Проблем, 0 точки в книжката - съвет ? - Нова книжка:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем, 0 точки в книжката - съвет ?

Мнение от leTransporteur » 17 Май 2010, 1:10

До: БМВ Петар: вече съм почти с книжка колега , темата е стара :)

До:Е.Димитров : Колега написал съм, че през целия период съм карал се едно имам книжка:) т.е както аз си знам, затова ми беше и глобата от 30лв :Д , шото станах прекалено нагъл вече, пред полицайте при положение че ги виждам пак си права нарушения, както и да е , шофьор колата си мени , но стила на каране никога :)
Карай бързо
Стигни 'пръв

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 17 Май 2010, 9:24

leTransporteur написа:Оги, преди да ти изтекат 6те месеца наказание неможеш да се запишеш на психо !
Както и да е наказанието изте4е с потвърждение от кат - записване на психо, най- ранна дата след 1 месец , дирекно отиваме на февруари месец и за психо отиват кам 30лв, вси4ко. Запсиване за доп. часове и изпити - листовки и кормуване .... 250лв вси4ко , от които имаш 4 задулжителни часа кормуване за да идеш на изпит, те.е трябва да си ги платиш :) чакане за дата за листовки, изкарване на листовки, чакане за събиране на група за кормуване, събиране на група след еди колко си време изпит, късат ме ...................... , нови 130лв за 4 доп. часа кормуване и нов изпит, пак чакане , изкарване на изпит, фащане на почивните дни покрай гергиовден ( кат не работи ) :) , 1 седмица липса на време да ида в кат и ето онзи ден отидох около 4 часа ме вартяха по гишетата за глоби,банки, копия от доументи и т.н :) и там отидоха 60лв за бърза поръчка и една глоба от 50 и ето ги 5-600лв
Лудница тотална

разбирам те :mhihi:

аз вече бях минал веднъж по този път... и сега вече знам каде кво се прави и ходя предварително и си подреждам нещата за да стане максимално бързо...
а за психото... уискито е по силно от закона :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 17 Май 2010, 12:01

Абе колеги някаде бяха ми казали,че ако не направиш нарушение 1 или 2 години ти възстонвяват точки имали нещо вярно ??
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Май 2010, 12:04

EcLipSeR написа:Абе колеги някаде бяха ми казали,че ако не направиш нарушение 1 или 2 години ти възстонвяват точки имали нещо вярно ??

2 години е срока и ги възстановяват автоматично
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 17 Май 2010, 13:50

а някой има ли представа дали сега ще имам 39 точки или 27 като млад шофьор :mhihi:
Карай бързо
Стигни 'пръв

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 17 Май 2010, 14:04

leTransporteur написа:а някой има ли представа дали сега ще имам 39 точки или 27 като млад шофьор :mhihi:

39 :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 17 Май 2010, 14:49

:twisted: :driving:
Карай бързо
Стигни 'пръв

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 18 Май 2010, 8:50

hemicharger написа:
EcLipSeR написа:Абе колеги някаде бяха ми казали,че ако не направиш нарушение 1 или 2 години ти възстонвяват точки имали нещо вярно ??

2 години е срока и ги възстановяват автоматично

1 година минах без актове но 2ра силно ме съмнява вече,особено с тоз биг брадър по пътищата .. :) мерси за инфото!
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 25 Май 2010, 15:49

Вече официялно съм с нов документ за шофиране, книжката има някак си нов европейски вид :) , чувствам се добре :smoke: :driving: :mhihi:
Пожелавам на вас и на себе си много безавариййни километри.
Поздрави
Карай бързо
Стигни 'пръв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 26 Май 2010, 0:47

leTransporteur написа:Вече официялно съм с нов документ за шофиране, книжката има някак си нов европейски вид :) , чувствам се добре :smoke: :driving: :mhihi:
Пожелавам на вас и на себе си много безавариййни километри.
Поздрави

Ха, честито бе, лимо :mhihi: :ok:
Ае сега вече спокойно можеш да рипаш на трансферите, да не се образува паника и смут при създали се обстояелства и лудница като днешната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:bchug: :bchug: :bchug: :bchug: ( ->може и по куриерите! :mhihi: )
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар

Re: Проблем, 0 точки в книжката - съвет ? - Нова книжка:)

Мнение от BMW-744 » 27 Май 2010, 14:06

Честито на колегата за книжката.А за възстановяването на точките трябва да се отиде до КАТ и да се пусне молба за възстановяване,това че 2 год. не сте правили нарушения които да са наказвани с АКТ не ви възстановява автаматично точките,трябва да се пусне и молба.Знам го от личен опит макар че още не съм ходил да пускам молба,то за мен това с тези точки си е жив повод да ни рекетират с тях като ни спрът,един вид дай-някой лев иначе оставаш без точки,и ти като се сетиш какви опашки има в кат и как ти трябва цял ден да се редиш на тях и си съгласен да почерпиш отколкото да ти пишат АКТ.Те затова служат според мен точките,иначе който си може да кара си кара и с точки и без тях и с книжка и без нея а който не може си купува книжка и пак кара,така е в БГ.

Предишна

Назад към Извън Темата