Мтел,Глобул или Виваком?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Re: Мтел,Глобул или Виваком?

Мнение от Toneloker » 06 Апр 2010, 19:49

От 6 години на Мтел.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Апр 2010, 20:19

eekset написа:
тааа... с други думи виж кой оператор е най-срещания в указателя и се връзвай там - пък ако са мтел, по добре не сменяй, че после ще ти махнат главата като говориш само с друг оператор, даже да не те лъжат от тарифите ще си дойде всичко...

Има и друг момент обаче...лично при мен повечето номера са Мтелски, само защото тези съм записала, просто на момента по ме е устройвало.., малко са хората, които имат само една карта..

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Апр 2010, 22:32

Мтел фит плащаш 30 лв месечна такса получаваш минути за 50 лв, а първите 2 месеца за 80: което е
2 660 минути (44 часа) към 6 номера на мтел или 250 мин (4 часа) към всички мрежи
+
1 номер с който приказваш колкото си искаш напълно безплатно

След изчерпване на минутите:
Цена на минута към Семейство и приятели 0,03
Цена на минута за национални разговори 0,32

Ако не си жена и не разтегляш локуми на слушалката повече от 35 лв е трудничко да направиш
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 06 Апр 2010, 23:23

ms написа:
e36_Fanatik написа: Най-доброто според мен е Виваком злато, за 40лв. на месец имам 180 безплатни минути към всички телефони по света, неизрасходените минути се натрупват за следващия месец също така имам и 1000мин. на месец към 5 номера :yes:

Лъжеш, ей- за Фаворитите плащаш още 5 кинта отгоре :mhihi: И аз съм на тая тарифа от 2+г. Само като навъртя 30 мин. международни (гсм в ЕС) на месец и ми стига... Пък и тея 50МБ интернет са си от полза...

Те и аз сам на тия още откато излезнаха и е много добро положението - мин си стигат , не те лъжат във фактурите , говорим си с Англията без пара - и закръглят на първите 30 сек, а не на 1 мин кат другите :yes:

Твърдо зад Вивакомите си стоим :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 07 Апр 2010, 0:32

По една или друга случайност в момента управлявам близо 400 карти на Виваком и 40 на МТел, наблюденията са ми върху бизнес тарифите.
Общо взето МТел са доста по-стиснати и гледат да те вържат с 2-годишен договор, след което забравят за теб ... За момента предимството им е, че предлагат едни минути за бизнес разговори, а 2/3 от хората, с които контактувам са в бизнес група на МТел, иначе като цени Виваком са доста по-изгодни при равни други условия.
От обслужването в общи линии не мога да се оплача, но МТел са доста по-гъвкави, особено когато трябва да спрат СМС спама и все пак всичко опира до човека отсреща или т.нар Акаунт мениджър, а аз съм с много добри впечатления и от 2-мата (от Виваком и МТел). Виваком от скоро е с ново управление и нещата там ще тръгнат в правилната посока.
Честно казано, като ми изтече договора с МTел ще мина на Виваком, а там има и бонуси (изключвам безплатните минути, говоря за сериозни отстъпки от сметката) :smoke:
Между другото и двата оператора не са ме лъгали в сметките

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 07 Апр 2010, 0:40

Дааа, тоя номер с 30-те секунди е много изгоден- поне 15-20 пъти на месец се случва да ми вдигнат и да ми кажат "Не мога да говоря сега, обади се по-късно"... Е добре бе- затвори ми, аз ще се сетя да звънна след половин час пак... Ама то акъл се иска- малко, но и да е навреме :roll:

Отплеснахме се малко...

Ей сега гледам бизнес тарифите на Виваком и Ментел... Трябва да си мазохист да стоиш на Ментел- тарифите им са отвратителни... Сравнявай сам:
http://vivacom.bg/bg/business/prices_an ... onamentni_ 100% сигурно е, че картите в групата могат да бъдат на различни тарифи и е 200% сигурно, че разговорите в група са неограничени и безплатни
http://mtel.bg/corporate/services/price_plans/index.php => "Mного разговори в М-Тел мрежата" е пълна смешка, Галактика-та също... Като им гледам на тея Бизнес тарифите, то май моята тарифа е по-изгодна :mhihi: Егати наглите копелета- неограничени безплатни разговори в група нямат... Може и половин стотинка да таксуват след като свършат включените, но не е без пари...

А да не говорим за международни разговори- Първа зона на Мтел (Европа- стационарни) е 1.19 на минута, втора зона (Европа- мобилни) е 1.55... Виваком са скромни- първа зона 36 стотинки, втора зона 76 стотики... Дребна разлика, нали...

Я, колегата отгоре с преките наблюдения потвърди мнението ми- Ментел не си струват... Най-голям и най-добър ГСМ оператор не вървят заедно, ама те май още не го знаят :mhihi:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 07 Апр 2010, 0:52

Яяя на МТел тарифата на сайта още по-дебела :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Верно преди 1,5 години когато подписвах договора цените им бяха най-конкурентните, ама в момента са доста поизостанали ... ама то нормално като са понавързали фирмите с 2-3 годишни договори.... :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от gogosi » 07 Апр 2010, 0:56

Бил съм на всички оператори и определено мога да заявя, че виваком са най-добри откъм тарифи и таксуване. Таксуването е точно и навременно. От скоро има и предплатен пакет за данни който е най-изгоден измежду съществуващите на пазара 1200 MB за 30 лв с период на валидност 120 дни. При всяко закупуване на нов пакет започват да текат нови 120 дни.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 07 Апр 2010, 8:46

gogosi написа:Бил съм на всички оператори и определено мога да заявя, че виваком са най-добри откъм тарифи и таксуване. Таксуването е точно и навременно. От скоро има и предплатен пакет за данни който е най-изгоден измежду съществуващите на пазара 1200 MB за 30 лв с период на валидност 120 дни. При всяко закупуване на нов пакет започват да текат нови 120 дни.

Това ако го види някой европеец, съм сигурен, че ще се скъса да се хили - 1.2гб за 15 евро :mhihi: Нема такъв обир :kuku: Сега от лятото ги задължават да смъкнат цените на разговори, ама на данните сигурно скоро няма да им наложат някакво ограничение и ще мародерстват от там, щото напоследък на всеки му трябва интернет, където и да се намира ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 07 Апр 2010, 14:24

dimithur написа:
cherepa83 написа:

свери си часовника на лятно време,назад ти е с инфото 8)

Инфото ми е от преди един месец. А ти вместо да спамиш, посочи точно, за кои тарифни планове говориш :winky:[/quote]

1 карта 6.90 лв такса с ДДС 2000 мин(33.5 часа) към 3ма

Аватар

Мнение от dimithur » 07 Апр 2010, 14:29

cherepa83 написа:
dimithur написа:
cherepa83 написа:

свери си часовника на лятно време,назад ти е с инфото 8)

Инфото ми е от преди един месец. А ти вместо да спамиш, посочи точно, за кои тарифни планове говориш :winky:

1 карта 6.90 лв такса с ДДС 2000 мин(33.5 часа) към 3ма[/quote]

Сори, верно са я променили, миналия месец избягах от тях точно, щото за 6.90 ми даваха 150мин (при условия че им бяха абонат повече от 3 години) и им казах да се таковат :mhihi: Явно са си взели поука ама късно :) Пък и пак са по дървените от ментел - те ми дават и 100 мин към стационарни а и таксата е 5.95 :twisted: Баси верно, представяш ли си да подпишеш 2 годишен договор за по 150мин и след месец се появява нова промоция, ебаси натаковането дето ще се получи :mhihi:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 07 Апр 2010, 15:13

:lol: работя за един от всичките УУпиратори и офертите се менят с дни или часове понякога :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Апр 2010, 15:14

cherepa83 написа::lol: работя за един от всичките УУпиратори и офертите се менят с дни или часове понякога :winky:

Оферирай! :mhihi: :lol:

Аватар

Мнение от dimithur » 07 Апр 2010, 15:21

flame написа:
cherepa83 написа::lol: работя за един от всичките УУпиратори и офертите се менят с дни или часове понякога :winky:

Оферирай! :mhihi: :lol:

Мани недей, след час ще излезне по-изгодна оферта и ще се чувстваш прецакан :mhihi: Баси верно, то вече стана човек, да ходи с една закачена на гърба 100dBA wi-fi насочена антена, вързана към смарт фона , да прихваща незаключени рутери и да си говори безплатно по скайпа :mhihi:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 07 Апр 2010, 16:09

От мтел съм много доволен. С тях никакви проблеми. Глобул обаче са много смотани. Писнало ми е да се разправям с тях. Безкрайно некомпетентни. В момента в който ми свърши договора се махам от тях
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата