Мтел,Глобул или Виваком?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: Мтел,Глобул или Виваком?

Мнение от kriso85 » 07 Апр 2010, 20:10

Аз съм от почти 10 години абонат на М-тел, отскоро и на Виваком.
Нямам оплаквания, просто М-тел са ми най-изгодни защото уцелих точния тарифен план, а и 99% от контактите са ми на М-тел
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Апр 2010, 20:28

Аз съм на Глобул от 3 години. На Фирмен план съм. Групата дето сме цялата фамилия говориш колкото искаш безплатно,отделно имаш безплатни към м-тел,глобул,виваком и БТК, имам и за видео разговори :shock: некви минути. На скромната цена от 10лв някъде :wave: . Много са коректни и правят прилични отстъпки като си зимаш нов телефон :ok:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 07 Апр 2010, 20:35

От 3 години съм на M-тел (LOOP), като в началото тарифите напълно ме устройваха, тъй като повечето разговори протичаха в LOOP зоната, съответно сметката ми беше нищожна.Преди година и половина бях в Италия и се наложи да си вдигна лимита, мисля че някъде около или над 100лв го направих, за да си пусна роуминг като с изненада открих, че сметката ми не беше драстично по-висока в края на месеца, въпреки че не се ограничавах в разговорите от Италия.
Миналото лято ходих в Турция, като не си направих труда да се информирам за тамошните тарифи на роуминга след като бях останал очарован от тарифите за Италия.
И точно тогава ме удариха сериозно - в средата на почивката бях ударил лимита слeд два разговора до България, един между два български телефона в Турция и един SMS.Пратих да ми платят сметката в България, за да мога да си ползвам телефона и си купих от така популярните в Турция карти за улични телефони и не направих и един разговор по мобилния до пристигането в България.Отидох веднага в M-тел за да изясня нещата, а там ми сервираха, че имам да доплащам още около 100лв. за някакви изравнителни глупости :ranting: Последва луд скандал (касиерките за нищо не бяха виновни в случая, но на тях се отприщи) в крайна сметка си платих задължениятa, но отговор за високата сметка така и не получих.
Сега просто чакам да изтече договорът и да мина на Виваком тъй като говоря с всички оператори много като бройка разговори, но с малка продължителност и безплатните минути към един оператор или няколко номера не ме устройват, а те имат подходящи тарифни планове за мен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 08 Апр 2010, 1:07

сите са измамници :mhihi:
иначе съм на М-тел,и всеки месец имам някои лв. отгоре ама...не си струва да ходя да се разправям...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 08 Апр 2010, 4:48

georgymk написа: всеки месец имам някои лв. отгоре ама...не си струва да ходя да се разправям...

И именно заради това после... :paranoid:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: x5 f15

Мнение от vlado1976 » 09 Апр 2010, 18:56

Kroki написа:Аз съм на Глобул от 3 години. На Фирмен план съм. Групата дето сме цялата фамилия говориш колкото искаш безплатно,отделно имаш безплатни към м-тел,глобул,виваком и БТК, имам и за видео разговори :shock: некви минути. На скромната цена от 10лв някъде :wave: ., Много са коректни и правят прилични отстъпки като си зимаш нов телефон :ok:

ама че ги засили тия малоумници
що ми се струва че някой ти плаща сметката и не си много запознат с договора
аз тия п,,,,и ги хванах в надписване на сметката, съответно скандали и уверение че ще ми се възстонови сумата,но вече 6 м нищо

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 10 Апр 2010, 0:07

От няколко дни глобул пусна нови бизнес тарифни планове "Бизнес ънлимитед". Един от тях е с такса 20 лева и неограничени* разговори в групата, глобул(стационарни и мобилни) и 50 минути към всички мрежи, за 30 лева пак сте неограничени към Глобул, обаче минутите към всички са 100, а за 66 лева минутите към всички мрежи са 300 ... + неограничените разговори към група, глобул(фиксирани и мобилни)

*Неограничените разговори са в рамките на разумното месечно потребление - до 1500 минути.

Така, че това е доста оферта ... всички дават неограничени минути в групата, обаче, кой дава и неограничените пък и 1500 да са в целия си оператор минути. Това са си 25 часа а и има бол минути към другите оператори и цените след изчерпване на минутите са доста ниски.

И аз съм в системата ;)

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 10 Апр 2010, 0:22

vlado1976 написа:
Kroki написа:Аз съм на Глобул от 3 години. На Фирмен план съм. Групата дето сме цялата фамилия говориш колкото искаш безплатно,отделно имаш безплатни към м-тел,глобул,виваком и БТК, имам и за видео разговори :shock: некви минути. На скромната цена от 10лв някъде :wave: ., Много са коректни и правят прилични отстъпки като си зимаш нов телефон :ok:

аз тия п,,,,и ги хванах в надписване на сметката, съответно скандали и уверение че ще ми се възстонови сумата,но вече 6 м нищо

Мислиш ли ? НЕ се заяждам , ама тва че теб са те взели за лесна мишена, не означава че може да се случи на другите. :nono:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Partner VTC/Mondeo
Мечтае да кара: E90 330Xd

Мнение от valdesbg » 10 Апр 2010, 0:30

Виваком !
Мобиком /М'тел /Глобул с всички съм се съдил ....

Потребител
Аватар

Мнение от vlado1976 » 10 Апр 2010, 3:06

Kroki написа:
vlado1976 написа:

Мислиш ли ? НЕ се заяждам , ама тва че теб са те взели за лесна мишена, не означава че може да се случи на другите. :nono:

ти корпоративен клиент ли си ,защото аз съм,ако не знеш ако имаш над 11 карти на юриди4еско лице си корпоративен клиент,и имаш личен мениджър и звъниш на безплатен номер в кол центъра,ако толкова знаеш кажи номера,
дават ти безплатен гсм или на перефенциална цена само когато подписваш договор после духаш,дават ти парвите 6 м от договора безплатни видео разговори после духаш,имаш 1000 м в група мчза неограни4ени доплашташ 5лв,и тн
и ако си мислиш 4е сам лешна мишена ела ме пробвай,когата тати плашта сметката е безплатно за теб

Потребител
Аватар

Мнение от vlado1976 » 10 Апр 2010, 3:13

а за корпоратини клиенти тарифите ги няма никаде в нета,който желае мога да ги пратя на ли4ни не 4е са нешто де
глоб един от трите мошенника ,кой по малко кой пове4е

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 10 Апр 2010, 8:55

Хаха май глобул ще излезе най-черната овца от всичките :mhihi: Айде и аз да се включа. Фирмата имаме 30 карти общо, 1500лв кредитен лимит . Ми един месец взехме, че го надвишихме и познайте какво се случи - shut down на минутата на всички карти :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 10 Апр 2010, 14:20

Еми озни ден взехме един ГСМ с отстъпка, пък договор не сме подписвали от 3 години :) . Като ти казвам че 10 лв струва сичко, ако щеш ми вярвай ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 10 Апр 2010, 15:22

от 1999-та съм абонат на М-тел. Сменял съм тарифните планове някокократно.
Сега съм с 3 телефона и съм доволен.
Разделил съм хората, с които говоря на групи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 10 Апр 2010, 15:37

Аз пък от глобул съм си доволен...Вземи направи една анкета,да се види крайния резултат :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата