хромиране на 4асти
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
хромиране на 4асти
някои занимавалисе с хромиране на 4асти по мотора примерно капак колектори траби ????
и колко на елемент ,и времетраене на работата
и колко на елемент ,и времетраене на работата

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Много ще ми е интересно, ако някой се обади че прави такива неща или знае каде се правят, да пусне снимчица да видя за какво става въпрос. И аз съм заинтересуван.

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- verter
- Потребител
-
- Кара: A6 3.0 tdi S-line
Аз знам едно място, където хромират, обаче не съм виждал как го правят.
Та значи тръгвате в посока Божурище, минавате караулката, след Люлин и веднага завивате на ляво към Банкя, след като вече сте завили на 100 метра от кръстовището от ляво ще видите бариера, влизате оттам и питате охраната къде боядисват джанти (прахово), като ви обясни отивате и питате човека който боядисва джантите, той ще ви опъти колко още навътре да влезнете и как да намерите хромаджиите
Та значи тръгвате в посока Божурище, минавате караулката, след Люлин и веднага завивате на ляво към Банкя, след като вече сте завили на 100 метра от кръстовището от ляво ще видите бариера, влизате оттам и питате охраната къде боядисват джанти (прахово), като ви обясни отивате и питате човека който боядисва джантите, той ще ви опъти колко още навътре да влезнете и как да намерите хромаджиите

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Предварително се извинявам за Оф-топика, но ускам да де питам, знаш ли дали боядисват с прахово-полимерни покрития (различни детайли) или са специализирани само праховото вапцане на джанти с боя?verter написа:Аз знам едно място, където хромират, обаче не съм виждал как го правят.
ICE всичко боядисват бате. Даже някъде трябва и телефона да имам, ако го намера ще ти пусна на ЛС. А тези дето хромират там и е малко малка ваната да знаете, за джанти не става със сигурност, за капаци или глави, както пита дизелчето май ще им е максимума, макар че 6-таковите може и те големчки да дойдат.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
А само метлни детайли ли могат да хромират?
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- verter
- Потребител
-
- Кара: A6 3.0 tdi S-line
gazzzar написа:А само метлни детайли ли могат да хромират?
Мисля да, за огледала питах и ми казаха, че се правели по друга технология

10 мнения
• Страница 1 от 1