Мисия Лондон...или новото българско кино.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Мисия Лондон...или новото българско кино.

Мнение от Bogat-Beden » 19 Апр 2010, 22:32

Bella написа:
Zapa написа:поне ходете в четвъртък на 4лв прожекцията, че да ви е яд по-малко после :mhihi:

Ти пък все едно са 100 лева билетите :lol:

Е нали че одим за банане до карефуро после(дано да имат яко оцветители и консерванти,да са фкусни барем :lol: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 22:34

Aдвокат на дявола е страхотен филм :yes: А гладиатор го гледах на двд на компютъра, тогава тея екстри беха голема редкост , неколко денонощия свалях с модема кодеци докато го подкарам :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Апр 2010, 22:47

Скиса,е абсолютно прав.Не бюджета на един филм е важен дали ще е добър.Хвърляни са по десетки милиони за филм и е бил пълна пародия,както и обратното.Босненския режисьор Данис Танович направи филм /NO MAN'S LAND-Ничия земя/с бюджет дневния надник на един холивудски актьор и спечели Оскар както и още няколко награди.Така,че оправданието на нашите режисьори "Абе аз мога да направя страшен филм ама трябват много пари" нещо не върви.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 19 Апр 2010, 22:51

Bella написа:
Zapa написа:поне ходете в четвъртък на 4лв прожекцията, че да ви е яд по-малко после :mhihi:

Ти пък все едно са 100 лева билетите :lol:

Не са 100лв, ама мноооого малко филми от тези които дават по нашите кина, си заслужават 8-9лв билета :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 19 Апр 2010, 22:54

GVT написа: .Босненския режисьор Данис Танович направи филм /NO MAN'S LAND-Ничия земя/с бюджет дневния надник на един холивудски актьор и спечели Оскар както и още няколко награди.

Страхотен филм :bowdown:

Zapa написа:
Не са 100лв, ама мноооого малко филми от тези които дават по нашите кина, си заслужават 8-9лв билета :)

Последното нещо което гледах на кино и не съжелявам за парите беше "Ледена епоха " 3 . Преди това не си спомням кога ходих за последно и какво гледах /смятай колко ме е впечатлило / :lol:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 19 Апр 2010, 22:58

Бе те сега се учат да рецитират хората вие искате кино да правят :mhihi: Поне ги бива в рекламите :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Апр 2010, 9:55

честито на продуцентите или на пиарите най вече,мисия лондон достигна рекорда за посещения на бг филм,може да спираме да ги спонсорираме с ходене на кино,би трябвало да са доволни вече и да имат стимул за нови продукций :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 20 Апр 2010, 18:47

Филма очевадно е тъп, но какъв ли ще бъде продължението на Конан Варварина което се снима в момента край Каварна с четвърторазредни американски актьори с бюджет от 8-10 млн. долара? Дали ще бъде много над Мисия Лондон?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Апр 2010, 18:51

Едно време имаше "Заслужил артист" и "Народен артист" 8)
Сега има "Богат артист" и "Беден артист" :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 20 Апр 2010, 21:42

Демирев написа:Филма очевадно е тъп, но какъв ли ще бъде продължението на Конан Варварина което се снима в момента край Каварна с четвърторазредни американски актьори с бюджет от 8-10 млн. долара? Дали ще бъде много над Мисия Лондон?

бюджета на този филми отива къде 60млн $ доколкото аз знам :)
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 20 Апр 2010, 22:07

kiko написа:честито на продуцентите или на пиарите най вече,мисия лондон достигна рекорда за посещения на бг филм,може да спираме да ги спонсорираме с ходене на кино,би трябвало да са доволни вече и да имат стимул за нови продукций :mrgreen:

Tи само гледай в продължението, ако андреа си разголи цомбите какво ще се казва рекорд по приходи :mhihi: Ще има поне 14 милиона посетители, щото всеки ще се натиска да зяпа най-малко по два пъти :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Апр 2010, 22:36

Гледах "Мисия Лондон" и ми хареса :yes: забавен, комичен, с лафове...... разпускащ
Бих го гледал още веднъж :mrgreen:
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 21 Апр 2010, 0:56

Няма да го гледам на кино,поради това,че нямам физическата възможност!Иначе за какви ли не американски бози давам пари,та за БГ няма да дам.Аз съм от хората които си казват:-Няма значение,Българско е,Българин съм трябва да съм там.Чувство на дълг.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 21 Апр 2010, 20:12

barty написа:Гледах "Мисия Лондон" и ми хареса :yes: забавен, комичен, с лафове...... разпускащ
Бих го гледал още веднъж :mrgreen:

... и на мен ми хареса като за БГ филм
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 21 Апр 2010, 21:00

Аз не мога да разбера защо всички са толкова черногледи и критици като стане дума за БГ филм. Ясно е че не може да се мериме с Холивуд, ама то ако не се опитва никога няма да успееме. В таз криза и липса на спонсори за каквото и да е в БГ евала на хората че са успяли да направят нещо.
В крайна сметка билета е 8 лв баси.. - 3 литра бензин!!
На мен ми хареса, посмях се и се забавлявах. Няма дълбок смисъл и не те кара да се замислиш за живота ама не му е това целта.
Предния ден гледах Мъжете които се взират в кози с Джордх Клуни и Кевин Спейси, е не знам какъв му е бюджета ама е боза от много висока класа, ама е Холивудски дето всички се захласвате по Холивуд.

За мен Мисия Лондон си заслужава най-малкото защото парите ми отиват в български джоб а не при тъпите американци.
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата