Добър лекар травматолог... помощ!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Добър лекар травматолог... помощ!
Здравейте колеги 100% съм сигурен, че ще има хора които темата ми ще ги подразни, но както и да е извинявам се. Та по въпроса тъй като знам че доста всестранно развити личности посещават форума бих искал да ви попитам дали знаете/познавате или сте чували за някой добър травматолог в София и околностите, защото преди 3 седмици разтегнах ахилесово сухожилие, което в последствие се възпали и 3 седмици обикалям по доктори... но никой не може да каже какво точно става и как може да се разреши проблема. То не бяха инжекции не бяха антибиотици, разтривки, масажи... положението е същото както преди 3 седмици. Ще бъда много благодарен ако някой даде някаква информация за някой лекар, който може би ще помогне по някакъв начин, че вече почвам да се отчайвам тая болка ме побърка.
Благодаря предварително на отзовалите се.
пс. ако модераторите сметнат че не бива да съществува темата да трият. Поздрави!

пс. ако модераторите сметнат че не бива да съществува темата да трият. Поздрави!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Добър лекар травматолог... помощ!
0888 577380 Пепи
Събирал ме е безброй пъти ... прешлени, китки, кръстни връзки, глезен, вратен мускул отлепен и всякакви други счупвания.
Човека е много добър и ще ти помогне възможно най-добре според мен.
Събирал ме е безброй пъти ... прешлени, китки, кръстни връзки, глезен, вратен мускул отлепен и всякакви други счупвания.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Бианка
- Потребител
-
- Кара: нещата да вървят
- Мечтае да кара: Е92
д-р Тивчев 0898753848! Пирогов,10 етаж-3-та травматология!!!! Много добър човек и много добър доктор! Той ме оперира миналата година, от 4 доктори,професори и доценти той единствен разбра какво ми е ..... желая ти успех!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Sharo написа:0888 577380 Пепи
От Младост 2?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
///peter написа:Sharo написа:0888 577380 Пепи
От Младост 2?
На Бул.България му е кабинета ... преди много време му беше в Младост
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
SvetlyoSvetlyo написа:Здравейте колеги 100% съм сигурен, че ще има хора които темата ми ще ги подразни, но както и да е извинявам се. Та по въпроса тъй като знам че доста всестранно развити личности посещават форума бих искал да ви попитам дали знаете/познавате или сте чували за някой добър травматолог в София и околностите, защото преди 3 седмици разтегнах ахилесово сухожилие, което в последствие се възпали и 3 седмици обикалям по доктори... но никой не може да каже какво точно става и как може да се разреши проблема. То не бяха инжекции не бяха антибиотици, разтривки, масажи... положението е същото както преди 3 седмици. Ще бъда много благодарен ако някой даде някаква информация за някой лекар, който може би ще помогне по някакъв начин, че вече почвам да се отчайвам тая болка ме побърка.Благодаря предварително на отзовалите се.
Клиниката на покойният професор шойлев в ДИАНАБАД! Там са най-добрите и лекуват всички наши спортисти и гимнастички. Базата им е остаряла,но тези,който работят там са сигурно още от 1975 година. Мен щом успяха да ме вдигнат на крака след едно подхлъзване, в което си бях измъкнал капачката и имаха съмнения за скъсан минискус и на всякъде дори и в ВМА-то след ядрено-магнитен резонанс бяха готови да ме режат, а когато отидох при покойният вече шойлев, той само погледна снимката от ядрено-магнитният резонанс, и каза" тези, си търсят само работа -да режат здрави тъкани- кой им е дал дипломата''?
Изписа ми процедури, няколко интервенции ми правиха под негово ръководство и след 15 дена когато ме изписваха на визитацията ми вика: искам да те видя моето момче, трябва да караш вече колелото, не го ли направиш значи всичко е било напразно и сме ти дали напразни надежди ''. Е, човека си разбираше от работата- лека му пръст! Предполагам,че след себе си е оставил добри последователи...
Последна промяна Vasko на 11 Фев 2010, 22:23, променена общо 1 път
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Бианка написа:д-р Тивчев 0898753848! Пирогов,10 етаж-3-та травматология!!!! Много добър човек и много добър доктор! Той ме оперира миналата година, от 4 доктори,професори и доценти той единствен разбра какво ми е ..... желая ти успех!
+1 за Тивчев
Един от най-добрите хирурзи-ортопеди в БГ. Това е по мои наблюдения + мнения на доста доктори негови колеги ортопеди.
Може да пробваш и д-р Асьов пак е в Пирогов. Той е още 1 от светилата в БГ.
Също иди на 7 етаж във ВМА. Откриха едно от най-добрите отделения по ортопедия. Като космически кораб е направо + имат може би най-добрата техника в БГ. Доста добре се справят с артроскопските операции.
П.П.
Работя в тази сфера

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Офф че съм доста далеч от София няма как да ти помогна обаче ти пожелавам да се оправиш по бързо

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Горещо препоръчвам Мишо Илиев (доката на националния по футбол). Кабинета му е точно зад Родилния.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
доц. Тони Георгиев, ученик на покойния проф. Шойлев във клиника св. Пантелеймон - кв Младост. От тел услуги поискай телефона на клиниката за по-голяма точност и инфо .
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Иван Петров 0886404088.. в Русе е но е човека който ще оправи нещата когато другите не могат..
12 мнения
• Страница 1 от 1