BMW с предно...предаване?!?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: BMW с предно...предаване?!?!

Мнение от saleen » 18 Май 2010, 15:59

BMWdrivers написа:
krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно. Та.. те и Мини са с предно, кво толко страшно има, че плюете..? Всъщност кой ли ви пита.. :lol:

А според теб кой трябва да питат?

Kaк кой?! Феновете на Фолксваген и Опел :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 18 Май 2010, 16:02

сега остава да пуснат някакъв ван да конкурира B и R сериите на Бенц ,това рано или късно ще се случи помнете ми думите :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 18 Май 2010, 16:11

BMWdrivers написа:
krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно. Та.. те и Мини са с предно, кво толко страшно има, че плюете..? Всъщност кой ли ви пита.. :lol:

А според теб кой трябва да питат?

Не ми влиза в работата. Вярвам, че знаят, какво правят.
Верно, че са пропуснали да се допитат до великите капацитети във форума..каращи коли с най-дългата история.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Май 2010, 18:16

Е да, те тия колички инженерите си ги правят за тях си, защо пък трябва да се интересуват от мнението на феновете :mhihi: А това, че от същите тия фенове се очаква да харесат тези автомобили да си дадат парите за тях също е просто маловажна формалност :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 18 Май 2010, 19:46

saleen написа:Е да, те тия колички инженерите си ги правят за тях си, защо пък трябва да се интересуват от мнението на феновете :mhihi: А това, че от същите тия фенове се очаква да харесат тези автомобили да си дадат парите за тях също е просто маловажна формалност :mhihi:

Пък че има едни милиони не-фенове, които не им дреме със задно ли им е колата, с предно, 4x4, 16x16 и т.н. Тях ги интересува да имат компактна градска кола, харчеща малко и сравнително сигурна. Факт е, че няма БМВ в този клас.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Май 2010, 21:17

Мисля, че трябва да разберете, че BMW са фирма, която работи с цел печалба... не са първите, няма и да са последните... не работи и не произвежда автомобили за своите фенове, които сънуват в синьо-бели пропелери, ами за това в края на годината да е на печалба, да е нахранила работниците и т.н... затова се взимат определени решения с цел повишаване на печалбата и справяне в условията на криза...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Май 2010, 21:21

да ма тя печалбата идва и от имиджа! щото нали се сещаш ,че и мойто БМВ тежи тон и 600 и една соната тежи тон и 600 ,и в мойто и в сонатата има пластмасарийки,малко стъкла ,некви джуджавки и като материяли са еднакви,ма мойто струва колкото шест сонати като ново...! а познай защо.....!?!?освен инженерната мисъл сме платили и за имиджа ,който па се крепи точно на тая инженерна мисъл....
имидж се гради с десетилетия ,а може да се срине за година! и като се изсерат на метеното ше видят печалби на мук,щото другите и те за печалби работят и само като усетят ,че да сгафили и ше им дръпнат килимчето или феновете изпод краката. щото аз карам БМВ от 90та и съм сменил неколко и съм купил на гюнтер неговите на старо ,та той да купи от завода ново ,ма ако са направели некоя тъпотия през тва време щех да съм минал на друга марка и ,той ,и той ,и той и умножено по милиони познай какво се получава.....! а слагане на предно в БМВ е тъпотия от неземна класа....

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 18 Май 2010, 21:42

Нека да си завоюват сегменти. Ама не може да пускаш един куп реклами как предното не е за коли, смешки с животни и накрая ти да се фърлиш да правиш такова. И какво излиза, че десетилетия наред са лъгали или :kuku:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Май 2010, 21:42

Стига бе, човек... впрягаш се все едно всички BMW-та занапред ще са с предно... какво те бърка, че ще има някакви варианти с предно? ти ще си купиш такова - не... някой кара ли те насила да си купиш - не.... това е била любимата ти серия, която вече ще е с предно предаване и теб те бърка яко - не.... е какво искаш тогава?

Какво толкова пречи на имиджа на BMW, след като останалите модели си вървят по тяхната си линия на развитие, а отделно се добавя нещо ново... базирано на MINI... кво се впрегнахте толкова... :conf:

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Май 2010, 21:45

а да се фанеме ли на бас за определен срок ,че тва нема да стане!?!?!?
посочи залог....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 18 Май 2010, 22:53

Mollov написа:Мисля, че трябва да разберете, че BMW са фирма, която работи с цел печалба... не са първите, няма и да са последните... не работи и не произвежда автомобили за своите фенове, които сънуват в синьо-бели пропелери, ами за това в края на годината да е на печалба, да е нахранила работниците и т.н... затова се взимат определени решения с цел повишаване на печалбата и справяне в условията на криза...

