Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
Някой получавал ли е честитка от тая на Орлов мост, че и аз се отчетох преди малко 

- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
MaNiNC написа:Не знам коментирани ли са камерите на сточна гара, и по - точно ме интересува като идваш по бул. Николаев, хваща ли за бус лента, и може ли да се скриеш зад друга кола и да не те хване ? Все пак снима от високо и ми се струва възможно, или най - добре зад автобус
Тази според мен която е точно на светофара не може да ти направи нищо, щото бус лентата свършва 30-40 метра преди това.
тая на орлов мост мн. кофти са я направили тия смотаняци, знак 50 и след 10 метра камера ебати готиното, ако се намери някой с мотор и хубава въздушна пушка, викам да го спонсорираме да свърши малко работа 

www.bmwпрофесори-bg.net
benzin написа:тая на орлов мост мн. кофти са я направили тия смотаняци, знак 50 и след 10 метра камера ебати готиното, ако се намери някой с мотор и хубава въздушна пушка, викам да го спонсорираме да свърши малко работа
Скоро минавах покрай тази на Макдоналдс на Цариградско и цялата беше омазана с черен спрей

_!_
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
benzin написа:тая на орлов мост мн. кофти са я направили тия смотаняци, знак 50 и след 10 метра камера ебати готиното, ако се намери някой с мотор и хубава въздушна пушка, викам да го спонсорираме да свърши малко работа
Да ве, много е мастита тая камера.
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
Space написа:benzin написа:тая на орлов мост мн. кофти са я направили тия смотаняци, знак 50 и след 10 метра камера ебати готиното, ако се намери някой с мотор и хубава въздушна пушка, викам да го спонсорираме да свърши малко работа
Скоро минавах покрай тази на Макдоналдс на Цариградско и цялата беше омазана с черен спрей![]()
![]()
Явно е имало "акция"

gkgeorgiev написа:MaNiNC написа:Не знам коментирани ли са камерите на сточна гара, и по - точно ме интересува като идваш по бул. Николаев, хваща ли за бус лента, и може ли да се скриеш зад друга кола и да не те хване ? Все пак снима от високо и ми се струва възможно, или най - добре зад автобус
Тази според мен която е точно на светофара не може да ти направи нищо, щото бус лентата свършва 30-40 метра преди това.
Е и аз така си мисля и си перкам в бус лентата

- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
Ето един линк с доста полезна информация, която може да се допълва от всеки от нас 
http://www.trapster.com/rl/Trapster.php

А някой има ли информация за камерите по основните пътища в България?
Преди няколко месеца ми пратиха снимка по Тракия на тридесет и някой си километър.
Преди няколко месеца ми пратиха снимка по Тракия на тридесет и някой си километър.
Здравейте,попаднах на нещо което би ни защитило от радар-камерите на КАТ photoblocker-bg.com вече го има и в бг ползвам го от известно време но незнам дали има ефект,засега честитки не съм получавал а във варна сме си като в биг брадар.Ако някои има впечатления моля да ги сподели.
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
liubo77 написа:Здравейте,попаднах на нещо което би ни защитило от радар-камерите на КАТ photoblocker-bg.com вече го има и в бг ползвам го от известно време но незнам дали има ефект,засега честитки не съм получавал а във варна сме си като в биг брадар.Ако някои има впечатления моля да ги сподели.
Аз предполагам че може и да работи ама само за нощните снимки, а за дневните... там където няма светкавица ... съмнявам се.
ами и за инфрачервените е а доколкото знам тук са инфрачервени така че май работи,а и 30 кинта не са кои знае колко един път да ме спаси и си е избило парата
zorobg написа:Ето един линк с доста полезна информация, която може да се допълва от всеки от нас
Сайтчето е супер.
Може би е глупав въпросът, но каква е разликата между червените, зелените и жълтите точки? Защо на някои места има нарисувана камерка върху точката, а на други - не?

Колеги, тия камери почти не се гледат, правил съм доста нарушения. Вече избягвам да правя де, но се случва по-погрешка да направя некое.
Само един път са ме снимали и на линиите на Конс Величков и Стамболийски. Доста хора ми казаха да не ходя, но отидох да видим какво ще стане. 100 лева назад
Това стана.
Вчера имаше една патрулка на Ботевградско преди карулката. Карах с 90, но не излезнаха да ме спрат. Дали е възможно да са ме снимали? И ако е така, как ще докажат, че съм в населено място, като няма никакви табели там където бях за да ме призоват да си платя.
А пък не ми се остава без книжка за 1 месец, че ми трябва колата. Може и да се наложи да не ходя или да пратя некой друг.
П.П. И колко е ограничението на Ботевградско, защото преди корулката има знак да намаля до 60 километра
Само един път са ме снимали и на линиите на Конс Величков и Стамболийски. Доста хора ми казаха да не ходя, но отидох да видим какво ще стане. 100 лева назад

Вчера имаше една патрулка на Ботевградско преди карулката. Карах с 90, но не излезнаха да ме спрат. Дали е възможно да са ме снимали? И ако е така, как ще докажат, че съм в населено място, като няма никакви табели там където бях за да ме призоват да си платя.
А пък не ми се остава без книжка за 1 месец, че ми трябва колата. Може и да се наложи да не ходя или да пратя некой друг.
П.П. И колко е ограничението на Ботевградско, защото преди корулката има знак да намаля до 60 километра
BMW318ius написа:Колеги, тия камери почти не се гледат, правил съм доста нарушения. Вече избягвам да правя де, но се случва по-погрешка да направя некое.
Само един път са ме снимали и на линиите на Конс Величков и Стамболийски. Доста хора ми казаха да не ходя, но отидох да видим какво ще стане. 100 лева назадТова стана.
тая патрулка на ботевградско снима доста, 50 е ограничението там, където застават
по същия начин седят на симеоновско, там при пешеходната, пак е 50 ограничението, паркират патрулката с лице към движението
и на цариградско преди детелината на околовръстното с/у пежо пак седят
No bling at the Ring