сбивали ли сте по време на шофиране?
Модератор: Общи модератори
- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
Re: сбивали ли сте по време на шофиране?
Прочетох темата на един дъх, с голям интерес.
И аз имах една случка с един таксиджия дето ме засече. Теглих му една благословия за него и родата му. Той ме чу и на следващия светофар слезе, но бързо се качи в колата понеже останалите се разсвириха, че светна зелено. От тогава в багажника на колата си нося едно около 50см. парче арматура, ей така за морална подкрепа !
И аз не карам кой знае колко по правилата, но на пешеходци давам път, да се включи някой в движението понякога давам път, и тогава се започва от тия зад мен: "Защо спря ве лайно" и т.н. Е на тоя кво да му каза, че ше згаза майка му. Е от такива слабоумни ко**ленца ми е писнало. Ако засеча някой се извинявам почти винаги.
Иначе съм твърдо за колегиалното шофиране, но се питам има ли въобще такова понятие в наща мила родина или сме си стадо говеда ?!

И аз имах една случка с един таксиджия дето ме засече. Теглих му една благословия за него и родата му. Той ме чу и на следващия светофар слезе, но бързо се качи в колата понеже останалите се разсвириха, че светна зелено. От тогава в багажника на колата си нося едно около 50см. парче арматура, ей така за морална подкрепа !

И аз не карам кой знае колко по правилата, но на пешеходци давам път, да се включи някой в движението понякога давам път, и тогава се започва от тия зад мен: "Защо спря ве лайно" и т.н. Е на тоя кво да му каза, че ше згаза майка му. Е от такива слабоумни ко**ленца ми е писнало. Ако засеча някой се извинявам почти винаги.
Иначе съм твърдо за колегиалното шофиране, но се питам има ли въобще такова понятие в наща мила родина или сме си стадо говеда ?!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
К'ва колегиалност ви гони пък всички не ми е ясно
Вие да не живеете в някоя паралелна вселена, а
Един го шамарих пред камерите (тъкмо ги сложиха- я работеха, я не
) Спирам на светофара 1-ва кола и 10-15 сек. по-късно 1 олигофрен се опита да направи кенефа компактен
Добре, че държа спирачката и ме помести само половин-един метър- ако си седях просто щеше да ме метне на средата на кръстовището сигурно и да ме размаже някой друг... Излизам (дребен съм- 190+см. и 100-110 кила) и го измъкнах, я дръж тея шамари- ама както си му е реда, с доста сила и горкия човечец след 3-4ят беше седнал на земята и се чуди отде му дойде
Мятам едно око на моята кола (да сметна колко да го бия още дето се казва) и бях
На моето ауди нищо почти му няма (спукана и откачена броня) за разлика от предницата на неговото Рено Меган- то просто нямаше здрав детайл
Маска, броня, фарове, калник, капак- всичко потрошено и нагънато... Е, отказах се да го бия, щетите му стигаха- ама нали съм гадно копче викнах КАТ за протокол и акт
Та тъй де- На зла круша- зъл прът се полага...
Аз за 15г. едно научих- може да съм с предимство някъде, ама не държа на него и внимавам... Ще е глупаво да си ползвам предимството ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и без да се съобразявам с джигитите на пътя и утре да се видя със Свети Петър...

