Поредното "Гъзарче"
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Поредното "Газарче"
dimithur написа:Според мен в 90% от случаите при такива ПТП-та вината е и на дваматаПо закон опелджията е виновен, ама ако тоя с зедката е карал с по-нормална скорост, нямаше да са такива последствията.
карал, не карал, има си ЗзДП

Re: Поредното "Газарче"
Stanchev написа:dimithur написа:Според мен в 90% от случаите при такива ПТП-та вината е и на дваматаПо закон опелджията е виновен, ама ако тоя с зедката е карал с по-нормална скорост, нямаше да са такива последствията.
карал, не карал, има си ЗзДП
Ми нека си има ЗзДП, тъкмо са на тея двамата няма да им се налага да го спазват, щото ще ходят пеша, като единия най-вероятно ще е и с патерици

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Поредното "Гъзарче"
http://www.vbox7.com/play:f9083da0
Единия CCFL виси...мина една много добра Е46ца със М техник 2...
Гледа, гледам и все си мисля, че верно е карал нормално пича със Z-етката...
Единия CCFL виси...мина една много добра Е46ца със М техник 2...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Dimitroff написа:http://www.vbox7.com/play:f9083da0
Единия CCFL виси...мина една много добра Е46ца със М техник 2...Гледа, гледам и все си мисля, че верно е карал нормално пича със Z-етката...
за мен лично страничния сблъсък не е с повече от 50-60 км/ч

КЪСМЕТ, че в Опела не се е возил никой! ЧИСТ КЪСМЕТ! Дано да им е обеца и на двамата

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
А дали БМВ-то не е минало на червено в последния момент
Последно време в Пловдив се навъдиха много самоубийци с "бързи" БМВ-та. Налага ми се да обикалям чат пат със служебната кола и почти няма ден в който някой с "бързо" Е36 да не ме изненада с някой номер
Най важното е че на светофарите гледат лошо, дават газ и си мислят че са се качили в совалката "Индевър".

Последно време в Пловдив се навъдиха много самоубийци с "бързи" БМВ-та. Налага ми се да обикалям чат пат със служебната кола и почти няма ден в който някой с "бързо" Е36 да не ме изненада с някой номер

Най важното е че на светофарите гледат лошо, дават газ и си мислят че са се качили в совалката "Индевър".

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе ония ден си карам кротко,беше събота и един с Е36 двуврата,бела с ударен калник с пловдивска регистрация и седмици в номера се правише на ескортираща кола,засичаше най-нагло,от лево-десно,бе пълен олигоелемент,колега,ако четеш това ,знам че ще го прочетеш щото имаше огромен стикер на задното стъкло на клуба,земи спри да идваш у софия и да се правиш на съзтезател щото некой ден мое да попаднеш на хора-човек не знам дали ще станеш...
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Е.Димитров написа:Бе ония ден си карам кротко,беше събота и един с Е36 двуврата,бела с ударен калник с пловдивска регистрация и седмици в номера се правише на ескортираща кола,засичаше най-нагло,от лево-десно,бе пълен олигоелемент,колега,ако четеш това ,знам че ще го прочетеш щото имаше огромен стикер на задното стъкло на клуба,земи спри да идваш у софия и да се правиш на съзтезател щото некой ден мое да попаднеш на хора-човек не знам дали ще станеш...

Виж са...тая тема колко пъти е коментирана....те тия двувратите....В всяко стадо си има черни оФСи.Много хора дето влизат по форуми и пишат как карат с 60 всъщност забравят 1 и става 160

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Днес тамън влизам в едно кръгово, а отляво на мен идва една Е36-ца, която няма никаква видимост към улиците, водещи към кръговото (да не говорим, че имаше и спряно вдясно Е46, което му пречеше леко), та пичът си влиза без да спира и все ме беше ударил...
Та отнесох по една майна от шофьора и спътника му... 

