Новите Документи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Новите Документи

Мнение от dimithur » 15 Апр 2010, 20:45

c7aH4eB написа:Миналата година бях на 14 и неплащах за лична карта, тази година ще трябва ли да я сменям и да плащам такса? :)

Ми виж си срока на валидност. Ако ти е изтекла, ще трябва да си я сменяш, ма дали ще плащаш не знам. Ако не ти е изтекла, си я сменяш, когато и изтече срока ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 15 Апр 2010, 20:52

dimithur написа:
c7aH4eB написа:Миналата година бях на 14 и неплащах за лична карта, тази година ще трябва ли да я сменям и да плащам такса? :)

Ми виж си срока на валидност. Ако ти е изтекла, ще трябва да си я сменяш, ма дали ще плащаш не знам. Ако не ти е изтекла, си я сменяш, когато и изтече срока ;)

Е, тя изтича чак 2013 когато стана на 18, но мисълта ми беше нали излезнаха нови дали да я сменям, или когато изтече ? :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 15 Апр 2010, 20:52

dimithur написа:

Няма такава лична карта, която е валидна само 1 година. Като изтече валидността на сегашната ти, тогава ще ходиш да я сменяш.
Само първата ти карта, издадена на 14 години е безплатна, от там нататък си плащаш за всяка следваща.
Последна промяна GRIPEN на 15 Апр 2010, 20:57, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 15 Апр 2010, 20:56

GRIPEN написа:
dimithur написа:

Няма такава лична карта, която е валидна само 1 година. Като изтече валидността на сегашната ти, тогава ще ходиш да я сменяш.
Само първата ти карта, издадена на 14 години е безплатна, от там нататък си плащаш за всяка следваща.

Да ясно ми е, че 2рата, 3тата и т.н се плащат. Благодаря за отговорите :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 09 Май 2010, 14:23

ЗДР, Колеги ,

На баща ми шоф книжката изтича и се чуди дали има срок в който трябва задължително да се подмени , както и глоба ако кара с изтекла такава?
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 09 Май 2010, 14:32

xerial написа:ЗДР, Колеги ,

На баща ми шоф книжката изтича и се чуди дали има срок в който трябва задължително да се подмени , както и глоба ако кара с изтекла такава?

Мойта изтече средата на февруари и още не съм я сменил и карам така,но не са ме спирали :mhihi: доколкото знам от началото на годината влезе 6 месечен удължителен срок

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 18 Май 2010, 22:48

Да не пускам нова тема, тая изрових. Колеги, които наскоро са вадили лична карта или паспорт, моля да споделят (за опашките ясно) но поне обявените сроковете спазват ли се - 30 дена - обикновена, 3 дена - бърза, 8 часа- експресна... Може ли да се разчита на тия срокове?
В частност 8 рпу ме интересува най-вече.
Мерси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F

Мнение от Е.Димитров » 19 Май 2010, 3:41

в понеделник си взех документите,за получаване няма опашки,интересното е че на личната карта и на книжката за кола,снимките са черно-бели :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 19 Май 2010, 9:08

В Младост е неква мисия невъзможна....отивам вчера за номерче..." записват се сутринта"..днес отивам.." Елате вечерта 9 -10 :shock: ", некви хора викат, ела към 24 часа, ние сме от тогава има нов списък...бе мамата си трака :confused:

п.п. Къде се прави експресната /за София/, и как е там положението с опашките??

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 19 Май 2010, 9:24

Нормална и бърза - в районното, експресната - долу на Мария Луиза, където са жестоки опашките. И в дружба е както описва колегата от младост... Айде опашките ше ги избутаме някакси, ама дали може да се разчита на 3те раб. дни срок...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F

Мнение от Е.Димитров » 19 Май 2010, 10:51

В 5-то районно има опашка към 20 човека за подаване и за час минава цялата

Предишна

Назад към Извън Темата