Един го шамарих пред камерите (тъкмо ги сложиха- я работеха, я не

Та тъй де- На зла круша- зъл прът се полага...
Аз за 15г. едно научих- може да съм с предимство някъде, ама не държа на него и внимавам... Ще е глупаво да си ползвам предимството ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и без да се съобразявам с джигитите на пътя и утре да се видя със Свети Петър...
- Бианка
- Потребител
-
- Кара: нещата да вървят
- Мечтае да кара: Е92
Аз, от ето такъв джигит дето не знае за какво служат сфетофарите, и за какво са цветовете му, в момента съм с 4 болта,2 планки,1 изкуствена кост и 13 см разрез в гръбнака! Седя си аз на сфетофара на червено, а този зад мен си рови из тъблото и.....та от тогава просто, искам ето такива тарикати да слезна и да ги препарирам за няколко часа, та да се усетят какво правят по тия улици...Мъките хич, не са малки след такова изживяване.И най-вече всички трябва да знаем, че не сме застраховани и всеки един от нас може да иде на почивка в Пирогов....
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Уникална тема!!!!
Моите случки не са много защото принципно карам като мишок в повечето случаи, но и тогава има лайнояди дето пак ми създават ситуации..... Една случка от миналата година-карам от телевизионната кула в посока към Славейков по надолнището и имаше някакъв насран мач и задръстването беше адско. Колите пълзят едва едва и аз съответно си гледам филм и се готвя да си запаля пуричка, когато някакъв дебил с бус (голям бус) тръгва решително да ме натиска и да минава в моето (дясно) платно като явно не ме вижда ( е толко да е ниска таа 36-ца?????) и ми подпира огледалото и то започва да се завърта нагоре само (то е от Е-46 ///М и се завърта нагоре) при което аз почвам да крещя да спре а тоя си продължава и така щеше да мине от огледало на калник, броня и т.н. Как и да е-успявам да спася положението и спирам директно зад него и отивам да се разбираме а тоя вика не съм те видел пари нямам и тръгва да бяга (в задръстването....) при което вече бесен аз спирам този път напреко пред него и с всичкия си акъл започвам с голи ръце и шутове да троша буса-огледало, врата, каросерия....казвам с голи ръце защото в колата освен два пистолета имам бухалка, палка и нож ама кой да има акъл да се сети за тях......оня се опита да противоречи и тогава вече му вкарах няколко тупаника в лицето....хората от другите коли си седяха и гледаха шоу а някаква овца се развика, че не било това начина......както и да е-излях си яда, видях, че огледалото не е счупено а само с една драскотина около 5 см. изцапах си салона с кръв (от разранената ми ръка...) и си тръгнах, а оня си остана там в буса и се чудеше къде се намира....
Друг случай с един мой познат дето е от Хисар. Кара си и някакъв кара зад него и го заслепява зверски. Нашия спира, но така че да засече и оня и да го накара да спре. Отива при него и се представя "Добър вечер, лейтенант Петров, Пътна полиция. Отворете багажника за проверка."- а той няма нищо общо с полицията само да спомена. Оня отваря, моя човек намира отзад едно малко чукче и го пита "Зашо не ви светят фаровете?". Оня ШАШ-как не работят бе? И нашия директно отива отпред БАМ, БАМ двата фара и му вика " Е така-не работят!!!!" Нали само да спомена, че моя приятел е 190 см и около 120 кила маса......
С олигофрените по пътя трябва да се подхожда безмилостно и безкомпромисно без съобразяване с насраните закони, правила, норми и прочие! Все пак живеем в държава от 4-тия свят, една от многото завършващи на "-стан....."!!!
Моите случки не са много защото принципно карам като мишок в повечето случаи, но и тогава има лайнояди дето пак ми създават ситуации..... Една случка от миналата година-карам от телевизионната кула в посока към Славейков по надолнището и имаше някакъв насран мач и задръстването беше адско. Колите пълзят едва едва и аз съответно си гледам филм и се готвя да си запаля пуричка, когато някакъв дебил с бус (голям бус) тръгва решително да ме натиска и да минава в моето (дясно) платно като явно не ме вижда ( е толко да е ниска таа 36-ца?????) и ми подпира огледалото и то започва да се завърта нагоре само (то е от Е-46 ///М и се завърта нагоре) при което аз почвам да крещя да спре а тоя си продължава и така щеше да мине от огледало на калник, броня и т.н. Как и да е-успявам да спася положението и спирам директно зад него и отивам да се разбираме а тоя вика не съм те видел пари нямам и тръгва да бяга (в задръстването....) при което вече бесен аз спирам този път напреко пред него и с всичкия си акъл започвам с голи ръце и шутове да троша буса-огледало, врата, каросерия....казвам с голи ръце защото в колата освен два пистолета имам бухалка, палка и нож ама кой да има акъл да се сети за тях......оня се опита да противоречи и тогава вече му вкарах няколко тупаника в лицето....хората от другите коли си седяха и гледаха шоу а някаква овца се развика, че не било това начина......както и да е-излях си яда, видях, че огледалото не е счупено а само с една драскотина около 5 см. изцапах си салона с кръв (от разранената ми ръка...) и си тръгнах, а оня си остана там в буса и се чудеше къде се намира....
Друг случай с един мой познат дето е от Хисар. Кара си и някакъв кара зад него и го заслепява зверски. Нашия спира, но така че да засече и оня и да го накара да спре. Отива при него и се представя "Добър вечер, лейтенант Петров, Пътна полиция. Отворете багажника за проверка."- а той няма нищо общо с полицията само да спомена. Оня отваря, моя човек намира отзад едно малко чукче и го пита "Зашо не ви светят фаровете?". Оня ШАШ-как не работят бе? И нашия директно отива отпред БАМ, БАМ двата фара и му вика " Е така-не работят!!!!" Нали само да спомена, че моя приятел е 190 см и около 120 кила маса......
С олигофрените по пътя трябва да се подхожда безмилостно и безкомпромисно без съобразяване с насраните закони, правила, норми и прочие! Все пак живеем в държава от 4-тия свят, една от многото завършващи на "-стан....."!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Тоо Cool написа:Все пак живеем в държава от 4-тия свят, една от многото завършващи на "-стан....."!!!
офтопик. милко,недей така че човек! пич си ,ма престани да ни обиждаш насред страната ни.че сме прости-прости сме ,ма не върви баш така. ше се случиш на некой здрав българин-родолюбец следващият път да му кажеш булгаристанец и ше слезе да ти навре цялото въоражение в американския дирник и хич нема да се съобрази колко велика сила сте. е къде е ню йорк -там не бият. иначе шкарт по пътя бол и за бой има бол-прав си!
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
SKISA написа:Тоо Cool написа:Все пак живеем в държава от 4-тия свят, една от многото завършващи на "-стан....."!!!
офтопик. милко,недей така че човек! пич си ,ма престани да ни обиждаш насред страната ни.че сме прости-прости сме ,ма не върви баш така. ше се случиш на некой здрав българин-родолюбец следващият път да му кажеш булгаристанец и ше слезе да ти навре цялото въоражение в американския дирник и хич нема да се съобрази колко велика сила сте. е къде е ню йорк -там не бият. иначе шкарт по пътя бол и за бой има бол-прав си!

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Иво, това че се обиждаш ти или някой друг си е лично ваш проблем-аз казвам, каквото мисля и заставам твърдо зад думите си! Ако се чувстваш горд да си гражданин на това жалко подобие на държава-ОК! Аз само гледам как се запълват дупки и след точно 4 седмици на същото място има двойно по-голяма дупка и ми става просто непоносимо-това ако беше читав народ дали щеше да го търпи, а? Примерите са безброй, но излизаме много в оффтопик!
А за здравия българин дето ше ми причини някакви мъки не се притеснявам грам-още не се е намерил такъв, няма и да се намери при правилния превантивен подход

А за здравия българин дето ше ми причини някакви мъки не се притеснявам грам-още не се е намерил такъв, няма и да се намери при правилния превантивен подход

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То ако не беше вярно, нямаше да се обиждат 

Никой не мое ма връне на селу!
Тоо Cool написа:Иво, това че се обиждаш ти или някой друг си е лично ваш проблем-аз казвам, каквото мисля и заставам твърдо зад думите си! Ако се чувстваш горд да си гражданин на това жалко подобие на държава-ОК! Аз само гледам как се запълват дупки и след точно 4 седмици на същото място има двойно по-голяма дупка и ми става просто непоносимо-това ако беше читав народ дали щеше да го търпи, а? Примерите са безброй, но излизаме много в оффтопик!
А за здравия българин дето ше ми причини някакви мъки не се притеснявам грам-още не се е намерил такъв, няма и да се намери при правилния превантивен подход![]()
![]()
Еее ти па

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Аз съм спокоен човек,не се изнервям по-пътя!!!Бъдете и вие такива,на всеки му се случва да греши!!!
Но,все пак имам и аз история.Миналата година се събрахме осем коли,от БМВ клуб Пловдив да придружим един абитуриент до Клисура,и навръщане,тръгнах да изпреварвам един пасат,а той се направи на идиот и даде газ,и аз останах в средата на пътя,тъй като напред неможех да го изпреваря,а зад мен колоната и направихме тройно разминаване,с пресвяткания и всичките му екстри.Тогава Варварина тръгна да го гони,и аз след него блокирахме му пътя,и излезохме от колите.Той тръгна напред,спря още една кола,които са били заедно и се надъхаха да ни бият.Слизат двамата от двете коли,по едри от нас и тръгваме с думите и пожеланията за майките ни,но в този момент опонентите ни осъзнават,че сме осем коли,и се получава един голям обрат на силите,и на бегом се качват в колите,а ние ги гоним,единия даже си запретна колана като затваряше вратата.Догонихме Пасата,но този път го вкарахме в банкета за да го заклещим,но човечеца явно много уплаха беше събрал,че тръгна да кара из една житна нива,излезе пак на пътя и газ,продължихме да го гоним и се успокойх и се обадих на Варварина да спре и той.Реално,ако беше звъннал в Полицията,щяхме да сме закопчани,а ни чакаше печено агне.И аз тогава си карах второто БМВ с номерата от първото и нищо друго,освен цвят и,че е седан не отговаряше.Та това беше моята история,весела но без побой.
Но,все пак имам и аз история.Миналата година се събрахме осем коли,от БМВ клуб Пловдив да придружим един абитуриент до Клисура,и навръщане,тръгнах да изпреварвам един пасат,а той се направи на идиот и даде газ,и аз останах в средата на пътя,тъй като напред неможех да го изпреваря,а зад мен колоната и направихме тройно разминаване,с пресвяткания и всичките му екстри.Тогава Варварина тръгна да го гони,и аз след него блокирахме му пътя,и излезохме от колите.Той тръгна напред,спря още една кола,които са били заедно и се надъхаха да ни бият.Слизат двамата от двете коли,по едри от нас и тръгваме с думите и пожеланията за майките ни,но в този момент опонентите ни осъзнават,че сме осем коли,и се получава един голям обрат на силите,и на бегом се качват в колите,а ние ги гоним,единия даже си запретна колана като затваряше вратата.Догонихме Пасата,но този път го вкарахме в банкета за да го заклещим,но човечеца явно много уплаха беше събрал,че тръгна да кара из една житна нива,излезе пак на пътя и газ,продължихме да го гоним и се успокойх и се обадих на Варварина да спре и той.Реално,ако беше звъннал в Полицията,щяхме да сме закопчани,а ни чакаше печено агне.И аз тогава си карах второто БМВ с номерата от първото и нищо друго,освен цвят и,че е седан не отговаряше.Та това беше моята история,весела но без побой.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
аз невярвам че има човек който да НЕ е...тука с категория В трябва да ти дават и син колан по карате....с D черен...a D+E два девет милиметрови 

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
dimithur написа:A на мотористите по едно РПГ
+ Драгунов

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Не бе, Драгунов е за шофьорите на колите да можем да ги целим бързаците с моторите

ms написа:Не бе, Драгунов е за шофьорите на колите да можем да ги целим бързаците с моторите![]()
![]()
Оптическия мерник е само за неподвижни цели. За мотористите по една ракета с топлинно насочване