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
ами точно за това говорех драги ми колеги че такива идиотщтини само във БГ има
всеки си прави квото иска а относно Зетката и Ръждата...... ръждата виновен и колегата
също ако беше карал малко по бавно мажеше да не се натресе

всеки си прави квото иска а относно Зетката и Ръждата...... ръждата виновен и колегата

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Е.Димитров написа:Бе ония ден си карам кротко,беше събота и един с Е36 двуврата,бела с ударен калник с пловдивска регистрация и седмици в номера се правише на ескортираща кола,засичаше най-нагло,от лево-десно,бе пълен олигоелемент,колега,ако четеш това ,знам че ще го прочетеш щото имаше огромен стикер на задното стъкло на клуба,земи спри да идваш у софия и да се правиш на съзтезател щото некой ден мое да попаднеш на хора-човек не знам дали ще станеш...
"...земи спри да идваш у софия..."

rwd фен
Нено Б. написа:Е.Димитров написа:Бе ония ден си карам кротко,беше събота и един с Е36 двуврата,бела с ударен калник с пловдивска регистрация и седмици в номера се правише на ескортираща кола,засичаше най-нагло,от лево-десно,бе пълен олигоелемент,колега,ако четеш това ,знам че ще го прочетеш щото имаше огромен стикер на задното стъкло на клуба,земи спри да идваш у софия и да се правиш на съзтезател щото некой ден мое да попаднеш на хора-човек не знам дали ще станеш...
"...земи спри да идваш у софия..."Как прозвуча...баси самочувствието
Еми нема как, софиЕнци са най-добрите шафьори, играчи, културоведи и квот там се сетиш, само дето по пътя към морето като не им напрайш место отпред, покафеняват гащите, като същевременно те засичат и от стъклото се чува възвишеният глас на азис, който пее за парчето си, а шофьора крещи: "Бягай бе, провинцио" и ти свири. Същата ситуация и на сфетофар ако случайно стане катастрофа - виновен-невиновен, столичанина излиза и почва да псува и да налита на бой(т'ва ако си по-дребниччък де)... Т'ва не важи за някой жители на София.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
///M Rider написа:ами точно за това говорех драги ми колеги че такива идиотщтини само във БГ има![]()
И как разбра с, колко се е вдижело бмв-то?
Опелчето си е виновно, както и да го погледнеш.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нено Б. написа:Е.Димитров написа:Бе ония ден си карам кротко,беше събота и един с Е36 двуврата,бела с ударен калник с пловдивска регистрация и седмици в номера се правише на ескортираща кола,засичаше най-нагло,от лево-десно,бе пълен олигоелемент,колега,ако четеш това ,знам че ще го прочетеш щото имаше огромен стикер на задното стъкло на клуба,земи спри да идваш у софия и да се правиш на съзтезател щото некой ден мое да попаднеш на хора-човек не знам дали ще станеш...
"...земи спри да идваш у софия..."Как прозвуча...баси самочувствието
През седмицата съм в пловдив,нема по-лоши шофьори,на кръговото на руски е пълна лудница,винаги спирам на пешеходната пътека и винаги пееходците ме гледат странно,се едно нещо грозно им готвя,не са свикнали хората,после започват от най-ляво влизат в кръга и се засича всичко,а некой да те пусне-забрави просто,а пък като пуснеш некой-все едно това ти е задължително-нито маха за благодарност нито нищо,а пък на колегата по долу от хасково направо ще му заявя как точно тези дето си мисли че са софиянци са от 2-3 години там,от некое забутано село,но те най-много мразят хората от провинцията,но манталитета им остава завинаги-азис им е в кръвта...Така че умишлено казах онзи герой да не идва в софия,не му е пловдив това да кара по тоя идиотски начин...
Сещам се за един случай,пак на руски (не познавам много улиците в пловдив,само няколко) та карам аз по руски в лява лента,а до мен се движи некакво момче,в един момент пред него има спрели автомобили ,вместо да спре,веднага минава в лява лента без мигачи и без никакви сигнали,едвам спирам да не се набия в тротоара,настигам го и започвам естествено да му се карам,а онзи знаете ли какво ми обясни-бил ми десностоящ и винаги бил с предимство...

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Toneloker написа:///M Rider написа:ами точно за това говорех драги ми колеги че такива идиотщтини само във БГ има![]()
И как разбра с, колко се е вдижело бмв-то?
Опелчето си е виновно, както и да го погледнеш.
ами гледах клипа и там споменаха че БМВ-то се движело малко по бързо
(не вземам ничия страна де)

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Спазвайте добрият тон 
Иначе - Z3-ката почти няма челен демидж... което значи, че ако го беше ударил наистина със 70км/ч, със сигурност нямаше да изглежда така... или тая Вектра е направена от пластмаса...

Иначе - Z3-ката почти няма челен демидж... което значи, че ако го беше ударил наистина със 70км/ч, със сигурност нямаше да изглежда така... или тая Вектра е направена от пластмаса...
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3