Мисия Лондон...или новото българско кино.
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Мисия Лондон...или новото българско кино.
Bella написа:Zapa написа:поне ходете в четвъртък на 4лв прожекцията, че да ви е яд по-малко после
Ти пък все едно са 100 лева билетите![]()
Е нали че одим за банане до карефуро после(дано да имат яко оцветители и консерванти,да са фкусни барем

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Aдвокат на дявола е страхотен филм
А гладиатор го гледах на двд на компютъра, тогава тея екстри беха голема редкост , неколко денонощия свалях с модема кодеци докато го подкарам 

Скиса,е абсолютно прав.Не бюджета на един филм е важен дали ще е добър.Хвърляни са по десетки милиони за филм и е бил пълна пародия,както и обратното.Босненския режисьор Данис Танович направи филм /NO MAN'S LAND-Ничия земя/с бюджет дневния надник на един холивудски актьор и спечели Оскар както и още няколко награди.Така,че оправданието на нашите режисьори "Абе аз мога да направя страшен филм ама трябват много пари" нещо не върви.

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Bella написа:Zapa написа:поне ходете в четвъртък на 4лв прожекцията, че да ви е яд по-малко после
Ти пък все едно са 100 лева билетите

Не са 100лв, ама мноооого малко филми от тези които дават по нашите кина, си заслужават 8-9лв билета

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
GVT написа: .Босненския режисьор Данис Танович направи филм /NO MAN'S LAND-Ничия земя/с бюджет дневния надник на един холивудски актьор и спечели Оскар както и още няколко награди.
Страхотен филм

Zapa написа:
Не са 100лв, ама мноооого малко филми от тези които дават по нашите кина, си заслужават 8-9лв билета
Последното нещо което гледах на кино и не съжелявам за парите беше "Ледена епоха " 3 . Преди това не си спомням кога ходих за последно и какво гледах /смятай колко ме е впечатлило /

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

Бе те сега се учат да рецитират хората вие искате кино да правят
Поне ги бива в рекламите 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
честито на продуцентите или на пиарите най вече,мисия лондон достигна рекорда за посещения на бг филм,може да спираме да ги спонсорираме с ходене на кино,би трябвало да са доволни вече и да имат стимул за нови продукций 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Филма очевадно е тъп, но какъв ли ще бъде продължението на Конан Варварина което се снима в момента край Каварна с четвърторазредни американски актьори с бюджет от 8-10 млн. долара? Дали ще бъде много над Мисия Лондон?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Едно време имаше "Заслужил артист" и "Народен артист"
Сега има "Богат артист" и "Беден артист"

Сега има "Богат артист" и "Беден артист"

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Демирев написа:Филма очевадно е тъп, но какъв ли ще бъде продължението на Конан Варварина което се снима в момента край Каварна с четвърторазредни американски актьори с бюджет от 8-10 млн. долара? Дали ще бъде много над Мисия Лондон?
бюджета на този филми отива къде 60млн $ доколкото аз знам

kiko написа:честито на продуцентите или на пиарите най вече,мисия лондон достигна рекорда за посещения на бг филм,може да спираме да ги спонсорираме с ходене на кино,би трябвало да са доволни вече и да имат стимул за нови продукций
Tи само гледай в продължението, ако андреа си разголи цомбите какво ще се казва рекорд по приходи

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Гледах "Мисия Лондон" и ми хареса
забавен, комичен, с лафове...... разпускащ
Бих го гледал още веднъж

Бих го гледал още веднъж

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Няма да го гледам на кино,поради това,че нямам физическата възможност!Иначе за какви ли не американски бози давам пари,та за БГ няма да дам.Аз съм от хората които си казват:-Няма значение,Българско е,Българин съм трябва да съм там.Чувство на дълг.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
barty написа:Гледах "Мисия Лондон" и ми харесазабавен, комичен, с лафове...... разпускащ
Бих го гледал още веднъж
... и на мен ми хареса като за БГ филм
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Аз не мога да разбера защо всички са толкова черногледи и критици като стане дума за БГ филм. Ясно е че не може да се мериме с Холивуд, ама то ако не се опитва никога няма да успееме. В таз криза и липса на спонсори за каквото и да е в БГ евала на хората че са успяли да направят нещо.
В крайна сметка билета е 8 лв баси.. - 3 литра бензин!!
На мен ми хареса, посмях се и се забавлявах. Няма дълбок смисъл и не те кара да се замислиш за живота ама не му е това целта.
Предния ден гледах Мъжете които се взират в кози с Джордх Клуни и Кевин Спейси, е не знам какъв му е бюджета ама е боза от много висока класа, ама е Холивудски дето всички се захласвате по Холивуд.
За мен Мисия Лондон си заслужава най-малкото защото парите ми отиват в български джоб а не при тъпите американци.
В крайна сметка билета е 8 лв баси.. - 3 литра бензин!!
На мен ми хареса, посмях се и се забавлявах. Няма дълбок смисъл и не те кара да се замислиш за живота ама не му е това целта.
Предния ден гледах Мъжете които се взират в кози с Джордх Клуни и Кевин Спейси, е не знам какъв му е бюджета ама е боза от много висока класа, ама е Холивудски дето всички се захласвате по Холивуд.
За мен Мисия Лондон си заслужава най-малкото защото парите ми отиват в български джоб а не при тъпите американци.
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.