За дупките, и нерегулираните фарове на ''колегите'' по пътя!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Re: За дупките, и нерегулираните фарове на ''колегите'' по пътя!
snipermkd написа:Не че е подобре и в Македония. Магистралата от Скопйе до Гевгелия прилича на циганска риза. Кърпена, кърпена, а патарина, винетка, пътни такси взимат по 2-3 лева на всеки пункт.
Същтия х*й... Ако ме питате за лично мнение, България има похубави пътища от Македония.

за патарините си многу грешка нема ни една од 3 лв, найскапа е пред Велес 2лв! а патот од Скопйе до Гевгелия е одличен. (од велез до Скопйе траба малко да се оправи ама няма дупки)
и кога влегуваш в Скопйе няма апсолутно ни една дупка! това не са празни думи това е факт!
значи не искам да говоря тук глупости при нас е подобре од там... просто тряба тиа нивни власти малко посериозно да се фатат за работя, защо Скопйе е помал од София со сигурност не е побогат , а имаме 100% подобри патища околоврсниот пьт околу Скопйе е перфектен! и можеш да караш с 120км/ч по цялата должина!
извинявам се за

Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town
But I've got the fastest set of wheels in town
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Само не ми говорете за това че ксенона на рефлекторен фар не трябва да се слага, то другия не е никак рефлекторен сякаш ?
Както може да те заслепи фар с ксенон, така може да те заслепи и фарче с обикновен осрам сочещ на майната си!
Стига сте ревали покрай ксенона, той не е виновен че няма кой да регулира фаровете, аз имам на късите и на дългите по един комплект, но никой не ми присвятка защото го заслепявам!
Както може да те заслепи фар с ксенон, така може да те заслепи и фарче с обикновен осрам сочещ на майната си!
Стига сте ревали покрай ксенона, той не е виновен че няма кой да регулира фаровете, аз имам на късите и на дългите по един комплект, но никой не ми присвятка защото го заслепявам!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Вие хубаво оплювате ксенона в комбинация с рефлекторен фар, но има такива произведени от завода.
Както много колеги казаха - проблема е в нерегулираните фарове.
Както много колеги казаха - проблема е в нерегулираните фарове.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

М даа.Той щото не заслепява ,затова в белите държави не е разрешено да са слага на който му се прииска и където си щете.Или онези там например в Германия не разбират нали. 

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Лилофф, верно ли за тая с х5-ицата бе човек
Само като четох и се ядосах, баси
Това е чиста проба комплексарщина-довчера въшката е била гладна и никоя, днес с джипа тъпче наред.
Само бой ша я оправи тази кифла изтръпнала, нищо друго... Аз някой ден наистина ще забия един здрав шамар на някоя такава... искам само да е вечер и да сме сами на кръстовището
Оох как ще се изкефя като й се вдигне облак грим и сенки като я изсипяя...

Това е чиста проба комплексарщина-довчера въшката е била гладна и никоя, днес с джипа тъпче наред.
Само бой ша я оправи тази кифла изтръпнала, нищо друго... Аз някой ден наистина ще забия един здрав шамар на някоя такава... искам само да е вечер и да сме сами на кръстовището

rwd фен
Абе и да не е била гладна и никоя до вчера, пак не е нормална постъпка.
Според мен просто се уплаши и затова реагира така, но това за мен все пак си означава, че й липсват първите 7.
А и не съм паднал до там да посягам на жена, едва ли един шамар ще промени нещо в манталитета й.
Според мен просто се уплаши и затова реагира така, но това за мен все пак си означава, че й липсват първите 7.
А и не съм паднал до там да посягам на жена, едва ли един шамар ще промени нещо в манталитета й.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
liloff написа:Абе и да не е била гладна и никоя до вчера, пак не е нормална постъпка.
Човек, тези са достатъчно малоумни, за да не осъзнаят че вината е в тях. Помислила си е че ти си виновен, затова ти е бучала. Колкото и да е смешно и жалко, е самата истина ...
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Когато тя се държи като жена и аз ще бъда джентълмен
... в противен случай - дано наистина само да е тъмно
... много еманципирани станаха във всяко отношение... иначе категорично съм против насилието, но когато съм/си виновен свиваш уши - извиняваш се (без значение кой е отсреща и с каква кола е) и продължаваш... а тези които слизат да се саморазправят са си за бой наистина... и нагли моля ти се нищо че са виновни
На всеки се случва да сгреши, да се разсее... но хайде сега видим кой нож, кой щанга, кой пистолет у себе си носи и да си направим един "Street fighter" или направо "Counter Strike" от доброто ни детство, но наистина и то с големите играчки...
... псувайте си зад волана и карайте внимателно...

На всеки се случва да сгреши, да се разсее... но хайде сега видим кой нож, кой щанга, кой пистолет у себе си носи и да си направим един "Street fighter" или направо "Counter Strike" от доброто ни детство, но наистина и то с големите играчки...
... псувайте си зад волана и карайте внимателно...
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
adovet написа:Колеги заслепяването е кофти работа, но дупките мисля, че са доста по голям.Жена ми пътува всеки ден Перник-София.БМВто почна да потропва вече по предницата, а го взехме преди 1 месец.Нищо не тропаше, но пътя просто е ужасен.Всеки ден има хора със срязани гуми от дупките.Какво да правиме нали за дупките си плащаме данаци и винетки
До всички колиги патуващи посока София-Перник: В участака кв.Княжево - Владая е ужасен !!!!!! аз влезнах в една дука ( а живея в Княжево и ги знам) закачих де каквото може да има отдоло и не знам как не останах там !
Дупките стават по голями със всеки изминал ден !!!
///M

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
_BmW_™ написа:adovet написа:Колеги заслепяването е кофти работа, но дупките мисля, че са доста по голям.Жена ми пътува всеки ден Перник-София.БМВто почна да потропва вече по предницата, а го взехме преди 1 месец.Нищо не тропаше, но пътя просто е ужасен.Всеки ден има хора със срязани гуми от дупките.Какво да правиме нали за дупките си плащаме данаци и винетки
До всички колиги патуващи посока София-Перник: В участака кв.Княжево - Владая е ужасен !!!!!! аз влезнах в една дука ( а живея в Княжево и ги знам) закачих де каквото може да има отдоло и не знам как не останах там !
Дупките стават по голями със всеки изминал ден !!!
Абсолютно е така! Единственото решение е обаче да го правим като бели хора- изкопава се целия асфалт със все чъкъла отдоло и се полага нов... но това е скъпо разбирате ли... обяда за маса пари в самолета ще им липсва на ''лидерите'' ... гадове мръсни... ей затова не чакайте някога да имаме пътища ами дайте да си накупиме джипки с ГИ и яко газ и тва е...
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3