Фев 2010, 1:52

GRINGO написа:
Милена написа:миналата година,вечерната обиколка щеше да е по-готина,ако не се бяхме разделили на 4-5 колони с по 5-10 коли,надявам се ,тази година ако има пак,да сме 1 колона :D :D :D

Тва се получи защото спирахме на сфетофарите.
Тая година 3-4 коли които са най-отпред ще отцепват сфетофара докато се изниже колоната.
Като мине колона тръгват най-отзад.На следващия сфетофар нови 4 коли го отцепват и пак остават отзад.
Така няма да се разпокъсваме. Само трябва всеки да знае маршрута.

ванката от д-град го направи от 1-ия път успешно-полицейски кордон и две пълни обиколки на града,без никакви предпоставки за проблеми
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата