Поредното "Гъзарче"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: Поредното "Газарче"

Мнение от Stanchev » 24 Мар 2010, 19:41

dimithur написа:Според мен в 90% от случаите при такива ПТП-та вината е и на двамата ;) По закон опелджията е виновен, ама ако тоя с зедката е карал с по-нормална скорост, нямаше да са такива последствията.

карал, не карал, има си ЗзДП ;)
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Поредното "Газарче"

Мнение от dimithur » 24 Мар 2010, 19:45

Stanchev написа:
dimithur написа:Според мен в 90% от случаите при такива ПТП-та вината е и на двамата ;) По закон опелджията е виновен, ама ако тоя с зедката е карал с по-нормална скорост, нямаше да са такива последствията.

карал, не карал, има си ЗзДП ;)

Ми нека си има ЗзДП, тъкмо са на тея двамата няма да им се налага да го спазват, щото ще ходят пеша, като единия най-вероятно ще е и с патерици :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: Поредното "Гъзарче"

Мнение от Dimitroff » 25 Мар 2010, 9:22

http://www.vbox7.com/play:f9083da0

Единия CCFL виси...мина една много добра Е46ца със М техник 2... :mhihi: Гледа, гледам и все си мисля, че верно е карал нормално пича със Z-етката...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Мар 2010, 9:34

Dimitroff написа:http://www.vbox7.com/play:f9083da0

Единия CCFL виси...мина една много добра Е46ца със М техник 2... :mhihi: Гледа, гледам и все си мисля, че верно е карал нормално пича със Z-етката...

за мен лично страничния сблъсък не е с повече от 50-60 км/ч :paranoid:

КЪСМЕТ, че в Опела не се е возил никой! ЧИСТ КЪСМЕТ! Дано да им е обеца и на двамата :confused:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 25 Мар 2010, 9:59

А дали БМВ-то не е минало на червено в последния момент :roll:
Последно време в Пловдив се навъдиха много самоубийци с "бързи" БМВ-та. Налага ми се да обикалям чат пат със служебната кола и почти няма ден в който някой с "бързо" Е36 да не ме изненада с някой номер :mhihi:
Най важното е че на светофарите гледат лошо, дават газ и си мислят че са се качили в совалката "Индевър". :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Мар 2010, 10:42

Бе ония ден си карам кротко,беше събота и един с Е36 двуврата,бела с ударен калник с пловдивска регистрация и седмици в номера се правише на ескортираща кола,засичаше най-нагло,от лево-десно,бе пълен олигоелемент,колега,ако четеш това ,знам че ще го прочетеш щото имаше огромен стикер на задното стъкло на клуба,земи спри да идваш у софия и да се правиш на съзтезател щото некой ден мое да попаднеш на хора-човек не знам дали ще станеш...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 25 Мар 2010, 23:34

Е.Димитров написа:Бе ония ден си карам кротко,беше събота и един с Е36 двуврата,бела с ударен калник с пловдивска регистрация и седмици в номера се правише на ескортираща кола,засичаше най-нагло,от лево-десно,бе пълен олигоелемент,колега,ако четеш това ,знам че ще го прочетеш щото имаше огромен стикер на задното стъкло на клуба,земи спри да идваш у софия и да се правиш на съзтезател щото некой ден мое да попаднеш на хора-човек не знам дали ще станеш...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Виж са...тая тема колко пъти е коментирана....те тия двувратите....В всяко стадо си има черни оФСи.Много хора дето влизат по форуми и пишат как карат с 60 всъщност забравят 1 и става 160 :winky: Кви сценки съм виждал :help: Бедна ти е фантазията как се свири 5-10 минути настоятелно,около 10 всяка вечер :dunno: как се псува некой дето си спира пред блока,щото си решил,че ти са ходи на ресторант и караш бмв...... :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 26 Мар 2010, 0:03

Днес тамън влизам в едно кръгово, а отляво на мен идва една Е36-ца, която няма никаква видимост към улиците, водещи към кръговото (да не говорим, че имаше и спряно вдясно Е46, което му пречеше леко), та пичът си влиза без да спира и все ме беше ударил... :dunno: Та отнесох по една майна от шофьора и спътника му... :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 26 Мар 2010, 21:35

ами точно за това говорех драги ми колеги че такива идиотщтини само във БГ има ;)
всеки си прави квото иска а относно Зетката и Ръждата...... ръждата виновен и колегата
също ако беше карал малко по бавно мажеше да не се натресе :paranoid:
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 26 Мар 2010, 22:17

Е.Димитров написа:Бе ония ден си карам кротко,беше събота и един с Е36 двуврата,бела с ударен калник с пловдивска регистрация и седмици в номера се правише на ескортираща кола,засичаше най-нагло,от лево-десно,бе пълен олигоелемент,колега,ако четеш това ,знам че ще го прочетеш щото имаше огромен стикер на задното стъкло на клуба,земи спри да идваш у софия и да се правиш на съзтезател щото некой ден мое да попаднеш на хора-човек не знам дали ще станеш...

"...земи спри да идваш у софия..." :mhihi: Как прозвуча...баси самочувствието :dunno:
rwd фен

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 26 Мар 2010, 22:22

Нено Б. написа:

"...земи спри да идваш у софия..." :mhihi: Как прозвуча...баси самочувствието :dunno:

Еми нема как, софиЕнци са най-добрите шафьори, играчи, културоведи и квот там се сетиш, само дето по пътя към морето като не им напрайш место отпред, покафеняват гащите, като същевременно те засичат и от стъклото се чува възвишеният глас на азис, който пее за парчето си, а шофьора крещи: "Бягай бе, провинцио" и ти свири. Същата ситуация и на сфетофар ако случайно стане катастрофа - виновен-невиновен, столичанина излиза и почва да псува и да налита на бой(т'ва ако си по-дребниччък де)... Т'ва не важи за някой жители на София.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 26 Мар 2010, 22:27

///M Rider написа:ами точно за това говорех драги ми колеги че такива идиотщтини само във БГ има ;)
всеки си прави квото иска а относно Зетката и Ръждата...... ръждата виновен и колегата

И как разбра с, колко се е вдижело бмв-то?
Опелчето си е виновно, както и да го погледнеш. :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Мар 2010, 23:26

Нено Б. написа:

През седмицата съм в пловдив,нема по-лоши шофьори,на кръговото на руски е пълна лудница,винаги спирам на пешеходната пътека и винаги пееходците ме гледат странно,се едно нещо грозно им готвя,не са свикнали хората,после започват от най-ляво влизат в кръга и се засича всичко,а некой да те пусне-забрави просто,а пък като пуснеш некой-все едно това ти е задължително-нито маха за благодарност нито нищо,а пък на колегата по долу от хасково направо ще му заявя как точно тези дето си мисли че са софиянци са от 2-3 години там,от некое забутано село,но те най-много мразят хората от провинцията,но манталитета им остава завинаги-азис им е в кръвта...Така че умишлено казах онзи герой да не идва в софия,не му е пловдив това да кара по тоя идиотски начин...
Сещам се за един случай,пак на руски (не познавам много улиците в пловдив,само няколко) та карам аз по руски в лява лента,а до мен се движи некакво момче,в един момент пред него има спрели автомобили ,вместо да спре,веднага минава в лява лента без мигачи и без никакви сигнали,едвам спирам да не се набия в тротоара,настигам го и започвам естествено да му се карам,а онзи знаете ли какво ми обясни-бил ми десностоящ и винаги бил с предимство... :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 27 Мар 2010, 13:21

Toneloker написа:
///M Rider написа:ами точно за това говорех драги ми колеги че такива идиотщтини само във БГ има ;)

И как разбра с, колко се е вдижело бмв-то?
Опелчето си е виновно, както и да го погледнеш. :winky:

ами гледах клипа и там споменаха че БМВ-то се движело малко по бързо
(не вземам ничия страна де) 8)
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Мар 2010, 13:37

Спазвайте добрият тон :cop:

Иначе - Z3-ката почти няма челен демидж... което значи, че ако го беше ударил наистина със 70км/ч, със сигурност нямаше да изглежда така... или тая Вектра е направена от пластмаса...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата