Новият ни здравен министър
Модератор: Общи модератори
Re: Новият ни здравен министър
martoto написа:да й дадем време, демек да почакаме и тази да ни "оправи" (здравната система).
Ц! Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум

А ти си поредният ми фаворит за министър - убеден съм, че ще се справиш по-добре, по-красив си, по-умен, по-компетентен!

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум
"Някой", или всички освен теб

Последна промяна saleen на 23 Апр 2010, 14:13, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ferdy написа:Къде е връзката с тамифлу-то и ендокринологията, откъдето идва тя всъщност? Или тоя илач вече е станал панацея?
Панацея са парите дадени от фирмата вносител спечелила държавната поръчка

Много е дълго за обяснение, само ще спомена че няма връзка с ендокринологията и тамифлу-то, а финансовите интереси на кръга който представлява

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Е че то фармацевтите са най-големата мафия, добро утро
Да сте виждали скоро да избретят некакво лекарство дето да лекува ? Нема такива екстри, идеята на апченцата е, да се пият, колкото се може по-дълго време, най-добре направо да те направят зависим от тех, че да си им спонсор до края на живота си 

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Бъди сигурен, че ако изобщо се случи това бъдещ или настоящ министър да говори откровенни глупости пред медийте (разбирай обществото) или да съсипе репутацията на собствената си държава пред света, си заминава на момента.flame написа: Ц! Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум![]()
![]()
А ти всеки път подхвърляш един и същи довод. Къде точно видя да предлагам себе си за министър?flame написа:А ти си поредният ми фаворит за министър - убеден съм, че ще се справиш по-добре, по-красив си, по-умен, по-компетентен!

saleen написа:flame написа:Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум
"Някой", или всички освен тебКакво я защитаваш тази изтрещяла баба не мога да разбера
![]()
Под "всички цивилизовани стнани" имах предвид Афганистан, Чечня и някои по-западнали райони на Албания

Не знам ти дали се числиш към тази група, която би обесила министър на първото дърво, но аз със сигурност не

И първо на първо - ако щех да се женя за нея - би ме интересувало дали е баба Яга или не

Второ на второ - не я защитавам, а мисля, че са я сложили не за красота, а за да върши работа

И трето на трето - ако тръгна да вадя кирливи ризи наред това би означавало, че няма с какво да се похваля, а просто избивам комплекси

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:Не знам ти дали се числиш към тази група, която би обесила министър на първото дърво, но аз със сигурност не
Защо тогава само ти говориш за бесене

saleen написа:flame написа:Не знам ти дали се числиш към тази група, която би обесила министър на първото дърво, но аз със сигурност не
Защо тогава само ти говориш за бесене
Koлегата просто споменава историко-фактологически обстоятелства, как е некои други държави

martoto написа:Бъди сигурен, че ако изобщо се случи това бъдещ или настоящ министър да говори откровенни глупости пред медийте (разбирай обществото) или да съсипе репутацията на собствената си държава пред света, си заминава на момента.flame написа: Ц! Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум![]()
![]()
Помниш ли Елцин веднъж как се нафирка в самолета и не можа да слезе при официално посещение - а президента на която държава беше вися кат мърсол няколко часа на летището?!
Помниш ли друг път Борис Николаевич като беше на посещение при американския президент като взе палката от диригента на оркестъра при посрещането, избута го и пя "Калинка моя"?!
Помниш ли как беше посрещнат новия европейски президент от английските депутати наскоро?!
Да ти е направило впечатление Берлускони да пере яко през просото без да му пука особено?!
Некой от тия горните некога да е подавал оставка?

martoto написа:А ти всеки път подхвърляш един и същи довод. Къде точно видя да предлагам себе си за министър?flame написа:А ти си поредният ми фаворит за министър - убеден съм, че ще се справиш по-добре, по-красив си, по-умен, по-компетентен!
Не бе - аз те предлагам! Освен всичките изброени по-горе добродетели си и скромен! Още един довод да бъдеш издигнат!

А такива дето само плюят и викат "Долу!", а не знаят какво може да се направи вместо това и кой да се качи горе - да ти казвам ли или ти сам се сети?

- saleen
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:Koлегата просто споменава историко-фактологически обстоятелства, как е некои други държави
Не с срамно да се черпи от опита на другите държави

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Гледам в примерите ти изобилстват държавни мъже от най-цивилизованите държави в света начело с Русия. Ама викам да не издребняваме толкова. Много добре знаеш за какво говоря.flame написа:Помниш ли Елцин веднъж как се нафирка в самолета и не можа да слезе при официално посещение - а президента на която държава беше вися кат мърсол няколко часа на летището?!
Помниш ли друг път Борис Николаевич като беше на посещение при американския президент като взе палката от диригента на оркестъра при посрещането, избута го и пя "Калинка моя"?!
Помниш ли как беше посрещнат новия европейски президент от английските депутати наскоро?!
Да ти е направило впечатление Берлускони да пере яко през просото без да му пука особено?!
Абе да ти кажа има си и не много ласкаво название за хората, които непрекъсното дават време на поредния назначен (или даже понякога избран от самите тях) "експерт" да ги "оправи" и живота им преминава в чакане.flame написа:А такива дето само плюят и викат "Долу!", а не знаят какво може да се направи вместо това и кой да се качи горе - да ти казвам ли или ти сам се сети?
Между другото защо не се опиташ да аргументираш подкрепата си за г-жа Борисова с нещо различно от това че просто трябва да й дадем време(чакайки), че са виновни тези които са били преди нея или пък че самите ние не сме по-умни(красиви, кадърни) от нея за да имаме право да критикуваме глупостите които говори? Не за друго, ама изброените доводи в предходното изречение ги слушаме всеки ден от най-високо държавно ниво приложени във всеки контекст който касае развитието на държавата ни и лекинко са поувяхнали според мен.

martoto написа:Гледам в примерите ти изобилстват държавни мъже от най-цивилизованите държави в света начело с Русия. Ама викам да не издребняваме толкова. Много добре знаеш за какво говоря.flame написа:Помниш ли Елцин веднъж как се нафирка в самолета и не можа да слезе при официално посещение - а президента на която държава беше вися кат мърсол няколко часа на летището?!
Да, бе, да - горните примери са от Афганистан, Чечня и Албания, а не от Русия, Великобритания, САЩ и Италия (половината велики сили иначе казано)!

martoto написа:Абе да ти кажа има си и не много ласкаво название за хората, които непрекъсното дават време на поредния назначен (или даже понякога избран от самите тях) "експерт" да ги "оправи" и живота им преминава в чакане.flame написа:А такива дето само плюят и викат "Долу!", а не знаят какво може да се направи вместо това и кой да се качи горе - да ти казвам ли или ти сам се сети?
Между другото защо не се опиташ да аргументираш подкрепата си за г-жа Борисова с нещо различно от това че просто трябва да й дадем време(чакайки), че са виновни тези които са били преди нея или пък че самите ние не сме по-умни(красиви, кадърни) от нея за да имаме право да критикуваме глупостите които говори?
Познай откъде произхожда термина "100 дни" - от страни като Афганистан, Чечня и Албания - или от такива като Русия, Великобритания, САЩ и Италия

И откъде произхожда термина "пребиване с камъни" - от страни като Афганистан, Чечня и Албания - или от такива като Русия, Великобритания, САЩ и Италия

Между другото - не знам дали си забелязал, но не съм изразил подкрепа за Борисова, а несъгласие с плюенето по всичко и всеки

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
flame написа:martoto написа:Бъди сигурен, че ако изобщо се случи това бъдещ или настоящ министър да говори откровенни глупости пред медийте (разбирай обществото) или да съсипе репутацията на собствената си държава пред света, си заминава на момента.flame написа: Ц! Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум![]()
![]()
Помниш ли Елцин веднъж как се нафирка в самолета и не можа да слезе при официално посещение - а президента на която държава беше вися кат мърсол няколко часа на летището?!
martoto написа:А ти всеки път подхвърляш един и същи довод. Къде точно видя да предлагам себе си за министър?flame написа:А ти си поредният ми фаворит за министър - убеден съм, че ще се справиш по-добре, по-красив си, по-умен, по-компетентен!
Не бе - аз те предлагам! Освен всичките изброени по-горе добродетели си и скромен! Още един довод да бъдеш издигнат!![]()
А такива дето само плюят и викат "Долу!", а не знаят какво може да се направи вместо това и кой да се качи горе - да ти казвам ли или ти сам се сети?
Е да ама Елцин беше президент на държава за която всеки полуграмотен идиот е чувал и с която всяко правителство се съобразява. Той не отива да се моли за нещо така, че не го сравнявай с наще насиралници, които трябва да седят мирно и да са доволни от факта, че изобщо някой им обръща внимание.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз не мога да разбера защо толкова сериозни колеги с авторитет тук обръщат внимание на форумния аналог на здравния ни министър..
П.П. Че и обяснения му пишете даже

П.П. Че и обяснения му пишете даже

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
абе квото и да си пишем времето ще си покаже
само да не видим нови версии на старине филми

само да не видим нови версии на старине филми

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"