Мтел,Глобул или Виваком?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Мтел,Глобул или Виваком?
Аз съм от почти 10 години абонат на М-тел, отскоро и на Виваком.
Нямам оплаквания, просто М-тел са ми най-изгодни защото уцелих точния тарифен план, а и 99% от контактите са ми на М-тел
Нямам оплаквания, просто М-тел са ми най-изгодни защото уцелих точния тарифен план, а и 99% от контактите са ми на М-тел
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз съм на Глобул от 3 години. На Фирмен план съм. Групата дето сме цялата фамилия говориш колкото искаш безплатно,отделно имаш безплатни към м-тел,глобул,виваком и БТК, имам и за видео разговори
некви минути. На скромната цена от 10лв някъде
. Много са коректни и правят прилични отстъпки като си зимаш нов телефон 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
От 3 години съм на M-тел (LOOP), като в началото тарифите напълно ме устройваха, тъй като повечето разговори протичаха в LOOP зоната, съответно сметката ми беше нищожна.Преди година и половина бях в Италия и се наложи да си вдигна лимита, мисля че някъде около или над 100лв го направих, за да си пусна роуминг като с изненада открих, че сметката ми не беше драстично по-висока в края на месеца, въпреки че не се ограничавах в разговорите от Италия.
Миналото лято ходих в Турция, като не си направих труда да се информирам за тамошните тарифи на роуминга след като бях останал очарован от тарифите за Италия.
И точно тогава ме удариха сериозно - в средата на почивката бях ударил лимита слeд два разговора до България, един между два български телефона в Турция и един SMS.Пратих да ми платят сметката в България, за да мога да си ползвам телефона и си купих от така популярните в Турция карти за улични телефони и не направих и един разговор по мобилния до пристигането в България.Отидох веднага в M-тел за да изясня нещата, а там ми сервираха, че имам да доплащам още около 100лв. за някакви изравнителни глупости
Последва луд скандал (касиерките за нищо не бяха виновни в случая, но на тях се отприщи) в крайна сметка си платих задължениятa, но отговор за високата сметка така и не получих.
Сега просто чакам да изтече договорът и да мина на Виваком тъй като говоря с всички оператори много като бройка разговори, но с малка продължителност и безплатните минути към един оператор или няколко номера не ме устройват, а те имат подходящи тарифни планове за мен.
Миналото лято ходих в Турция, като не си направих труда да се информирам за тамошните тарифи на роуминга след като бях останал очарован от тарифите за Италия.
И точно тогава ме удариха сериозно - в средата на почивката бях ударил лимита слeд два разговора до България, един между два български телефона в Турция и един SMS.Пратих да ми платят сметката в България, за да мога да си ползвам телефона и си купих от така популярните в Турция карти за улични телефони и не направих и един разговор по мобилния до пристигането в България.Отидох веднага в M-тел за да изясня нещата, а там ми сервираха, че имам да доплащам още около 100лв. за някакви изравнителни глупости

Сега просто чакам да изтече договорът и да мина на Виваком тъй като говоря с всички оператори много като бройка разговори, но с малка продължителност и безплатните минути към един оператор или няколко номера не ме устройват, а те имат подходящи тарифни планове за мен.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
сите са измамници
иначе съм на М-тел,и всеки месец имам някои лв. отгоре ама...не си струва да ходя да се разправям...

иначе съм на М-тел,и всеки месец имам някои лв. отгоре ама...не си струва да ходя да се разправям...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
georgymk написа: всеки месец имам някои лв. отгоре ама...не си струва да ходя да се разправям...
И именно заради това после...

Kroki написа:Аз съм на Глобул от 3 години. На Фирмен план съм. Групата дето сме цялата фамилия говориш колкото искаш безплатно,отделно имаш безплатни към м-тел,глобул,виваком и БТК, имам и за видео разговоринекви минути. На скромната цена от 10лв някъде
., Много са коректни и правят прилични отстъпки като си зимаш нов телефон
ама че ги засили тия малоумници
що ми се струва че някой ти плаща сметката и не си много запознат с договора
аз тия п,,,,и ги хванах в надписване на сметката, съответно скандали и уверение че ще ми се възстонови сумата,но вече 6 м нищо
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
От няколко дни глобул пусна нови бизнес тарифни планове "Бизнес ънлимитед". Един от тях е с такса 20 лева и неограничени* разговори в групата, глобул(стационарни и мобилни) и 50 минути към всички мрежи, за 30 лева пак сте неограничени към Глобул, обаче минутите към всички са 100, а за 66 лева минутите към всички мрежи са 300 ... + неограничените разговори към група, глобул(фиксирани и мобилни)
*Неограничените разговори са в рамките на разумното месечно потребление - до 1500 минути.
Така, че това е доста оферта ... всички дават неограничени минути в групата, обаче, кой дава и неограничените пък и 1500 да са в целия си оператор минути. Това са си 25 часа а и има бол минути към другите оператори и цените след изчерпване на минутите са доста ниски.
И аз съм в системата
*Неограничените разговори са в рамките на разумното месечно потребление - до 1500 минути.
Така, че това е доста оферта ... всички дават неограничени минути в групата, обаче, кой дава и неограничените пък и 1500 да са в целия си оператор минути. Това са си 25 часа а и има бол минути към другите оператори и цените след изчерпване на минутите са доста ниски.
И аз съм в системата

- Kroki
- Дон Кроки
-
vlado1976 написа:Kroki написа:Аз съм на Глобул от 3 години. На Фирмен план съм. Групата дето сме цялата фамилия говориш колкото искаш безплатно,отделно имаш безплатни към м-тел,глобул,виваком и БТК, имам и за видео разговоринекви минути. На скромната цена от 10лв някъде
аз тия п,,,,и ги хванах в надписване на сметката, съответно скандали и уверение че ще ми се възстонови сумата,но вече 6 м нищо
Мислиш ли ? НЕ се заяждам , ама тва че теб са те взели за лесна мишена, не означава че може да се случи на другите.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- valdesbg
- Потребител
-
- Кара: Partner VTC/Mondeo
- Мечтае да кара: E90 330Xd
Виваком !
Мобиком /М'тел /Глобул с всички съм се съдил ....
Мобиком /М'тел /Глобул с всички съм се съдил ....
Kroki написа:vlado1976 написа:Kroki написа:Аз съм на Глобул от 3 години. На Фирмен план съм. Групата дето сме цялата фамилия говориш колкото искаш безплатно,отделно имаш безплатни към м-тел,глобул,виваком и БТК, имам и за видео разговоринекви минути. На скромната цена от 10лв някъде
Мислиш ли ? НЕ се заяждам , ама тва че теб са те взели за лесна мишена, не означава че може да се случи на другите.
ти корпоративен клиент ли си ,защото аз съм,ако не знеш ако имаш над 11 карти на юриди4еско лице си корпоративен клиент,и имаш личен мениджър и звъниш на безплатен номер в кол центъра,ако толкова знаеш кажи номера,
дават ти безплатен гсм или на перефенциална цена само когато подписваш договор после духаш,дават ти парвите 6 м от договора безплатни видео разговори после духаш,имаш 1000 м в група мчза неограни4ени доплашташ 5лв,и тн
и ако си мислиш 4е сам лешна мишена ела ме пробвай,когата тати плашта сметката е безплатно за теб
а за корпоратини клиенти тарифите ги няма никаде в нета,който желае мога да ги пратя на ли4ни не 4е са нешто де
глоб един от трите мошенника ,кой по малко кой пове4е
глоб един от трите мошенника ,кой по малко кой пове4е
Хаха май глобул ще излезе най-черната овца от всичките
Айде и аз да се включа. Фирмата имаме 30 карти общо, 1500лв кредитен лимит . Ми един месец взехме, че го надвишихме и познайте какво се случи - shut down на минутата на всички карти 

- Kroki
- Дон Кроки
-
Еми озни ден взехме един ГСМ с отстъпка, пък договор не сме подписвали от 3 години
. Като ти казвам че 10 лв струва сичко, ако щеш ми вярвай 

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
от 1999-та съм абонат на М-тел. Сменял съм тарифните планове някокократно.
Сега съм с 3 телефона и съм доволен.
Разделил съм хората, с които говоря на групи.
Сега съм с 3 телефона и съм доволен.
Разделил съм хората, с които говоря на групи.
- borislav
- младши ентусиаст
-
Аз пък от глобул съм си доволен...Вземи направи една анкета,да се види крайния резултат 

68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5