Проблем, 0 точки в книжката - съвет ? - Нова книжка:)
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем, 0 точки в книжката - съвет ?
До: БМВ Петар: вече съм почти с книжка колега , темата е стара 
До:Е.Димитров : Колега написал съм, че през целия период съм карал се едно имам книжка:) т.е както аз си знам, затова ми беше и глобата от 30лв :Д , шото станах прекалено нагъл вече, пред полицайте при положение че ги виждам пак си права нарушения, както и да е , шофьор колата си мени , но стила на каране никога

До:Е.Димитров : Колега написал съм, че през целия период съм карал се едно имам книжка:) т.е както аз си знам, затова ми беше и глобата от 30лв :Д , шото станах прекалено нагъл вече, пред полицайте при положение че ги виждам пак си права нарушения, както и да е , шофьор колата си мени , но стила на каране никога

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
leTransporteur написа:Оги, преди да ти изтекат 6те месеца наказание неможеш да се запишеш на психо !
Както и да е наказанието изте4е с потвърждение от кат - записване на психо, най- ранна дата след 1 месец , дирекно отиваме на февруари месец и за психо отиват кам 30лв, вси4ко. Запсиване за доп. часове и изпити - листовки и кормуване .... 250лв вси4ко , от които имаш 4 задулжителни часа кормуване за да идеш на изпит, те.е трябва да си ги платишчакане за дата за листовки, изкарване на листовки, чакане за събиране на група за кормуване, събиране на група след еди колко си време изпит, късат ме ...................... , нови 130лв за 4 доп. часа кормуване и нов изпит, пак чакане , изкарване на изпит, фащане на почивните дни покрай гергиовден ( кат не работи )
, 1 седмица липса на време да ида в кат и ето онзи ден отидох около 4 часа ме вартяха по гишетата за глоби,банки, копия от доументи и т.н
и там отидоха 60лв за бърза поръчка и една глоба от 50 и ето ги 5-600лв
Лудница тотална
разбирам те

аз вече бях минал веднъж по този път... и сега вече знам каде кво се прави и ходя предварително и си подреждам нещата за да стане максимално бързо...
а за психото... уискито е по силно от закона

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Абе колеги някаде бяха ми казали,че ако не направиш нарушение 1 или 2 години ти възстонвяват точки имали нещо вярно ??

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
EcLipSeR написа:Абе колеги някаде бяха ми казали,че ако не направиш нарушение 1 или 2 години ти възстонвяват точки имали нещо вярно ??
2 години е срока и ги възстановяват автоматично
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
а някой има ли представа дали сега ще имам 39 точки или 27 като млад шофьор 

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
leTransporteur написа:а някой има ли представа дали сега ще имам 39 точки или 27 като млад шофьор
39

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
hemicharger написа:EcLipSeR написа:Абе колеги някаде бяха ми казали,че ако не направиш нарушение 1 или 2 години ти възстонвяват точки имали нещо вярно ??
2 години е срока и ги възстановяват автоматично
1 година минах без актове но 2ра силно ме съмнява вече,особено с тоз биг брадър по пътищата ..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Вече официялно съм с нов документ за шофиране, книжката има някак си нов европейски вид
, чувствам се добре
Пожелавам на вас и на себе си много безавариййни километри.
Поздрави

Поздрави
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
leTransporteur написа:Вече официялно съм с нов документ за шофиране, книжката има някак си нов европейски вид, чувствам се добре
![]()
![]()
![]()
Поздрави
Ха, честито бе, лимо

Ае сега вече спокойно можеш да рипаш на трансферите, да не се образува паника и смут при създали се обстояелства и лудница като днешната

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Re: Проблем, 0 точки в книжката - съвет ? - Нова книжка:)
Честито на колегата за книжката.А за възстановяването на точките трябва да се отиде до КАТ и да се пусне молба за възстановяване,това че 2 год. не сте правили нарушения които да са наказвани с АКТ не ви възстановява автаматично точките,трябва да се пусне и молба.Знам го от личен опит макар че още не съм ходил да пускам молба,то за мен това с тези точки си е жив повод да ни рекетират с тях като ни спрът,един вид дай-някой лев иначе оставаш без точки,и ти като се сетиш какви опашки има в кат и как ти трябва цял ден да се редиш на тях и си съгласен да почерпиш отколкото да ти пишат АКТ.Те затова служат според мен точките,иначе който си може да кара си кара и с точки и без тях и с книжка и без нея а който не може си купува книжка и пак кара,така е в БГ.
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4