Ето това е грешната система... Ферари и Порше защо нямат такива намерения, тук не слагам Ауди и Мерцедес, защото синьо бялата фенщина е на по-високо ниво от тази на алдитата и мерцовете...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWdrivers » 18 Май 2010, 23:03

Mollov написа:Стига бе, човек... впрягаш се все едно всички BMW-та занапред ще са с предно... какво те бърка, че ще има някакви варианти с предно? ти ще си купиш такова - не... някой кара ли те насила да си купиш - не.... това е била любимата ти серия, която вече ще е с предно предаване и теб те бърка яко - не.... е какво искаш тогава?

Какво толкова пречи на имиджа на BMW, след като останалите модели си вървят по тяхната си линия на развитие, а отделно се добавя нещо ново... базирано на MINI... кво се впрегнахте толкова... :conf:

Качиш ли се в BMW, трябва да знаеш, че тази кола е със задно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 18 Май 2010, 23:31

BMWdrivers написа:
Mollov написа:Мисля, че трябва да разберете, че BMW са фирма, която работи с цел печалба... не са първите, няма и да са последните... не работи и не произвежда автомобили за своите фенове, които сънуват в синьо-бели пропелери, ами за това в края на годината да е на печалба, да е нахранила работниците и т.н... затова се взимат определени решения с цел повишаване на печалбата и справяне в условията на криза...

Ето това е грешната система... Ферари и Порше защо нямат такива намерения, тук не слагам Ауди и Мерцедес, защото синьо бялата фенщина е на по-високо ниво от тази на алдитата и мерцовете...

Точно порше да ми даваш за пример, които избягаха от имиджа си на спортна кола и скочиха на високопроходими..айде стига.. Верно, че е някъв ритуал темите да се превръщат в скандални, що ли се учудвам на реакцията ви, то щот все сме големи разбирачи всичките тука. Традициите не са това, което са, Скис. ;) И съм убедена, че след 10 години, да сме живи и здрави, пак ще си караш БМВ.., не знам кво те бърка тебе това предно, никой не ти го навира да го ползваш. И съм сигурна, че това е крачка напред за марката, па ако ще и да е с няколко "фена" по-малко.
Пилев написа:Нека да си завоюват сегменти. Ама не може да пускаш един куп реклами как предното не е за коли, смешки с животни и накрая ти да се фърлиш да правиш такова. И какво излиза, че десетилетия наред са лъгали или :kuku:

Е тук си прав и за мен това е тъпо..реално, но не смятам за нужно да изпреварвам събитията с излишни емоции.. ;) И все пак, рекламите са конкретно за определен модел.
Последна промяна krystal на 18 Май 2010, 23:46, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Май 2010, 23:42

аз пак залагам ,че тва нема да стане!!! просто няма как да са толко тъпи и да си плюят на сурата! да -традициите не са същото ,което бяха и има вече м-ки с турбо ,но традицията да е със спортна насоченост отличава БМВ от другите в голямата тройка и ако минат на предно просто няма да са спортно насочени, щото тва са изключващи се неща! и ме бърка,щото като знам ,че са го направили и ше знам, че може и на моя модел да посегнат и просто ше ида при порше! щото те напраиха сув, ма сув в традицията си и дето дига 285....е за тва...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWdrivers » 18 Май 2010, 23:44

krystal написа:
BMWdrivers написа:

Точно порше да ми даваш за пример, които избягаха от имиджа си на спортна кола и скочиха на високопроходими..айде стига.. Верно, че е някъв ритуал темите да се превръщат в скандални, що ли се учудвам на реакцията ви, то щот все сме големи разбирачи всичките тука. Традициите не са това, което са, Скис. ;) И съм убедена, че след 10 години, да сме живи и здрави, пак ще си караш БМВ.., не знам кво те бърка тебе това предно, никой не ти го навира да го ползваш. И съм сигурна, че това е крачка напред за марката, па ако ще и да е с няколко "фена" по-малко.
Пилев написа:Нека да си завоюват сегменти. Ама не може да пускаш един куп реклами как предното не е за коли, смешки с животни и накрая ти да се фърлиш да правиш такова. И какво излиза, че десетилетия наред са лъгали или :kuku:

Е тук си прав и за мен това е тъпо..реално, но не смятам за нужно да изпреварвам събитията с излишни емоции.. ;)

Krystalche, малко на комерс ми замирисва... хайде да го избегнем а?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата