Имат ли право?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Имат ли право?
Колеги аз съм в Гърция,и искам да разбера от някои които е наясно със закона-Има ли право Полицаи да вземе книжка,която не е издадена от тяхната държава,за нерушение пресичане на двоина не прекъсната линия с цел заобикаляне,че на мен ми писаха акт за 400евро и отнемане на книжката за 20дена плюс това и сваляне на номерата и те да престоят в техния кат за 20 дена,при полужение,че съм с БГ номера и имаме нит против свалянето на задния номер.Искам да разбера:Примерно ако пътуваш от Италия за БГ с ферибот и от Гърция продължиш на ход,какво става ако се наложи такава глоба.Чакаш на улицата 20 дена докато ти изтече забраната или???
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Re: Имат ли право?
Е обади се в Консулството/Посолството или каквото и там да се води представителство на МВнР.
- pistata9889
- ентусиаст
-
Аз си платих изчаках 20те дена и си взех номерата и книжката,но мисля,че е хубаво да го спомена да се разясни,и да има някъква информация и за др колеги.че ако те спрат на път за БГ и ти отнемат номера и книжка кво става?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
pistata9889 написа:Аз си платих изчаках 20те дена и си взех номерата и книжката,но мисля,че е хубаво да го спомена да се разясни,и да има някъква информация и за др колеги.че ако те спрат на път за БГ и ти отнемат номера и книжка кво става?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
На ви са европейски съюз .... преди не можеха ама вече може.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
мен само 170 евро ме глобиха за същото, но преди 1 година явно още са скочили глобите 

- pistata9889
- ентусиаст
-
400евро като платиш в 10дневен срок плашташ на половина та се разминах с 200е и един месец без книжка и номера,че си занесох номерата една седмица по късно иначена съд.
- pistata9889
- ентусиаст
-
Нямаш ли табела предна е за паркитране,и не е страшно и се плаща в кметството,но без две имаш разправия с пътна полиция.Глоби безбожни,колан 300е,ГСМ 150е,както им дойде,а и ние с БГ номера сме на прицел.
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Колега,какво направиха със задната тъбела гърчулята,изкъртиха ли я?
Ебати малоумниците са гърците.Ами 20 камшика на голо не ти ли назначиха? 

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
aureus_gold написа:Колега,какво направиха със задната тъбела гърчулята,изкъртиха ли я?Ебати малоумниците са гърците.Ами 20 камшика на голо не ти ли назначиха?
Айде по-леко- няма полза от нерви... Кое ти е проблемът- големите глоби, свалянето на номерата или отнемането на книжката за според нас дребно нарушение

Със свалянето на номерата при отнемане на книжката съм съгласен- и без друго не можеш да караш, за к'во са ти тея табели

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
ms написа:aureus_gold написа:Колега,какво направиха със задната тъбела гърчулята,изкъртиха ли я?Ебати малоумниците са гърците.Ами 20 камшика на голо не ти ли назначиха?
Айде по-леко- няма полза от нерви... Кое ти е проблемът- големите глоби, свалянето на номерата или отнемането на книжката за според нас дребно нарушениеАз проблем НЕ виждам- имат закони и си ги прилагат... На никой не му харесва да е така, но това е положението...
Със свалянето на номерата при отнемане на книжката съм съгласен- и без друго не можеш да караш, за к'во са ти тея табели
Прав си колега с изключение на едно- нита на задния номер

Не знам нашите дали няма да се заядът за махан нит

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Принципно могат разбира се...
3-4 пъти става сменяме на блъснати коли капака на багажника (с номера)- всеки път ходех до КАТ със собствениците и проблем няма... Проверка на документите, номер шаси, някой лев (ама не на касата
) и ти го нитоват пак... Работа за 10 минути без жокери...
3-4 пъти става сменяме на блъснати коли капака на багажника (с номера)- всеки път ходех до КАТ със собствениците и проблем няма... Проверка на документите, номер шаси, някой лев (ама не на касата

- pistata9889
- ентусиаст
-
ms написа:aureus_gold написа:Колега,какво направиха със задната тъбела гърчулята,изкъртиха ли я?Ебати малоумниците са гърците.Ами 20 камшика на голо не ти ли назначиха?
Айде по-леко- няма полза от нерви... Кое ти е проблемът- големите глоби, свалянето на номерата или отнемането на книжката за според нас дребно нарушениеАз проблем НЕ виждам- имат закони и си ги прилагат... На никой не му харесва да е така, но това е положението...
Как да бъда съгласен,за сваляне на номера,първо не са тяхна собственост,а се водят към Кат БГ,второ какво общо има автомобила с нарушението на водача,да няма изкуствен интелект та и той да не се движи.Каквото и да е нарушението е предизвикано от водача!Спират те на магистралата за превишена скорост примерно свалят ти табелите,взимат ти книжката за 20 дена,и ставаш затвотник нито напред нито назад,какво правим седим на магистралата 20 дена,и си търпим присъдата,или продължаваме без книжка и номера.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
разбирам какво пита колегата, и разбирам, че има разлика в гърция, и на други места...
явно в гърция прилагат закона буквално, все едно си грък, независимо че си чужд гражданин
моя опит е с нает автомобил в португалия... за абсолютно същото нарушение, и то пред шефа на местната полиция, глобата беше 50 евро... това беше минимума, максимума 250... но се разбрахме, въпреки че в началото щеше да изхвръкне от ботушите тоз човек
но другия случай, пак с наета кола, беше за превишена скорост... наложиха ми глоба, която заплатих веднага /имаха си лаптоп, интрнет, принтер, и картриидър
на пътя
/... но докато ми пишеха глобата изрично полицая подчерта, че ако бях португалец, щеше да ми вземе книжката за 6 месеца за това превишение на скоростта
... но понеже не съм, се разминавам само с глоба
та така ...
явно в гърция прилагат закона буквално, все едно си грък, независимо че си чужд гражданин

моя опит е с нает автомобил в португалия... за абсолютно същото нарушение, и то пред шефа на местната полиция, глобата беше 50 евро... това беше минимума, максимума 250... но се разбрахме, въпреки че в началото щеше да изхвръкне от ботушите тоз човек

но другия случай, пак с наета кола, беше за превишена скорост... наложиха ми глоба, която заплатих веднага /имаха си лаптоп, интрнет, принтер, и картриидър

та така ...
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3