Дупки,дупки,дупки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Re: Дупки,дупки,дупки

Мнение от dbanchev » 07 Мар 2010, 14:03

Какво да ви кажа колеги.... пролет пуква и с нея и предницата също. От 2 год насам не плащам вече данък на колите, тази година си взех и винетки менте за по 10лв. И понеже сам си правя застраховките плащам 1ва вноска на гражднаската дупча стикерите за цялата год и карам смело. Щом ще ме цака държавичката мила сладка и аз ще я цакам пък да видим..... :bang: . Сега обмислям и да почна да се водя безработен и да не се осигурявам изобщо, а в последвие може и друго да ми хрумне. Отвратен съм просто..... :censored:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 07 Мар 2010, 16:07

е тва е играч :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 07 Мар 2010, 21:42

Колеги,като чета тази тема разбирам, че навсякъде пътищата са като след бомбена атака. Във Велико Търново положението с дупките е много сериозно дори има улици които са непроходими и се налага заобикалянето им освен ако не си с джип. След протест на таксиметрови шофьори и инструктори взеха да запълват дупки с филц без никакъв асвалт и сами можете да се сетите, че след два часа дупките зейват отново.Сега на 9 март от 16 часа ще има нов протест в Търново на кръстовището за Леденик. Мисълта ми е, че общината вдига данъците и то много драстично за 2010г., а в същото време не прави абсолютно нищо за подобряването на инфраструктурата на града.

Относно данък на превозни средства.
До 37kw увеличение 100%
от 37 до 74kw увеличение 50%
от74kw до 110kw увеличение 60%
над 110kw увеличение 80%
Сами преценете що за законен рекет е това ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 08 Мар 2010, 1:19

Стига деее пак ли ще ги вдигат :banghead: въз основа на какво :dunno: Пътищата Бургас-Елхово, Ямбол- Елхово мислим вече да ги трием от картата на Бъргария защото вече са на половина без асвалт а другото е с дупки в асвалта... :ranting: :ranting: :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 08 Мар 2010, 5:01

emil_shumanov написа:Колеги,като чета тази тема разбирам, че навсякъде пътищата са като след бомбена атака. Във Велико Търново положението с дупките е много сериозно дори има улици които са непроходими и се налага заобикалянето им освен ако не си с джип. След протест на таксиметрови шофьори и инструктори взеха да запълват дупки с филц без никакъв асвалт и сами можете да се сетите, че след два часа дупките зейват отново.Сега на 9 март от 16 часа ще има нов протест в Търново на кръстовището за Леденик. Мисълта ми е, че общината вдига данъците и то много драстично за 2010г., а в същото време не прави абсолютно нищо за подобряването на инфраструктурата на града.

До 37kw увеличение 100%
над 110kw увеличение 80%

КОШМАР!!! Мръсни изроди ... драйфа ми се вече, на предела съм. Бургас е леш от дупки .. леш. А данъците лошо ми става като си помисля колко трябва да платя ... не се издържаааааааааааааа вечеееее мамка виииииииииии

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740 li

Мнение от bg20010 » 08 Мар 2010, 12:10

Бургас е леш от дупки .. леш. Ела в София да видиш и наште кратери. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 08 Мар 2010, 12:13

emil_shumanov написа:Колеги,като чета тази тема разбирам, че навсякъде пътищата са като след бомбена атака. Във Велико Търново положението с дупките е много сериозно дори има улици които са непроходими и се налага заобикалянето им освен ако не си с джип. След протест на таксиметрови шофьори и инструктори взеха да запълват дупки с филц без никакъв асвалт и сами можете да се сетите, че след два часа дупките зейват отново.Сега на 9 март от 16 часа ще има нов протест в Търново на кръстовището за Леденик. Мисълта ми е, че общината вдига данъците и то много драстично за 2010г., а в същото време не прави абсолютно нищо за подобряването на инфраструктурата на града.

До 37kw увеличение 100%
над 110kw увеличение 80%

Колеги, увеличението се отнася за община Велико Търново, за останалите общини не знам дали ще има увеличение а ако има дори може да е по голямо. Във всяка община данъците са различни защото общините сами си определят данъците.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 08 Мар 2010, 16:45

Данък няма да видят от мен докат не се оправят идеално всички улици в София, толкова години плащах за какво... да правя окачване всяка година. :ranting: Ако ще със 200% да го дигнат смрадливите данъци през оная ми е. Преди 2години един приятел загина заради една дупка на околовръстното...... За това аз лично работя на черно, и не плащам нищо на държвичката не съм видял нищо добро от нея за д аи давам :censored: :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 09 Мар 2010, 0:14

Евалата правя на колегата dbanchev много си прав,и аз съм на същия принцип,докато не се оправят улиците няма да платя.
Немога да ги разбера,предполагам че има хора като мен,ако всичко е точно,бих си платил данъка с кеф,но ще знам,че няма да сменям окачването всяка година.На княжево такива дупки са зейнали,че с бъги да си пак ще намалиш.Преди полувин месец се прибирам и скок подскок,предните 2 джанти кривнаха,бронята незнам как не се счупи,и бях щастлив че не протече нищо.Карането е слалум с повишена трудност,влизане в насрещното псуване и тн.Минавам всяка събота от там,но толкова бързо да се разваля пътя никога не съм предполагам че е възможно!Имам чувството, че никой не ги следи тези работи,гледат да вземат парите и ако може да вдигнат някой данък,да прее*ат нас баламите,че да вземат още повече пари.Поне да направят един телефон,да им се обадиш и да ги напсуваш като хората, да му олекне на човек. :ranting: :censored: :ranting:
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 09 Мар 2010, 3:26

Някой днес минавал ли е през Владая към Перник или обратно да види за какво става въпрос??? Баси безхаберието. Мой приятел днес се е прибирал от София до Перник от 14.00 часа след обяд до 01.00.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 09 Мар 2010, 4:36

От днес бонус една джанта и отделно една гума :)
Тука при шопите няма ли да правим някакъв простест. Радвам се за Търново, ма и тука не е цвете а мирисане ?!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 09 Мар 2010, 8:51

До 37kw увеличение 100%
над 110kw увеличение 80%

Е,НАЛИ ЧАСТНИТЕ КУРОРТНИ ГРАДЧЕТА НА БГ МАФИЯТА ИСКАТ РАЗШИРЕНИЕ :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 09 Мар 2010, 10:48

Веселин|Василев написа:Някой днес минавал ли е през Владая към Перник или обратно да види за какво става въпрос??? Баси безхаберието. Мой приятел днес се е прибирал от София до Перник от 14.00 часа след обяд до 01.00.

Мда вчера (на 08 март) ми се наложи да мина оттам - 2 часа от Владая до Княжево и накрая бонус - дупка колко колата , направо ми се дорева :bang: :bang: :bang:
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

Потребител
Аватар

Мнение от m1l3n » 09 Мар 2010, 11:23

Миналия петък точно там си сцепих джантата, към 1 часа през нощта. Добре, поне че на 300м по надолу имаше гумаджийници, че ми развиха гумата да сложа резерваната, че иначе с ключето от комплекта имаше да псувам до сутринта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Мар 2010, 11:48

Ай стига сме пълнили форумите с жалби и оплаквания, ами да организираме нещо. Колко са регистрираните юзъри тука? Половината да се вдигнем, нема да се забележи ли? Сигурен съм, че и други колеги от други форуми ще се присъединят. Както и таксиметрови шофери и всякакви други. Десет хиляди коли ако се съберат, гледайте какво ще стане. Аз утре съм на протест в София. За друго, ама няма значение. Организирайте протест за дупките, национален, в София, или някой по-голям град и съм там. Стига с тия форумни писаници, от които няма никаква полза. Дупките няма да се поправят от само себе си и ако си мислите, че в някоя община някой е загрижен за състоянието на пътя и съня на го хваща нощем, жестоко се лъжете. Да ви кажа и още нещо. Бях на Шипка, на 3-ти март, там беше Ангел Марин, кметовете на Ст.Загора, Габрово и Казанлък и разни общ. съветници, сичките се качиха с автомобилите си до паметника горе, да не би да им се подбият краката. И нагли, народ, нема да де да минеш, те с колите. Възмутиха се точно 5 човека. А един, с един очукан форд, свали стълкото и каза: още 2 години. Още две години че ви тъпчем, а вие ще си траете, ще ни правите път и така нататък. Подигра се с нас. Колко е вярно това в тези две думи за състоянието на нашия народ. Не народ, а какво беше казал един поет? Турските сериали да са живи и здрави, както и домашната ракия и салатката. Това съм го снимал с камера и тази реплика. Е така се подграват с нас, а ние си траем и пише по форуми само. Щото за другото се искат дупе и здрави гащи. Уви, май нямаме нито едното, нито другото.

P.S. Неплащането на данъци не решава проблема, не запълва дупките и пак си трошим колите. И на кой в г@за? Пак в нашия.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата