Бързо питане за заем-връщане с лихва!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Re: Бързо питане за заем-връщане с лихва!

Мнение от bavareca_86 » 02 Фев 2010, 12:13

///peter написа:Е аз поне не виса с 15 бона щото съм голям играч :mhihi:
Стига си срал по темата, човека има нещо на негово име и е пределно лесно за някой да го проверят какво получава като пари в държавата и да си преценят сами.
Айде и се научи че "датата на падежа" не значи "дата и падеж", пък ако се научиш как да се държиш може и един ден да си върнеш някое левче, което най-вероятно не е твое ;)

имал сам дал съм :mhihi: то за тва ми се наложи аз да тарса пари по едно време и да стават пумии в форума ;)
и да не сам ги дал аз,а баща ми,то е едно и също игра4 ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Фев 2010, 12:38

по темата на милко-ако се залага мотора,който явно ще купи с тези пари за заема наистина няма друг вариант ,освен мотора като залог,но оставен при кредитора. а така се губи идеята да си кара мотора като го е взел. аз поне не виждам начин с тоя залог да стане. ако понапъне в банка шансовете са далеч по-големи,но и по-бавно ще се случи във времето.
ако има нещо друго да остави за залог като материялно може би също ще стане. въпроса е и двете страни да си имат доверие,защото със сигурност или залога ще е по-малък от сумата и кредитора ще е на тръни,или залога ще е по-голям и тогава милко ще е на тръни за връщането.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 02 Фев 2010, 12:50

SKISA написа:по темата на милко-ако се залага мотора,който явно ще купи с тези пари за заема наистина няма друг вариант ,освен мотора като залог,но оставен при кредитора. а така се губи идеята да си кара мотора като го е взел. аз поне не виждам начин с тоя залог да стане. ако понапъне в банка шансовете са далеч по-големи,но и по-бавно ще се случи във времето.
ако има нещо друго да остави за залог като материялно може би също ще стане. въпроса е и двете страни да си имат доверие,защото със сигурност или залога ще е по-малък от сумата и кредитора ще е на тръни,или залога ще е по-голям и тогава милко ще е на тръни за връщането.

ми аз за кво изписах толко,нали и аз тва имах предвид,в неговия слу4ей най-добре е от банка ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M5 е60, 645i manual
Мечтае да кара: е30 + S85B50 и ASW

Мнение от punish_the_benz » 22 Яну 2011, 20:49

Прави се запис на заповед и това е. Всеки месец когато му връщат част от сумата изписвате на гърба подписвате се и това е. След като върнеш последната част от сумата този на който си дължал парите ти връща документа който ти си унищожаваш и всичко е ок. Поздрави
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 22 Яну 2011, 21:01

punish_the_benz написа:Прави се запис на заповед и това е. Всеки месец когато му връщат част от сумата изписвате на гърба подписвате се и това е. След като върнеш последната част от сумата този на който си дължал парите ти връща документа който ти си унищожаваш и всичко е ок. Поздрави

:kuku: :kuku: :kuku: Я погледни пак датата на последния пост в темата над теб...къде ги изравяте тези теми :censored: :banghead: . Човекът сигурно си кара мотора вече 7-8 месеца :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата