Новият ни здравен министър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Новият ни здравен министър

Мнение от flame » 23 Апр 2010, 14:06

martoto написа:да й дадем време, демек да почакаме и тази да ни "оправи" (здравната система).

Ц! Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум :winky: :mhihi:
А ти си поредният ми фаворит за министър - убеден съм, че ще се справиш по-добре, по-красив си, по-умен, по-компетентен! :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Апр 2010, 14:12

flame написа:Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум

"Някой", или всички освен теб :mhihi: Какво я защитаваш тази изтрещяла баба не мога да разбера :roll: Не че е лошо да ни прави веселото с глупостите си, но поне да бяха сложили някоя, която е с акъла си.
Последна промяна saleen на 23 Апр 2010, 14:13, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 23 Апр 2010, 14:13

ferdy написа:Къде е връзката с тамифлу-то и ендокринологията, откъдето идва тя всъщност? Или тоя илач вече е станал панацея?

Панацея са парите дадени от фирмата вносител спечелила държавната поръчка ;)
Много е дълго за обяснение, само ще спомена че няма връзка с ендокринологията и тамифлу-то, а финансовите интереси на кръга който представлява ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 23 Апр 2010, 14:17

Е че то фармацевтите са най-големата мафия, добро утро :mhihi: Да сте виждали скоро да избретят некакво лекарство дето да лекува ? Нема такива екстри, идеята на апченцата е, да се пият, колкото се може по-дълго време, най-добре направо да те направят зависим от тех, че да си им спонсор до края на живота си :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 23 Апр 2010, 14:20

flame написа: Ц! Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум :winky: :mhihi:
Бъди сигурен, че ако изобщо се случи това бъдещ или настоящ министър да говори откровенни глупости пред медийте (разбирай обществото) или да съсипе репутацията на собствената си държава пред света, си заминава на момента.
flame написа:А ти си поредният ми фаворит за министър - убеден съм, че ще се справиш по-добре, по-красив си, по-умен, по-компетентен! :ok:
А ти всеки път подхвърляш един и същи довод. Къде точно видя да предлагам себе си за министър?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Апр 2010, 14:25

saleen написа:
flame написа:Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум

"Някой", или всички освен теб :mhihi: Какво я защитаваш тази изтрещяла баба не мога да разбера :roll:

Под "всички цивилизовани стнани" имах предвид Афганистан, Чечня и някои по-западнали райони на Албания :winky:
Не знам ти дали се числиш към тази група, която би обесила министър на първото дърво, но аз със сигурност не :winky:

И първо на първо - ако щех да се женя за нея - би ме интересувало дали е баба Яга или не :lol:
Второ на второ - не я защитавам, а мисля, че са я сложили не за красота, а за да върши работа :idea:
И трето на трето - ако тръгна да вадя кирливи ризи наред това би означавало, че няма с какво да се похваля, а просто избивам комплекси :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Апр 2010, 14:27

flame написа:Не знам ти дали се числиш към тази група, която би обесила министър на първото дърво, но аз със сигурност не

Защо тогава само ти говориш за бесене :?:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 23 Апр 2010, 14:34

saleen написа:
flame написа:Не знам ти дали се числиш към тази група, която би обесила министър на първото дърво, но аз със сигурност не

Защо тогава само ти говориш за бесене :?:

Koлегата просто споменава историко-фактологически обстоятелства, как е некои други държави :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Апр 2010, 14:35

martoto написа:
flame написа: Ц! Във всички цивилизовани страни веднага обесват министъра на първото дърво ако некой се изкаже анонимно и негативно за него във форум :winky: :mhihi:
Бъди сигурен, че ако изобщо се случи това бъдещ или настоящ министър да говори откровенни глупости пред медийте (разбирай обществото) или да съсипе репутацията на собствената си държава пред света, си заминава на момента.

Помниш ли Елцин веднъж как се нафирка в самолета и не можа да слезе при официално посещение - а президента на която държава беше вися кат мърсол няколко часа на летището?!
Помниш ли друг път Борис Николаевич като беше на посещение при американския президент като взе палката от диригента на оркестъра при посрещането, избута го и пя "Калинка моя"?!
Помниш ли как беше посрещнат новия европейски президент от английските депутати наскоро?!
Да ти е направило впечатление Берлускони да пере яко през просото без да му пука особено?!
Некой от тия горните некога да е подавал оставка? :winky:

martoto написа:
flame написа:А ти си поредният ми фаворит за министър - убеден съм, че ще се справиш по-добре, по-красив си, по-умен, по-компетентен! :ok:
А ти всеки път подхвърляш един и същи довод. Къде точно видя да предлагам себе си за министър?

