Дизел 1,60лв.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Re: Дизел 1,60лв.

Мнение от Pr0gI » 11 Май 2010, 1:23

Прав е колегата! Пътищата ни са в проекта селски туризъм :weed:
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 11 Май 2010, 7:09

Pr0gI написа:Прав е колегата! Пътищата ни са в проекта селски туризъм :weed:

По-скоро правим реплика на лунна настилка...тук на Земята. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 11 Май 2010, 10:58

Да ви кажа след като минах Сърбия не съм ударил и в най малката дупчица, а не съм карал само по магистрали.Ходих във Франция до едно селце дето се чудих просто как са направили път до там(за 6км. се изкачвам от 0м.надм.вис. до 755м)но пътя си беше просто прекрасен.И знаете ли кое е най интересното, че нямат никъде винетки.Плащаш само ако караш на магистралата и то само на новите.Просто се чуда от къде събират пари за тези пътища- Да ти е кеф да караш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 11 Май 2010, 11:09

M3 E92 написа:Дразни ни ти, дразни ни :mhihi:
Дай някоя снимчица :D
DSC00459.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 11 Май 2010, 11:09

M3 E92 написа:Дразни ни ти, дразни ни :mhihi:
Дай някоя снимчица :D
DSC00459.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 11 Май 2010, 16:26

Хехе, мерси :P :bchug:
Палмички :angel: Сега ще се размечтая за морето :D :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Май 2010, 16:31

Е.Димитров написа:Аз зареждам без пари-верно е бе,жената се се напъва да ми зарежда колата :dunno: ,който не верва,ей ся утре ми вика дай да ти зареда колата :dunno: ,ше сканирам бележката да видите как ич не плащам с моя карта :driving:

ако не се лъжа в една тема за женки беше изръсил, че половинката трябва да е по-имотна :smoke: :mrgreen: баа трябва се поуча от теб :D
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Май 2010, 17:04

acer написа:
Е.Димитров написа:Аз зареждам без пари-верно е бе,жената се се напъва да ми зарежда колата :dunno: ,който не верва,ей ся утре ми вика дай да ти зареда колата :dunno: ,ше сканирам бележката да видите как ич не плащам с моя карта :driving:

ако не се лъжа в една тема за женки беше изръсил, че половинката трябва да е по-имотна :smoke: :mrgreen: баа трябва се поуча от теб :D

Не си спомням,но ако съм го казвал,то в никакъв случай не е "изръсване",само помисли,нагледал съм се на познати с първоначално бедна приятелка,която в един момент започва да проимва всичко от приятеля си/мъжа си и вече нещата стават грозна гледка,а когато си вземеш имотна кака,ми тя си има стандарт и виждане по въпросите на живота и ако си допаднете (защото е много важно мъжа да не се чуства задължен и под чехъл,както и да няма някакво самочуствие),вече всичко е супер и е спокойно,жена с пари изкарани с труд и мисъл не е тъпа и разглезена,знае какво иска

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 11 Май 2010, 17:47

Е.Димитров написа:
acer написа:

Не си спомням,но ако съм го казвал,то в никакъв случай не е "изръсване",само помисли,нагледал съм се на познати с първоначално бедна приятелка,която в един момент започва да проимва всичко от приятеля си/мъжа си и вече нещата стават грозна гледка,а когато си вземеш имотна кака,ми тя си има стандарт и виждане по въпросите на живота и ако си допаднете (защото е много важно мъжа да не се чуства задължен и под чехъл,както и да няма някакво самочуствие),вече всичко е супер и е спокойно,жена с пари изкарани с труд и мисъл не е тъпа и разглезена,знае какво иска

Браво,тук съм напълно съгласен с теб,една уравновесена връска.Мъжа да не се чувства задължен и под чехъл.
И все пак става въпрос за имотна дама,придобила имотите с нейн акъл,а не от наследство,че пак става грозна гледка.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Май 2010, 20:36

Е.Димитров написа:
acer написа:

абе имотна, :mhihi: аз съм на 22 и толкова ми е писнало от златотърсачки /може би шот неам злато ама и да имах само пишката си даам/
така че всека 20 годишна имотна мацка със S-классе на тати отпада, да запълваш такива стандарти не е работа Не казвам, че не бих станал един Рубироса, ама не е особено паметно долната ти глава да ти изкарва кинтата вместо горната. Остава ми да сваля някоя 25 годишна юпарка ама и те са чалнати- така че мия тигани и се кефа на живота :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Предишна

Назад към Извън Темата