Дизел 1,60лв.
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
Re: Дизел 1,60лв.
Прав е колегата! Пътищата ни са в проекта селски туризъм 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Pr0gI написа:Прав е колегата! Пътищата ни са в проекта селски туризъм
По-скоро правим реплика на лунна настилка...тук на Земята.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Да ви кажа след като минах Сърбия не съм ударил и в най малката дупчица, а не съм карал само по магистрали.Ходих във Франция до едно селце дето се чудих просто как са направили път до там(за 6км. се изкачвам от 0м.надм.вис. до 755м)но пътя си беше просто прекрасен.И знаете ли кое е най интересното, че нямат никъде винетки.Плащаш само ако караш на магистралата и то само на новите.Просто се чуда от къде събират пари за тези пътища- Да ти е кеф да караш.
- adovet
- старши ентусиаст
-
M3 E92 написа:Дразни ни ти, дразни ни![]()
Дай някоя снимчица
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- adovet
- старши ентусиаст
-
M3 E92 написа:Дразни ни ти, дразни ни![]()
Дай някоя снимчица
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Хехе, мерси

Палмички
Сега ще се размечтая за морето

Палмички

Е.Димитров написа:Аз зареждам без пари-верно е бе,жената се се напъва да ми зарежда колата,който не верва,ей ся утре ми вика дай да ти зареда колата
,ше сканирам бележката да видите как ич не плащам с моя карта
ако не се лъжа в една тема за женки беше изръсил, че половинката трябва да е по-имотна

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acer написа:Е.Димитров написа:Аз зареждам без пари-верно е бе,жената се се напъва да ми зарежда колата,който не верва,ей ся утре ми вика дай да ти зареда колата
ако не се лъжа в една тема за женки беше изръсил, че половинката трябва да е по-имотна![]()
баа трябва се поуча от теб
Не си спомням,но ако съм го казвал,то в никакъв случай не е "изръсване",само помисли,нагледал съм се на познати с първоначално бедна приятелка,която в един момент започва да проимва всичко от приятеля си/мъжа си и вече нещата стават грозна гледка,а когато си вземеш имотна кака,ми тя си има стандарт и виждане по въпросите на живота и ако си допаднете (защото е много важно мъжа да не се чуства задължен и под чехъл,както и да няма някакво самочуствие),вече всичко е супер и е спокойно,жена с пари изкарани с труд и мисъл не е тъпа и разглезена,знае какво иска
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Е.Димитров написа:acer написа:Е.Димитров написа:Аз зареждам без пари-верно е бе,жената се се напъва да ми зарежда колата,който не верва,ей ся утре ми вика дай да ти зареда колата
ако не се лъжа в една тема за женки беше изръсил, че половинката трябва да е по-имотна![]()
Не си спомням,но ако съм го казвал,то в никакъв случай не е "изръсване",само помисли,нагледал съм се на познати с първоначално бедна приятелка,която в един момент започва да проимва всичко от приятеля си/мъжа си и вече нещата стават грозна гледка,а когато си вземеш имотна кака,ми тя си има стандарт и виждане по въпросите на живота и ако си допаднете (защото е много важно мъжа да не се чуства задължен и под чехъл,както и да няма някакво самочуствие),вече всичко е супер и е спокойно,жена с пари изкарани с труд и мисъл не е тъпа и разглезена,знае какво иска
Браво,тук съм напълно съгласен с теб,една уравновесена връска.Мъжа да не се чувства задължен и под чехъл.
И все пак става въпрос за имотна дама,придобила имотите с нейн акъл,а не от наследство,че пак става грозна гледка.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Е.Димитров написа:acer написа:Е.Димитров написа:Аз зареждам без пари-верно е бе,жената се се напъва да ми зарежда колата,който не верва,ей ся утре ми вика дай да ти зареда колата
абе имотна,

така че всека 20 годишна имотна мацка със S-классе на тати отпада, да запълваш такива стандарти не е работа Не казвам, че не бих станал един Рубироса, ама не е особено паметно долната ти глава да ти изкарва кинтата вместо горната. Остава ми да сваля някоя 25 годишна юпарка ама и те са чалнати- така че мия тигани и се кефа на живота

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2