Добър лекар травматолог... помощ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Добър лекар травматолог... помощ!

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 10 Фев 2010, 23:10

Здравейте колеги 100% съм сигурен, че ще има хора които темата ми ще ги подразни, но както и да е извинявам се. Та по въпроса тъй като знам че доста всестранно развити личности посещават форума бих искал да ви попитам дали знаете/познавате или сте чували за някой добър травматолог в София и околностите, защото преди 3 седмици разтегнах ахилесово сухожилие, което в последствие се възпали и 3 седмици обикалям по доктори... но никой не може да каже какво точно става и как може да се разреши проблема. То не бяха инжекции не бяха антибиотици, разтривки, масажи... положението е същото както преди 3 седмици. Ще бъда много благодарен ако някой даде някаква информация за някой лекар, който може би ще помогне по някакъв начин, че вече почвам да се отчайвам тая болка ме побърка. :( Благодаря предварително на отзовалите се.
пс. ако модераторите сметнат че не бива да съществува темата да трият. Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Re: Добър лекар травматолог... помощ!

Мнение от Sharo » 11 Фев 2010, 0:04

0888 577380 Пепи
Събирал ме е безброй пъти ... прешлени, китки, кръстни връзки, глезен, вратен мускул отлепен и всякакви други счупвания.
Човека е много добър и ще ти помогне възможно най-добре според мен.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар
Кара: нещата да вървят
Мечтае да кара: Е92

Мнение от Бианка » 11 Фев 2010, 10:24

д-р Тивчев 0898753848! Пирогов,10 етаж-3-та травматология!!!! Много добър човек и много добър доктор! Той ме оперира миналата година, от 4 доктори,професори и доценти той единствен разбра какво ми е ..... желая ти успех!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Фев 2010, 11:53

Sharo написа:0888 577380 Пепи
Събирал ме е безброй пъти ... прешлени, китки, кръстни връзки, глезен, вратен мускул отлепен и всякакви други счупвания.

От Младост 2?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Фев 2010, 19:10

///peter написа:
Sharo написа:0888 577380 Пепи

От Младост 2?

На Бул.България му е кабинета ... преди много време му беше в Младост
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Фев 2010, 21:51

Д-р Панов 0888 455 858 :bowdown:
Работи в Банкя, живее в Младост
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 11 Фев 2010, 22:06

SvetlyoSvetlyo написа:Здравейте колеги 100% съм сигурен, че ще има хора които темата ми ще ги подразни, но както и да е извинявам се. Та по въпроса тъй като знам че доста всестранно развити личности посещават форума бих искал да ви попитам дали знаете/познавате или сте чували за някой добър травматолог в София и околностите, защото преди 3 седмици разтегнах ахилесово сухожилие, което в последствие се възпали и 3 седмици обикалям по доктори... но никой не може да каже какво точно става и как може да се разреши проблема. То не бяха инжекции не бяха антибиотици, разтривки, масажи... положението е същото както преди 3 седмици. Ще бъда много благодарен ако някой даде някаква информация за някой лекар, който може би ще помогне по някакъв начин, че вече почвам да се отчайвам тая болка ме побърка. :( Благодаря предварително на отзовалите се.
пс. ако модераторите сметнат че не бива да съществува темата да трият. Поздрави!

Клиниката на покойният професор шойлев в ДИАНАБАД! Там са най-добрите и лекуват всички наши спортисти и гимнастички. Базата им е остаряла,но тези,който работят там са сигурно още от 1975 година. Мен щом успяха да ме вдигнат на крака след едно подхлъзване, в което си бях измъкнал капачката и имаха съмнения за скъсан минискус и на всякъде дори и в ВМА-то след ядрено-магнитен резонанс бяха готови да ме режат, а когато отидох при покойният вече шойлев, той само погледна снимката от ядрено-магнитният резонанс, и каза" тези, си търсят само работа -да режат здрави тъкани- кой им е дал дипломата''?
Изписа ми процедури, няколко интервенции ми правиха под негово ръководство и след 15 дена когато ме изписваха на визитацията ми вика: искам да те видя моето момче, трябва да караш вече колелото, не го ли направиш значи всичко е било напразно и сме ти дали напразни надежди ''. Е, човека си разбираше от работата- лека му пръст! Предполагам,че след себе си е оставил добри последователи...
Последна промяна Vasko на 11 Фев 2010, 22:23, променена общо 1 път
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 11 Фев 2010, 22:08

Бианка написа:д-р Тивчев 0898753848! Пирогов,10 етаж-3-та травматология!!!! Много добър човек и много добър доктор! Той ме оперира миналата година, от 4 доктори,професори и доценти той единствен разбра какво ми е ..... желая ти успех!

+1 за Тивчев
Един от най-добрите хирурзи-ортопеди в БГ. Това е по мои наблюдения + мнения на доста доктори негови колеги ортопеди.

Може да пробваш и д-р Асьов пак е в Пирогов. Той е още 1 от светилата в БГ.

Също иди на 7 етаж във ВМА. Откриха едно от най-добрите отделения по ортопедия. Като космически кораб е направо + имат може би най-добрата техника в БГ. Доста добре се справят с артроскопските операции.

П.П.
Работя в тази сфера ;)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 11 Фев 2010, 22:11

Офф че съм доста далеч от София няма как да ти помогна обаче ти пожелавам да се оправиш по бързо :angel: :angel: :yes: :yes: :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 12 Фев 2010, 16:00

Горещо препоръчвам Мишо Илиев (доката на националния по футбол). Кабинета му е точно зад Родилния.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 12 Фев 2010, 16:10

доц. Тони Георгиев, ученик на покойния проф. Шойлев във клиника св. Пантелеймон - кв Младост. От тел услуги поискай телефона на клиниката за по-голяма точност и инфо .
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 15 Фев 2010, 11:33

Иван Петров 0886404088.. в Русе е но е човека който ще оправи нещата когато другите не могат..
Изображение

Назад към Извън Темата