Не бе - аз те предлагам! Освен всичките изброени по-горе добродетели си и скромен! Още един довод да бъдеш издигнат! :ok:
А такива дето само плюят и викат "Долу!", а не знаят какво може да се направи вместо това и кой да се качи горе - да ти казвам ли или ти сам се сети? :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 23 Апр 2010, 14:38

dimithur написа:Koлегата просто споменава историко-фактологически обстоятелства, как е некои други държави :mhihi:

Не с срамно да се черпи от опита на другите държави :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 23 Апр 2010, 15:05

flame написа:Помниш ли Елцин веднъж как се нафирка в самолета и не можа да слезе при официално посещение - а президента на която държава беше вися кат мърсол няколко часа на летището?!
Помниш ли друг път Борис Николаевич като беше на посещение при американския президент като взе палката от диригента на оркестъра при посрещането, избута го и пя "Калинка моя"?!
Помниш ли как беше посрещнат новия европейски президент от английските депутати наскоро?!
Да ти е направило впечатление Берлускони да пере яко през просото без да му пука особено?!
Гледам в примерите ти изобилстват държавни мъже от най-цивилизованите държави в света начело с Русия. Ама викам да не издребняваме толкова. Много добре знаеш за какво говоря.
flame написа:А такива дето само плюят и викат "Долу!", а не знаят какво може да се направи вместо това и кой да се качи горе - да ти казвам ли или ти сам се сети? :winky:
Абе да ти кажа има си и не много ласкаво название за хората, които непрекъсното дават време на поредния назначен (или даже понякога избран от самите тях) "експерт" да ги "оправи" и живота им преминава в чакане.

Между другото защо не се опиташ да аргументираш подкрепата си за г-жа Борисова с нещо различно от това че просто трябва да й дадем време(чакайки), че са виновни тези които са били преди нея или пък че самите ние не сме по-умни(красиви, кадърни) от нея за да имаме право да критикуваме глупостите които говори? Не за друго, ама изброените доводи в предходното изречение ги слушаме всеки ден от най-високо държавно ниво приложени във всеки контекст който касае развитието на държавата ни и лекинко са поувяхнали според мен.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Апр 2010, 15:13

martoto написа:
flame написа:Помниш ли Елцин веднъж как се нафирка в самолета и не можа да слезе при официално посещение - а президента на която държава беше вися кат мърсол няколко часа на летището?!
Гледам в примерите ти изобилстват държавни мъже от най-цивилизованите държави в света начело с Русия. Ама викам да не издребняваме толкова. Много добре знаеш за какво говоря.

Да, бе, да - горните примери са от Афганистан, Чечня и Албания, а не от Русия, Великобритания, САЩ и Италия (половината велики сили иначе казано)! :winky:

martoto написа:
flame написа:А такива дето само плюят и викат "Долу!", а не знаят какво може да се направи вместо това и кой да се качи горе - да ти казвам ли или ти сам се сети? :winky:
Абе да ти кажа има си и не много ласкаво название за хората, които непрекъсното дават време на поредния назначен (или даже понякога избран от самите тях) "експерт" да ги "оправи" и живота им преминава в чакане.
Между другото защо не се опиташ да аргументираш подкрепата си за г-жа Борисова с нещо различно от това че просто трябва да й дадем време(чакайки), че са виновни тези които са били преди нея или пък че самите ние не сме по-умни(красиви, кадърни) от нея за да имаме право да критикуваме глупостите които говори?

Познай откъде произхожда термина "100 дни" - от страни като Афганистан, Чечня и Албания - или от такива като Русия, Великобритания, САЩ и Италия :winky:
И откъде произхожда термина "пребиване с камъни" - от страни като Афганистан, Чечня и Албания - или от такива като Русия, Великобритания, САЩ и Италия :winky:
Между другото - не знам дали си забелязал, но не съм изразил подкрепа за Борисова, а несъгласие с плюенето по всичко и всеки :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Апр 2010, 16:07

flame написа:
martoto написа:

Помниш ли Елцин веднъж как се нафирка в самолета и не можа да слезе при официално посещение - а президента на която държава беше вися кат мърсол няколко часа на летището?!

martoto написа:

Не бе - аз те предлагам! Освен всичките изброени по-горе добродетели си и скромен! Още един довод да бъдеш издигнат! :ok:
А такива дето само плюят и викат "Долу!", а не знаят какво може да се направи вместо това и кой да се качи горе - да ти казвам ли или ти сам се сети? :winky:

Е да ама Елцин беше президент на държава за която всеки полуграмотен идиот е чувал и с която всяко правителство се съобразява. Той не отива да се моли за нещо така, че не го сравнявай с наще насиралници, които трябва да седят мирно и да са доволни от факта, че изобщо някой им обръща внимание.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Апр 2010, 16:14

Аз не мога да разбера защо толкова сериозни колеги с авторитет тук обръщат внимание на форумния аналог на здравния ни министър.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. Че и обяснения му пишете даже :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 23 Апр 2010, 16:19

абе квото и да си пишем времето ще си покаже 8)

само да не видим нови версии на старине филми :conf:
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата