Бързо питане за заем-връщане с лихва!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: Бързо питане за заем-връщане с лихва!
///peter написа:Е аз поне не виса с 15 бона щото съм голям играч![]()
Стига си срал по темата, човека има нещо на негово име и е пределно лесно за някой да го проверят какво получава като пари в държавата и да си преценят сами.
Айде и се научи че "датата на падежа" не значи "дата и падеж", пък ако се научиш как да се държиш може и един ден да си върнеш някое левче, което най-вероятно не е твое
имал сам дал съм

и да не сам ги дал аз,а баща ми,то е едно и също игра4

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
по темата на милко-ако се залага мотора,който явно ще купи с тези пари за заема наистина няма друг вариант ,освен мотора като залог,но оставен при кредитора. а така се губи идеята да си кара мотора като го е взел. аз поне не виждам начин с тоя залог да стане. ако понапъне в банка шансовете са далеч по-големи,но и по-бавно ще се случи във времето.
ако има нещо друго да остави за залог като материялно може би също ще стане. въпроса е и двете страни да си имат доверие,защото със сигурност или залога ще е по-малък от сумата и кредитора ще е на тръни,или залога ще е по-голям и тогава милко ще е на тръни за връщането.
ако има нещо друго да остави за залог като материялно може би също ще стане. въпроса е и двете страни да си имат доверие,защото със сигурност или залога ще е по-малък от сумата и кредитора ще е на тръни,или залога ще е по-голям и тогава милко ще е на тръни за връщането.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
SKISA написа:по темата на милко-ако се залага мотора,който явно ще купи с тези пари за заема наистина няма друг вариант ,освен мотора като залог,но оставен при кредитора. а така се губи идеята да си кара мотора като го е взел. аз поне не виждам начин с тоя залог да стане. ако понапъне в банка шансовете са далеч по-големи,но и по-бавно ще се случи във времето.
ми аз за кво изписах толко,нали и аз тва имах предвид,в неговия слу4ей най-добре е от банка

- punish_the_benz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M5 е60, 645i manual
- Мечтае да кара: е30 + S85B50 и ASW
Прави се запис на заповед и това е. Всеки месец когато му връщат част от сумата изписвате на гърба подписвате се и това е. След като върнеш последната част от сумата този на който си дължал парите ти връща документа който ти си унищожаваш и всичко е ок. Поздрави

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
punish_the_benz написа:Прави се запис на заповед и това е. Всеки месец когато му връщат част от сумата изписвате на гърба подписвате се и това е. След като върнеш последната част от сумата този на който си дължал парите ти връща документа който ти си унищожаваш и всичко е ок. Поздрави

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3