За дупките, и нерегулираните фарове на ''колегите'' по пътя!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Re: За дупките, и нерегулираните фарове на ''колегите'' по пътя!

Мнение от македонец » 26 Фев 2010, 19:31

snipermkd написа:Не че е подобре и в Македония. Магистралата от Скопйе до Гевгелия прилича на циганска риза. Кърпена, кърпена, а патарина, винетка, пътни такси взимат по 2-3 лева на всеки пункт.
Същтия х*й... Ако ме питате за лично мнение, България има похубави пътища от Македония.

:conf:

за патарините си многу грешка нема ни една од 3 лв, найскапа е пред Велес 2лв! а патот од Скопйе до Гевгелия е одличен. (од велез до Скопйе траба малко да се оправи ама няма дупки)
и кога влегуваш в Скопйе няма апсолутно ни една дупка! това не са празни думи това е факт!
значи не искам да говоря тук глупости при нас е подобре од там... просто тряба тиа нивни власти малко посериозно да се фатат за работя, защо Скопйе е помал од София со сигурност не е побогат , а имаме 100% подобри патища околоврсниот пьт околу Скопйе е перфектен! и можеш да караш с 120км/ч по цялата должина!

извинявам се за :OT:
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 27 Фев 2010, 0:12

Само не ми говорете за това че ксенона на рефлекторен фар не трябва да се слага, то другия не е никак рефлекторен сякаш ?
Както може да те заслепи фар с ксенон, така може да те заслепи и фарче с обикновен осрам сочещ на майната си!
Стига сте ревали покрай ксенона, той не е виновен че няма кой да регулира фаровете, аз имам на късите и на дългите по един комплект, но никой не ми присвятка защото го заслепявам!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 27 Фев 2010, 0:27

Вие хубаво оплювате ксенона в комбинация с рефлекторен фар, но има такива произведени от завода.
Както много колеги казаха - проблема е в нерегулираните фарове.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 27 Фев 2010, 8:35

М даа.Той щото не заслепява ,затова в белите държави не е разрешено да са слага на който му се прииска и където си щете.Или онези там например в Германия не разбират нали. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 27 Фев 2010, 12:43

Лилофф, верно ли за тая с х5-ицата бе човек :ranting: Само като четох и се ядосах, баси :bang:
Това е чиста проба комплексарщина-довчера въшката е била гладна и никоя, днес с джипа тъпче наред.
Само бой ша я оправи тази кифла изтръпнала, нищо друго... Аз някой ден наистина ще забия един здрав шамар на някоя такава... искам само да е вечер и да сме сами на кръстовището :censored: Оох как ще се изкефя като й се вдигне облак грим и сенки като я изсипяя...
rwd фен

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 27 Фев 2010, 19:47

Абе и да не е била гладна и никоя до вчера, пак не е нормална постъпка.
Според мен просто се уплаши и затова реагира така, но това за мен все пак си означава, че й липсват първите 7.
А и не съм паднал до там да посягам на жена, едва ли един шамар ще промени нещо в манталитета й.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 28 Фев 2010, 0:36

liloff написа:Абе и да не е била гладна и никоя до вчера, пак не е нормална постъпка.
Според мен просто се уплаши и затова реагира така, но това за мен все пак си означава, че й липсват първите 7.
А и не съм паднал до там да посягам на жена, едва ли един шамар ще промени нещо в манталитета й.

Човек, тези са достатъчно малоумни, за да не осъзнаят че вината е в тях. Помислила си е че ти си виновен, затова ти е бучала. Колкото и да е смешно и жалко, е самата истина ...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 28 Фев 2010, 1:43

Когато тя се държи като жена и аз ще бъда джентълмен :mhihi: ... в противен случай - дано наистина само да е тъмно :winky: ... много еманципирани станаха във всяко отношение... иначе категорично съм против насилието, но когато съм/си виновен свиваш уши - извиняваш се (без значение кой е отсреща и с каква кола е) и продължаваш... а тези които слизат да се саморазправят са си за бой наистина... и нагли моля ти се нищо че са виновни :dummy:
На всеки се случва да сгреши, да се разсее... но хайде сега видим кой нож, кой щанга, кой пистолет у себе си носи и да си направим един "Street fighter" или направо "Counter Strike" от доброто ни детство, но наистина и то с големите играчки...
... псувайте си зад волана и карайте внимателно...

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 28 Фев 2010, 5:07

adovet написа:Колеги заслепяването е кофти работа, но дупките мисля, че са доста по голям.Жена ми пътува всеки ден Перник-София.БМВто почна да потропва вече по предницата, а го взехме преди 1 месец.Нищо не тропаше, но пътя просто е ужасен.Всеки ден има хора със срязани гуми от дупките.Какво да правиме нали за дупките си плащаме данаци и винетки :kuku:

До всички колиги патуващи посока София-Перник: В участака кв.Княжево - Владая е ужасен !!!!!! аз влезнах в една дука ( а живея в Княжево и ги знам) закачих де каквото може да има отдоло и не знам как не останах там !

Дупките стават по голями със всеки изминал ден !!!
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 28 Фев 2010, 13:49

_BmW_™ написа:
adovet написа:Колеги заслепяването е кофти работа, но дупките мисля, че са доста по голям.Жена ми пътува всеки ден Перник-София.БМВто почна да потропва вече по предницата, а го взехме преди 1 месец.Нищо не тропаше, но пътя просто е ужасен.Всеки ден има хора със срязани гуми от дупките.Какво да правиме нали за дупките си плащаме данаци и винетки :kuku:

До всички колиги патуващи посока София-Перник: В участака кв.Княжево - Владая е ужасен !!!!!! аз влезнах в една дука ( а живея в Княжево и ги знам) закачих де каквото може да има отдоло и не знам как не останах там !

Дупките стават по голями със всеки изминал ден !!!

Абсолютно е така! Единственото решение е обаче да го правим като бели хора- изкопава се целия асфалт със все чъкъла отдоло и се полага нов... но това е скъпо разбирате ли... обяда за маса пари в самолета ще им липсва на ''лидерите'' ... гадове мръсни... ей затова не чакайте някога да имаме пътища ами дайте да си накупиме джипки с ГИ и яко газ и тва е...

Предишна

Назад към Извън Темата