Дупки,дупки,дупки
Модератор: Общи модератори
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Дупки,дупки,дупки
Какво да ви кажа колеги.... пролет пуква и с нея и предницата също. От 2 год насам не плащам вече данък на колите, тази година си взех и винетки менте за по 10лв. И понеже сам си правя застраховките плащам 1ва вноска на гражднаската дупча стикерите за цялата год и карам смело. Щом ще ме цака държавичката мила сладка и аз ще я цакам пък да видим.....
. Сега обмислям и да почна да се водя безработен и да не се осигурявам изобщо, а в последвие може и друго да ми хрумне. Отвратен съм просто..... 

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колеги,като чета тази тема разбирам, че навсякъде пътищата са като след бомбена атака. Във Велико Търново положението с дупките е много сериозно дори има улици които са непроходими и се налага заобикалянето им освен ако не си с джип. След протест на таксиметрови шофьори и инструктори взеха да запълват дупки с филц без никакъв асвалт и сами можете да се сетите, че след два часа дупките зейват отново.Сега на 9 март от 16 часа ще има нов протест в Търново на кръстовището за Леденик. Мисълта ми е, че общината вдига данъците и то много драстично за 2010г., а в същото време не прави абсолютно нищо за подобряването на инфраструктурата на града.
Относно данък на превозни средства.
До 37kw увеличение 100%
от 37 до 74kw увеличение 50%
от74kw до 110kw увеличение 60%
над 110kw увеличение 80%
Сами преценете що за законен рекет е това ?
До 37kw увеличение 100%
над 110kw увеличение 80%
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Стига деее пак ли ще ги вдигат
въз основа на какво
Пътищата Бургас-Елхово, Ямбол- Елхово мислим вече да ги трием от картата на Бъргария защото вече са на половина без асвалт а другото е с дупки в асвалта...

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
emil_shumanov написа:Колеги,като чета тази тема разбирам, че навсякъде пътищата са като след бомбена атака. Във Велико Търново положението с дупките е много сериозно дори има улици които са непроходими и се налага заобикалянето им освен ако не си с джип. След протест на таксиметрови шофьори и инструктори взеха да запълват дупки с филц без никакъв асвалт и сами можете да се сетите, че след два часа дупките зейват отново.Сега на 9 март от 16 часа ще има нов протест в Търново на кръстовището за Леденик. Мисълта ми е, че общината вдига данъците и то много драстично за 2010г., а в същото време не прави абсолютно нищо за подобряването на инфраструктурата на града.
До 37kw увеличение 100%
над 110kw увеличение 80%
КОШМАР!!! Мръсни изроди ... драйфа ми се вече, на предела съм. Бургас е леш от дупки .. леш. А данъците лошо ми става като си помисля колко трябва да платя ... не се издържаааааааааааааа вечеееее мамка виииииииииии
- bg20010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740 li
Бургас е леш от дупки .. леш. Ела в София да видиш и наште кратери. 

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
emil_shumanov написа:Колеги,като чета тази тема разбирам, че навсякъде пътищата са като след бомбена атака. Във Велико Търново положението с дупките е много сериозно дори има улици които са непроходими и се налага заобикалянето им освен ако не си с джип. След протест на таксиметрови шофьори и инструктори взеха да запълват дупки с филц без никакъв асвалт и сами можете да се сетите, че след два часа дупките зейват отново.Сега на 9 март от 16 часа ще има нов протест в Търново на кръстовището за Леденик. Мисълта ми е, че общината вдига данъците и то много драстично за 2010г., а в същото време не прави абсолютно нищо за подобряването на инфраструктурата на града.
До 37kw увеличение 100%
над 110kw увеличение 80%
Колеги, увеличението се отнася за община Велико Търново, за останалите общини не знам дали ще има увеличение а ако има дори може да е по голямо. Във всяка община данъците са различни защото общините сами си определят данъците.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Данък няма да видят от мен докат не се оправят идеално всички улици в София, толкова години плащах за какво... да правя окачване всяка година.
Ако ще със 200% да го дигнат смрадливите данъци през оная ми е. Преди 2години един приятел загина заради една дупка на околовръстното...... За това аз лично работя на черно, и не плащам нищо на държвичката не съм видял нищо добро от нея за д аи давам

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Евалата правя на колегата dbanchev много си прав,и аз съм на същия принцип,докато не се оправят улиците няма да платя.
Немога да ги разбера,предполагам че има хора като мен,ако всичко е точно,бих си платил данъка с кеф,но ще знам,че няма да сменям окачването всяка година.На княжево такива дупки са зейнали,че с бъги да си пак ще намалиш.Преди полувин месец се прибирам и скок подскок,предните 2 джанти кривнаха,бронята незнам как не се счупи,и бях щастлив че не протече нищо.Карането е слалум с повишена трудност,влизане в насрещното псуване и тн.Минавам всяка събота от там,но толкова бързо да се разваля пътя никога не съм предполагам че е възможно!Имам чувството, че никой не ги следи тези работи,гледат да вземат парите и ако може да вдигнат някой данък,да прее*ат нас баламите,че да вземат още повече пари.Поне да направят един телефон,да им се обадиш и да ги напсуваш като хората, да му олекне на човек.

Немога да ги разбера,предполагам че има хора като мен,ако всичко е точно,бих си платил данъка с кеф,но ще знам,че няма да сменям окачването всяка година.На княжево такива дупки са зейнали,че с бъги да си пак ще намалиш.Преди полувин месец се прибирам и скок подскок,предните 2 джанти кривнаха,бронята незнам как не се счупи,и бях щастлив че не протече нищо.Карането е слалум с повишена трудност,влизане в насрещното псуване и тн.Минавам всяка събота от там,но толкова бързо да се разваля пътя никога не съм предполагам че е възможно!Имам чувството, че никой не ги следи тези работи,гледат да вземат парите и ако може да вдигнат някой данък,да прее*ат нас баламите,че да вземат още повече пари.Поне да направят един телефон,да им се обадиш и да ги напсуваш като хората, да му олекне на човек.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Някой днес минавал ли е през Владая към Перник или обратно да види за какво става въпрос??? Баси безхаберието. Мой приятел днес се е прибирал от София до Перник от 14.00 часа след обяд до 01.00.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
От днес бонус една джанта и отделно една гума 
Тука при шопите няма ли да правим някакъв простест. Радвам се за Търново, ма и тука не е цвете а мирисане ?!

Тука при шопите няма ли да правим някакъв простест. Радвам се за Търново, ма и тука не е цвете а мирисане ?!

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
До 37kw увеличение 100%
над 110kw увеличение 80%
Е,НАЛИ ЧАСТНИТЕ КУРОРТНИ ГРАДЧЕТА НА БГ МАФИЯТА ИСКАТ РАЗШИРЕНИЕ

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Веселин|Василев написа:Някой днес минавал ли е през Владая към Перник или обратно да види за какво става въпрос??? Баси безхаберието. Мой приятел днес се е прибирал от София до Перник от 14.00 часа след обяд до 01.00.
Мда вчера (на 08 март) ми се наложи да мина оттам - 2 часа от Владая до Княжево и накрая бонус - дупка колко колата , направо ми се дорева

Миналия петък точно там си сцепих джантата, към 1 часа през нощта. Добре, поне че на 300м по надолу имаше гумаджийници, че ми развиха гумата да сложа резерваната, че иначе с ключето от комплекта имаше да псувам до сутринта.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ай стига сме пълнили форумите с жалби и оплаквания, ами да организираме нещо. Колко са регистрираните юзъри тука? Половината да се вдигнем, нема да се забележи ли? Сигурен съм, че и други колеги от други форуми ще се присъединят. Както и таксиметрови шофери и всякакви други. Десет хиляди коли ако се съберат, гледайте какво ще стане. Аз утре съм на протест в София. За друго, ама няма значение. Организирайте протест за дупките, национален, в София, или някой по-голям град и съм там. Стига с тия форумни писаници, от които няма никаква полза. Дупките няма да се поправят от само себе си и ако си мислите, че в някоя община някой е загрижен за състоянието на пътя и съня на го хваща нощем, жестоко се лъжете. Да ви кажа и още нещо. Бях на Шипка, на 3-ти март, там беше Ангел Марин, кметовете на Ст.Загора, Габрово и Казанлък и разни общ. съветници, сичките се качиха с автомобилите си до паметника горе, да не би да им се подбият краката. И нагли, народ, нема да де да минеш, те с колите. Възмутиха се точно 5 човека. А един, с един очукан форд, свали стълкото и каза: още 2 години. Още две години че ви тъпчем, а вие ще си траете, ще ни правите път и така нататък. Подигра се с нас. Колко е вярно това в тези две думи за състоянието на нашия народ. Не народ, а какво беше казал един поет? Турските сериали да са живи и здрави, както и домашната ракия и салатката. Това съм го снимал с камера и тази реплика. Е така се подграват с нас, а ние си траем и пише по форуми само. Щото за другото се искат дупе и здрави гащи. Уви, май нямаме нито едното, нито другото.
P.S. Неплащането на данъци не решава проблема, не запълва дупките и пак си трошим колите. И на кой в г@за? Пак в нашия.
P.S. Неплащането на данъци не решава проблема, не запълва дупките и пак си трошим колите. И на кой в г@за? Пак в нашия.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.