Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!

Мнение от nParMaTuK » 28 Апр 2010, 0:37

Някой получавал ли е честитка от тая на Орлов мост, че и аз се отчетох преди малко :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520Д

Мнение от gkgeorgiev » 28 Апр 2010, 10:33

MaNiNC написа:Не знам коментирани ли са камерите на сточна гара, и по - точно ме интересува като идваш по бул. Николаев, хваща ли за бус лента, и може ли да се скриеш зад друга кола и да не те хване ? Все пак снима от високо и ми се струва възможно, или най - добре зад автобус :mhihi:

Тази според мен която е точно на светофара не може да ти направи нищо, щото бус лентата свършва 30-40 метра преди това.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 28 Апр 2010, 12:03

тая на орлов мост мн. кофти са я направили тия смотаняци, знак 50 и след 10 метра камера ебати готиното, ако се намери някой с мотор и хубава въздушна пушка, викам да го спонсорираме да свърши малко работа :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 28 Апр 2010, 12:58

benzin написа:тая на орлов мост мн. кофти са я направили тия смотаняци, знак 50 и след 10 метра камера ебати готиното, ако се намери някой с мотор и хубава въздушна пушка, викам да го спонсорираме да свърши малко работа :mhihi:

Скоро минавах покрай тази на Макдоналдс на Цариградско и цялата беше омазана с черен спрей :twisted: :clap: :mrgreen:
_!_

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gkgeorgiev » 28 Апр 2010, 14:05

benzin написа:тая на орлов мост мн. кофти са я направили тия смотаняци, знак 50 и след 10 метра камера ебати готиното, ако се намери някой с мотор и хубава въздушна пушка, викам да го спонсорираме да свърши малко работа :mhihi:

Да ве, много е мастита тая камера.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gkgeorgiev » 28 Апр 2010, 14:05

Space написа:

Скоро минавах покрай тази на Макдоналдс на Цариградско и цялата беше омазана с черен спрей :twisted: :clap: :mrgreen:

Явно е имало "акция" :mhihi: Тази уж неактивна на Въпцаров също.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MaNiNC » 28 Апр 2010, 21:51

gkgeorgiev написа:
MaNiNC написа:Не знам коментирани ли са камерите на сточна гара, и по - точно ме интересува като идваш по бул. Николаев, хваща ли за бус лента, и може ли да се скриеш зад друга кола и да не те хване ? Все пак снима от високо и ми се струва възможно, или най - добре зад автобус :mhihi:

Тази според мен която е точно на светофара не може да ти направи нищо, щото бус лентата свършва 30-40 метра преди това.

Е и аз така си мисля и си перкам в бус лентата :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 29 Апр 2010, 0:08

Ето един линк с доста полезна информация, която може да се допълва от всеки от нас :)
http://www.trapster.com/rl/Trapster.php

Потребител
Аватар

Мнение от simobg » 04 Май 2010, 20:40

А някой има ли информация за камерите по основните пътища в България?
Преди няколко месеца ми пратиха снимка по Тракия на тридесет и някой си километър.

Потребител
Аватар

Мнение от liubo77 » 05 Май 2010, 21:17

Здравейте,попаднах на нещо което би ни защитило от радар-камерите на КАТ photoblocker-bg.com вече го има и в бг ползвам го от известно време но незнам дали има ефект,засега честитки не съм получавал а във варна сме си като в биг брадар.Ако някои има впечатления моля да ги сподели.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gkgeorgiev » 06 Май 2010, 18:15

liubo77 написа:Здравейте,попаднах на нещо което би ни защитило от радар-камерите на КАТ photoblocker-bg.com вече го има и в бг ползвам го от известно време но незнам дали има ефект,засега честитки не съм получавал а във варна сме си като в биг брадар.Ако някои има впечатления моля да ги сподели.

Аз предполагам че може и да работи ама само за нощните снимки, а за дневните... там където няма светкавица ... съмнявам се.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от liubo77 » 06 Май 2010, 20:51

ами и за инфрачервените е а доколкото знам тук са инфрачервени така че май работи,а и 30 кинта не са кои знае колко един път да ме спаси и си е избило парата

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 08 Май 2010, 20:53

zorobg написа:Ето един линк с доста полезна информация, която може да се допълва от всеки от нас :)
http://www.trapster.com/rl/Trapster.php

Сайтчето е супер.
Може би е глупав въпросът, но каква е разликата между червените, зелените и жълтите точки? Защо на някои места има нарисувана камерка върху точката, а на други - не?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW318ius » 09 Май 2010, 1:50

Колеги, тия камери почти не се гледат, правил съм доста нарушения. Вече избягвам да правя де, но се случва по-погрешка да направя некое.
Само един път са ме снимали и на линиите на Конс Величков и Стамболийски. Доста хора ми казаха да не ходя, но отидох да видим какво ще стане. 100 лева назад :angel: Това стана.
Вчера имаше една патрулка на Ботевградско преди карулката. Карах с 90, но не излезнаха да ме спрат. Дали е възможно да са ме снимали? И ако е така, как ще докажат, че съм в населено място, като няма никакви табели там където бях за да ме призоват да си платя.
А пък не ми се остава без книжка за 1 месец, че ми трябва колата. Може и да се наложи да не ходя или да пратя некой друг.

П.П. И колко е ограничението на Ботевградско, защото преди корулката има знак да намаля до 60 километра

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 09 Май 2010, 18:44

BMW318ius написа:Колеги, тия камери почти не се гледат, правил съм доста нарушения. Вече избягвам да правя де, но се случва по-погрешка да направя некое.
Само един път са ме снимали и на линиите на Конс Величков и Стамболийски. Доста хора ми казаха да не ходя, но отидох да видим какво ще стане. 100 лева назад :angel: Това стана.
Вчера имаше една патрулка на Ботевградско преди карулката. Карах с 90, но не излезнаха да ме спрат. Дали е възможно да са ме снимали? И ако е така, как ще докажат, че съм в населено място, като няма никакви табели там където бях за да ме призоват да си платя.
А пък не ми се остава без книжка за 1 месец, че ми трябва колата. Може и да се наложи да не ходя или да пратя некой друг.

П.П. И колко е ограничението на Ботевградско, защото преди корулката има знак да намаля до 60 километра

тая патрулка на ботевградско снима доста, 50 е ограничението там, където застават

по същия начин седят на симеоновско, там при пешеходната, пак е 50 ограничението, паркират патрулката с лице към движението

и на цариградско преди детелината на околовръстното с/у пежо пак седят
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум