хромиране на 4асти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

хромиране на 4асти

Мнение от dizelboy » 03 Окт 2005, 23:50

някои занимавалисе с хромиране на 4асти по мотора примерно капак колектори траби ????
и колко на елемент ,и времетраене на работата
ИзображениеИзображение
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 04 Окт 2005, 18:15

Бессния предлагаше такиз услуги ;)

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 04 Окт 2005, 20:58

Много ще ми е интересно, ако някой се обади че прави такива неща или знае каде се правят, да пусне снимчица да видя за какво става въпрос. И аз съм заинтересуван.
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Окт 2005, 21:09

Малкия написа:Бессния предлагаше такиз услуги ;)

:mhihi: Той полира, а не хромира :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: A6 3.0 tdi S-line

Мнение от verter » 04 Окт 2005, 21:18

Аз знам едно място, където хромират, обаче не съм виждал как го правят.
Та значи тръгвате в посока Божурище, минавате караулката, след Люлин и веднага завивате на ляво към Банкя, след като вече сте завили на 100 метра от кръстовището от ляво ще видите бариера, влизате оттам и питате охраната къде боядисват джанти (прахово), като ви обясни отивате и питате човека който боядисва джантите, той ще ви опъти колко още навътре да влезнете и как да намерите хромаджиите 8)
Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 05 Окт 2005, 9:37

verter написа:Аз знам едно място, където хромират, обаче не съм виждал как го правят.
Та значи тръгвате в посока Божурище, минавате караулката, след Люлин и веднага завивате на ляво към Банкя, след като вече сте завили на 100 метра от кръстовището от ляво ще видите бариера, влизате оттам и питате охраната къде боядисват джанти (прахово), като ви обясни отивате и питате човека който боядисва джантите, той ще ви опъти колко още навътре да влезнете и как да намерите хромаджиите 8)
Предварително се извинявам за Оф-топика, но ускам да де питам, знаш ли дали боядисват с прахово-полимерни покрития (различни детайли) или са специализирани само праховото вапцане на джанти с боя?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 05 Окт 2005, 21:51

ICE всичко боядисват бате. Даже някъде трябва и телефона да имам, ако го намера ще ти пусна на ЛС. А тези дето хромират там и е малко малка ваната да знаете, за джанти не става със сигурност, за капаци или глави, както пита дизелчето май ще им е максимума, макар че 6-таковите може и те големчки да дойдат.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 06 Окт 2005, 11:07

А само метлни детайли ли могат да хромират?
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Потребител
Аватар
Кара: A6 3.0 tdi S-line

Мнение от verter » 06 Окт 2005, 15:29

gazzzar написа:А само метлни детайли ли могат да хромират?

Мисля да, за огледала питах и ми казаха, че се правели по друга технология
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 09 Окт 2005, 21:05

Само метал, защото се никелира във вана, там електролити и прочие, който разбира да обесни по подробно ама трябва да е метал за да може да се поляризира.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Назад към Извън Темата