Галант vs Легаси КЛЮЧ моля!
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kristianis
- Потребител
-
Re: Галант vs Легаси
Много труден избор наистина
И двете коли са много хубави,но макар и с малко клоня към Галанта

И двете коли са много хубави,но макар и с малко клоня към Галанта

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Колега вземи си едно Е39...чиста работа
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
аз пък като каращ колата на мами пежо 307 комби 2.0hdi 90 коня ще ти кажа да идеш да пробваш някъде тая количка
нема майтап ще останеш очарован!!! Фен съм на бмв офкоурс, ама който и да съм качил отначало ми викат мани я тая френска чикия- а вътре wtf, тя пласмата изобщо не скърца! а и върви! частите са ефтинки и разхода доволен, бе просто някъде я пробвай и си прави изводите
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Нямам преки впечатления ,но това пише в субару форума относно 2.5 двигателя в легаси '98-99
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=1&t=4553
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=5&t=4538
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... 3210#p3210
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=1&t=4553
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=5&t=4538
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... 3210#p3210
...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
acer написа:аз пък като каращ колата на мами пежо 307 комби 2.0hdi 90 коня ще ти кажа да идеш да пробваш някъде тая количканема майтап ще останеш очарован!!! Фен съм на бмв офкоурс, ама който и да съм качил отначало ми викат мани я тая френска чикия- а вътре wtf, тя пласмата изобщо не скърца! а и върви! частите са ефтинки и разхода доволен, бе просто някъде я пробвай и си прави изводите
може и катъра на дядо да яхне

- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
Форд Мондео.Много приятно возят,за семейна е идеална широка отзад, сравнително евтини части, здравички са.Ама за 8к незнам дали ще се вместиш 

- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Колега каквото и да избереш само недей взема Субару... Последната зима продадохме 2-3 такива и по проблемна кола от тоя курник небях виждал.. а и както по рано казаха цените са мн цветущи. 

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
И аз бих те посъветвал да внимаваш с Японската техника! Рядко се чупи, ама счупи ли се, голямо приключение. Те колегите са го казали де, скъпи части, по-трудно се намират, а и добри сервизи се намират по-трудно за тях. Например, най известния сервиз за Субару... първо, чакаш с месеци защото е зарит с работа (понеже не се чупели) и второ, мърлячи са. Знам го от двама мои приятели със Субару, които са си патили.
Не мога да те посъветвам какво да избереш, аз лично бих се спрял на нещо европейско и по-скоро немско, със задно предаване (семейно, семейно, ама и ти си човек) и да не е Мерцедес, Форд, или Опел
Не мога да те посъветвам какво да избереш, аз лично бих се спрял на нещо европейско и по-скоро немско, със задно предаване (семейно, семейно, ама и ти си човек) и да не е Мерцедес, Форд, или Опел
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
chl написа:Форд Мондео.Много приятно возят,за семейна е идеална широка отзад, сравнително евтини части, здравички са.Ама за 8к незнам дали ще се вместиш
Шегуваш се, нали

Зимно време циганин и Форд не работят

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
новите фордчета комън рейл работят зимата че пушек се вдига
имам едно такова пикапче ,при -22 си пали от раз е нафтата ми замръзна ама колата какво е виновна ... мондео МК3 ( 2001-2007 ) е чудесна кола ,според мен много над галант и субару от 98-99 ,и за 7-8к се намира такава от човек който си я е купил нова и е с ясна история и пробег .

За този модел говориш, нали? Перфектна кола е. Съседа ми в Ямбол си купи 2 такива, Ghia Limited, бензинови. Сигурно са на по 700-800к.км. всяка. Скоро се возих в едната, няма скръц, няма пръц...
А интериора е страхотен.

А интериора е страхотен.

Alexi написа:acer написа:аз пък като каращ колата на мами пежо 307 комби 2.0hdi 90 коня ще ти кажа да идеш да пробваш някъде тая количканема майтап ще останеш очарован!!! Фен съм на бмв офкоурс, ама който и да съм качил отначало ми викат мани я тая френска чикия- а вътре wtf, тя пласмата изобщо не скърца! а и върви! частите са ефтинки и разхода доволен, бе просто някъде я пробвай и си прави изводите
може и катъра на дядо да яхне
ако е форд по-добре не

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
До колегата с прякор Изрода:
Шефе тази кожа се маже с едно препаратче и се подържа. Иначе става като балатум. И на бентли ако не му подържаш кожата и тя ще стане на балатум и ще се нацепи
По темата:
Субару е колата.
Шефе тази кожа се маже с едно препаратче и се подържа. Иначе става като балатум. И на бентли ако не му подържаш кожата и тя ще стане на балатум и ще се нацепи

По темата:
Субару е колата.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Колега най-добре погледни във форумите на Митсу и Субару
П.П. като визия Галанта е
голям самурай 

П.П. като визия Галанта е

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
barabqga написа:Колега най-добре погледни във форумите на Митсу и Субару![]()
П.П. като визия Галанта еголям самурай
Гледал съм форумите им ама нали знаеш : "Нашето си е най-добре"

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5