Мтел,Глобул или Виваком?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Re: Мтел,Глобул или Виваком?
eekset написа:
тааа... с други думи виж кой оператор е най-срещания в указателя и се връзвай там - пък ако са мтел, по добре не сменяй, че после ще ти махнат главата като говориш само с друг оператор, даже да не те лъжат от тарифите ще си дойде всичко...
Има и друг момент обаче...лично при мен повечето номера са Мтелски, само защото тези съм записала, просто на момента по ме е устройвало.., малко са хората, които имат само една карта..
Мтел фит плащаш 30 лв месечна такса получаваш минути за 50 лв, а първите 2 месеца за 80: което е
2 660 минути (44 часа) към 6 номера на мтел или 250 мин (4 часа) към всички мрежи
+
1 номер с който приказваш колкото си искаш напълно безплатно
След изчерпване на минутите:
Цена на минута към Семейство и приятели 0,03
Цена на минута за национални разговори 0,32
Ако не си жена и не разтегляш локуми на слушалката повече от 35 лв е трудничко да направиш
2 660 минути (44 часа) към 6 номера на мтел или 250 мин (4 часа) към всички мрежи
+
1 номер с който приказваш колкото си искаш напълно безплатно
След изчерпване на минутите:
Цена на минута към Семейство и приятели 0,03
Цена на минута за национални разговори 0,32
Ако не си жена и не разтегляш локуми на слушалката повече от 35 лв е трудничко да направиш
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
ms написа:e36_Fanatik написа: Най-доброто според мен е Виваком злато, за 40лв. на месец имам 180 безплатни минути към всички телефони по света, неизрасходените минути се натрупват за следващия месец също така имам и 1000мин. на месец към 5 номера
Лъжеш, ей- за Фаворитите плащаш още 5 кинта отгореИ аз съм на тая тарифа от 2+г. Само като навъртя 30 мин. международни (гсм в ЕС) на месец и ми стига... Пък и тея 50МБ интернет са си от полза...
Те и аз сам на тия още откато излезнаха и е много добро положението - мин си стигат , не те лъжат във фактурите , говорим си с Англията без пара - и закръглят на първите 30 сек, а не на 1 мин кат другите

Твърдо зад Вивакомите си стоим

- Loopix
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Touring
- Мечтае да кара: E46 M3
- Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино
По една или друга случайност в момента управлявам близо 400 карти на Виваком и 40 на МТел, наблюденията са ми върху бизнес тарифите.
Общо взето МТел са доста по-стиснати и гледат да те вържат с 2-годишен договор, след което забравят за теб ... За момента предимството им е, че предлагат едни минути за бизнес разговори, а 2/3 от хората, с които контактувам са в бизнес група на МТел, иначе като цени Виваком са доста по-изгодни при равни други условия.
От обслужването в общи линии не мога да се оплача, но МТел са доста по-гъвкави, особено когато трябва да спрат СМС спама и все пак всичко опира до човека отсреща или т.нар Акаунт мениджър, а аз съм с много добри впечатления и от 2-мата (от Виваком и МТел). Виваком от скоро е с ново управление и нещата там ще тръгнат в правилната посока.
Честно казано, като ми изтече договора с МTел ще мина на Виваком, а там има и бонуси (изключвам безплатните минути, говоря за сериозни отстъпки от сметката)
Между другото и двата оператора не са ме лъгали в сметките
Общо взето МТел са доста по-стиснати и гледат да те вържат с 2-годишен договор, след което забравят за теб ... За момента предимството им е, че предлагат едни минути за бизнес разговори, а 2/3 от хората, с които контактувам са в бизнес група на МТел, иначе като цени Виваком са доста по-изгодни при равни други условия.
От обслужването в общи линии не мога да се оплача, но МТел са доста по-гъвкави, особено когато трябва да спрат СМС спама и все пак всичко опира до човека отсреща или т.нар Акаунт мениджър, а аз съм с много добри впечатления и от 2-мата (от Виваком и МТел). Виваком от скоро е с ново управление и нещата там ще тръгнат в правилната посока.
Честно казано, като ми изтече договора с МTел ще мина на Виваком, а там има и бонуси (изключвам безплатните минути, говоря за сериозни отстъпки от сметката)

Между другото и двата оператора не са ме лъгали в сметките
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Дааа, тоя номер с 30-те секунди е много изгоден- поне 15-20 пъти на месец се случва да ми вдигнат и да ми кажат "Не мога да говоря сега, обади се по-късно"... Е добре бе- затвори ми, аз ще се сетя да звънна след половин час пак... Ама то акъл се иска- малко, но и да е навреме
Отплеснахме се малко...
Ей сега гледам бизнес тарифите на Виваком и Ментел... Трябва да си мазохист да стоиш на Ментел- тарифите им са отвратителни... Сравнявай сам:
http://vivacom.bg/bg/business/prices_an ... onamentni_ 100% сигурно е, че картите в групата могат да бъдат на различни тарифи и е 200% сигурно, че разговорите в група са неограничени и безплатни
http://mtel.bg/corporate/services/price_plans/index.php => "Mного разговори в М-Тел мрежата" е пълна смешка, Галактика-та също... Като им гледам на тея Бизнес тарифите, то май моята тарифа е по-изгодна
Егати наглите копелета- неограничени безплатни разговори в група нямат... Може и половин стотинка да таксуват след като свършат включените, но не е без пари...
А да не говорим за международни разговори- Първа зона на Мтел (Европа- стационарни) е 1.19 на минута, втора зона (Европа- мобилни) е 1.55... Виваком са скромни- първа зона 36 стотинки, втора зона 76 стотики... Дребна разлика, нали...
Я, колегата отгоре с преките наблюдения потвърди мнението ми- Ментел не си струват... Най-голям и най-добър ГСМ оператор не вървят заедно, ама те май още не го знаят

Отплеснахме се малко...
Ей сега гледам бизнес тарифите на Виваком и Ментел... Трябва да си мазохист да стоиш на Ментел- тарифите им са отвратителни... Сравнявай сам:
http://vivacom.bg/bg/business/prices_an ... onamentni_ 100% сигурно е, че картите в групата могат да бъдат на различни тарифи и е 200% сигурно, че разговорите в група са неограничени и безплатни
http://mtel.bg/corporate/services/price_plans/index.php => "Mного разговори в М-Тел мрежата" е пълна смешка, Галактика-та също... Като им гледам на тея Бизнес тарифите, то май моята тарифа е по-изгодна

А да не говорим за международни разговори- Първа зона на Мтел (Европа- стационарни) е 1.19 на минута, втора зона (Европа- мобилни) е 1.55... Виваком са скромни- първа зона 36 стотинки, втора зона 76 стотики... Дребна разлика, нали...
Я, колегата отгоре с преките наблюдения потвърди мнението ми- Ментел не си струват... Най-голям и най-добър ГСМ оператор не вървят заедно, ама те май още не го знаят

- Loopix
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Touring
- Мечтае да кара: E46 M3
- Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино
Яяя на МТел тарифата на сайта още по-дебела
Верно преди 1,5 години когато подписвах договора цените им бяха най-конкурентните, ама в момента са доста поизостанали ... ама то нормално като са понавързали фирмите с 2-3 годишни договори....

Верно преди 1,5 години когато подписвах договора цените им бяха най-конкурентните, ама в момента са доста поизостанали ... ама то нормално като са понавързали фирмите с 2-3 годишни договори....

Бил съм на всички оператори и определено мога да заявя, че виваком са най-добри откъм тарифи и таксуване. Таксуването е точно и навременно. От скоро има и предплатен пакет за данни който е най-изгоден измежду съществуващите на пазара 1200 MB за 30 лв с период на валидност 120 дни. При всяко закупуване на нов пакет започват да текат нови 120 дни.
gogosi написа:Бил съм на всички оператори и определено мога да заявя, че виваком са най-добри откъм тарифи и таксуване. Таксуването е точно и навременно. От скоро има и предплатен пакет за данни който е най-изгоден измежду съществуващите на пазара 1200 MB за 30 лв с период на валидност 120 дни. При всяко закупуване на нов пакет започват да текат нови 120 дни.
Това ако го види някой европеец, съм сигурен, че ще се скъса да се хили - 1.2гб за 15 евро

dimithur написа:cherepa83 написа:
свери си часовника на лятно време,назад ти е с инфото
Инфото ми е от преди един месец. А ти вместо да спамиш, посочи точно, за кои тарифни планове говориш

1 карта 6.90 лв такса с ДДС 2000 мин(33.5 часа) към 3ма
cherepa83 написа:dimithur написа:cherepa83 написа:
свери си часовника на лятно време,назад ти е с инфото
Инфото ми е от преди един месец. А ти вместо да спамиш, посочи точно, за кои тарифни планове говориш
1 карта 6.90 лв такса с ДДС 2000 мин(33.5 часа) към 3ма[/quote]
Сори, верно са я променили, миналия месец избягах от тях точно, щото за 6.90 ми даваха 150мин (при условия че им бяха абонат повече от 3 години) и им казах да се таковат

cherepa83 написа::lol: работя за един от всичките УУпиратори и офертите се менят с дни или часове понякога
Оферирай!

flame написа:cherepa83 написа::lol: работя за един от всичките УУпиратори и офертите се менят с дни или часове понякога
Оферирай!![]()
Мани недей, след час ще излезне по-изгодна оферта и ще се чувстваш прецакан

От мтел съм много доволен. С тях никакви проблеми. Глобул обаче са много смотани. Писнало ми е да се разправям с тях. Безкрайно некомпетентни. В момента в който ми свърши договора се махам от тях
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5