Галант vs Легаси КЛЮЧ моля!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Галант vs Легаси

Мнение от kristianis » 19 Фев 2010, 23:34

Много труден избор наистина :roll:
И двете коли са много хубави,но макар и с малко клоня към Галанта :arrow: :bchug:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 20 Фев 2010, 0:05

Колега вземи си едно Е39...чиста работа
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Фев 2010, 0:46

аз пък като каращ колата на мами пежо 307 комби 2.0hdi 90 коня ще ти кажа да идеш да пробваш някъде тая количка :D нема майтап ще останеш очарован!!! Фен съм на бмв офкоурс, ама който и да съм качил отначало ми викат мани я тая френска чикия- а вътре wtf, тя пласмата изобщо не скърца! а и върви! частите са ефтинки и разхода доволен, бе просто някъде я пробвай и си прави изводите

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azotos » 20 Фев 2010, 1:11

Нямам преки впечатления ,но това пише в субару форума относно 2.5 двигателя в легаси '98-99

http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=1&t=4553

http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=5&t=4538

http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... 3210#p3210
...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Фев 2010, 1:44

acer написа:аз пък като каращ колата на мами пежо 307 комби 2.0hdi 90 коня ще ти кажа да идеш да пробваш някъде тая количка :D нема майтап ще останеш очарован!!! Фен съм на бмв офкоурс, ама който и да съм качил отначало ми викат мани я тая френска чикия- а вътре wtf, тя пласмата изобщо не скърца! а и върви! частите са ефтинки и разхода доволен, бе просто някъде я пробвай и си прави изводите

може и катъра на дядо да яхне :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 20 Фев 2010, 7:14

Форд Мондео.Много приятно возят,за семейна е идеална широка отзад, сравнително евтини части, здравички са.Ама за 8к незнам дали ще се вместиш :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 92' e36 318is
Мечтае да кара: e46 330ci

Мнение от Deliriumz » 20 Фев 2010, 10:24

Колега каквото и да избереш само недей взема Субару... Последната зима продадохме 2-3 такива и по проблемна кола от тоя курник небях виждал.. а и както по рано казаха цените са мн цветущи. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 20 Фев 2010, 10:31

И аз бих те посъветвал да внимаваш с Японската техника! Рядко се чупи, ама счупи ли се, голямо приключение. Те колегите са го казали де, скъпи части, по-трудно се намират, а и добри сервизи се намират по-трудно за тях. Например, най известния сервиз за Субару... първо, чакаш с месеци защото е зарит с работа (понеже не се чупели) и второ, мърлячи са. Знам го от двама мои приятели със Субару, които са си патили.
Не мога да те посъветвам какво да избереш, аз лично бих се спрял на нещо европейско и по-скоро немско, със задно предаване (семейно, семейно, ама и ти си човек) и да не е Мерцедес, Форд, или Опел

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Фев 2010, 10:35

chl написа:Форд Мондео.Много приятно возят,за семейна е идеална широка отзад, сравнително евтини части, здравички са.Ама за 8к незнам дали ще се вместиш :)

Шегуваш се, нали :mhihi:
Зимно време циганин и Форд не работят :bang:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Фев 2010, 10:44

новите фордчета комън рейл работят зимата че пушек се вдига :mhihi: имам едно такова пикапче ,при -22 си пали от раз е нафтата ми замръзна ама колата какво е виновна ... мондео МК3 ( 2001-2007 ) е чудесна кола ,според мен много над галант и субару от 98-99 ,и за 7-8к се намира такава от човек който си я е купил нова и е с ясна история и пробег .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Фев 2010, 11:22

За този модел говориш, нали? Перфектна кола е. Съседа ми в Ямбол си купи 2 такива, Ghia Limited, бензинови. Сигурно са на по 700-800к.км. всяка. Скоро се возих в едната, няма скръц, няма пръц...
А интериора е страхотен.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Фев 2010, 12:08

Alexi написа:
acer написа:аз пък като каращ колата на мами пежо 307 комби 2.0hdi 90 коня ще ти кажа да идеш да пробваш някъде тая количка :D нема майтап ще останеш очарован!!! Фен съм на бмв офкоурс, ама който и да съм качил отначало ми викат мани я тая френска чикия- а вътре wtf, тя пласмата изобщо не скърца! а и върви! частите са ефтинки и разхода доволен, бе просто някъде я пробвай и си прави изводите

може и катъра на дядо да яхне :banghead:

ако е форд по-добре не :mhihi: ти са майтапиш, ама поразпитай по сервизите за hdi на лъвчето, това е един от най-здравите и безпроблемни двигатели правени някога 8)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Фев 2010, 20:47

До колегата с прякор Изрода:

Шефе тази кожа се маже с едно препаратче и се подържа. Иначе става като балатум. И на бентли ако не му подържаш кожата и тя ще стане на балатум и ще се нацепи :)

По темата:

Субару е колата.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 20 Фев 2010, 20:56

Колега най-добре погледни във форумите на Митсу и Субару :yes:

П.П. като визия Галанта е :bowdown: голям самурай :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Фев 2010, 23:40

barabqga написа:Колега най-добре погледни във форумите на Митсу и Субару :yes:

П.П. като визия Галанта е :bowdown: голям самурай :yes:

Гледал съм форумите им ама нали знаеш : "Нашето си е най-добре" :mhihi: А пък и никой не казва когато се пре..е с кола, всеки вика "Върха е, не харчи, не се чупи....."
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата