BMW с предно...предаване?!?!
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: BMW с предно...предаване?!?!
BMWdrivers написа:krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно. Та.. те и Мини са с предно, кво толко страшно има, че плюете..? Всъщност кой ли ви пита..
А според теб кой трябва да питат?
Kaк кой?! Феновете на Фолксваген и Опел

Никой не мое ма връне на селу!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
сега остава да пуснат някакъв ван да конкурира B и R сериите на Бенц ,това рано или късно ще се случи помнете ми думите 

BMWdrivers написа:krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно. Та.. те и Мини са с предно, кво толко страшно има, че плюете..? Всъщност кой ли ви пита..
А според теб кой трябва да питат?
Не ми влиза в работата. Вярвам, че знаят, какво правят.
Верно, че са пропуснали да се допитат до великите капацитети във форума..каращи коли с най-дългата история..

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е да, те тия колички инженерите си ги правят за тях си, защо пък трябва да се интересуват от мнението на феновете
А това, че от същите тия фенове се очаква да харесат тези автомобили да си дадат парите за тях също е просто маловажна формалност 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Е да, те тия колички инженерите си ги правят за тях си, защо пък трябва да се интересуват от мнението на феноветеА това, че от същите тия фенове се очаква да харесат тези автомобили да си дадат парите за тях също е просто маловажна формалност
Пък че има едни милиони не-фенове, които не им дреме със задно ли им е колата, с предно, 4x4, 16x16 и т.н. Тях ги интересува да имат компактна градска кола, харчеща малко и сравнително сигурна. Факт е, че няма БМВ в този клас.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мисля, че трябва да разберете, че BMW са фирма, която работи с цел печалба... не са първите, няма и да са последните... не работи и не произвежда автомобили за своите фенове, които сънуват в синьо-бели пропелери, ами за това в края на годината да е на печалба, да е нахранила работниците и т.н... затова се взимат определени решения с цел повишаване на печалбата и справяне в условията на криза...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
да ма тя печалбата идва и от имиджа! щото нали се сещаш ,че и мойто БМВ тежи тон и 600 и една соната тежи тон и 600 ,и в мойто и в сонатата има пластмасарийки,малко стъкла ,некви джуджавки и като материяли са еднакви,ма мойто струва колкото шест сонати като ново...! а познай защо.....!?!?освен инженерната мисъл сме платили и за имиджа ,който па се крепи точно на тая инженерна мисъл....
имидж се гради с десетилетия ,а може да се срине за година! и като се изсерат на метеното ше видят печалби на мук,щото другите и те за печалби работят и само като усетят ,че да сгафили и ше им дръпнат килимчето или феновете изпод краката. щото аз карам БМВ от 90та и съм сменил неколко и съм купил на гюнтер неговите на старо ,та той да купи от завода ново ,ма ако са направели некоя тъпотия през тва време щех да съм минал на друга марка и ,той ,и той ,и той и умножено по милиони познай какво се получава.....! а слагане на предно в БМВ е тъпотия от неземна класа....
имидж се гради с десетилетия ,а може да се срине за година! и като се изсерат на метеното ше видят печалби на мук,щото другите и те за печалби работят и само като усетят ,че да сгафили и ше им дръпнат килимчето или феновете изпод краката. щото аз карам БМВ от 90та и съм сменил неколко и съм купил на гюнтер неговите на старо ,та той да купи от завода ново ,ма ако са направели некоя тъпотия през тва време щех да съм минал на друга марка и ,той ,и той ,и той и умножено по милиони познай какво се получава.....! а слагане на предно в БМВ е тъпотия от неземна класа....
Нека да си завоюват сегменти. Ама не може да пускаш един куп реклами как предното не е за коли, смешки с животни и накрая ти да се фърлиш да правиш такова. И какво излиза, че десетилетия наред са лъгали или 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Стига бе, човек... впрягаш се все едно всички BMW-та занапред ще са с предно... какво те бърка, че ще има някакви варианти с предно? ти ще си купиш такова - не... някой кара ли те насила да си купиш - не.... това е била любимата ти серия, която вече ще е с предно предаване и теб те бърка яко - не.... е какво искаш тогава?
Какво толкова пречи на имиджа на BMW, след като останалите модели си вървят по тяхната си линия на развитие, а отделно се добавя нещо ново... базирано на MINI... кво се впрегнахте толкова...
Какво толкова пречи на имиджа на BMW, след като останалите модели си вървят по тяхната си линия на развитие, а отделно се добавя нещо ново... базирано на MINI... кво се впрегнахте толкова...

- SKISA
-
-
а да се фанеме ли на бас за определен срок ,че тва нема да стане!?!?!?
посочи залог....
посочи залог....
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Mollov написа:Мисля, че трябва да разберете, че BMW са фирма, която работи с цел печалба... не са първите, няма и да са последните... не работи и не произвежда автомобили за своите фенове, които сънуват в синьо-бели пропелери, ами за това в края на годината да е на печалба, да е нахранила работниците и т.н... затова се взимат определени решения с цел повишаване на печалбата и справяне в условията на криза...
Ето това е грешната система... Ферари и Порше защо нямат такива намерения, тук не слагам Ауди и Мерцедес, защото синьо бялата фенщина е на по-високо ниво от тази на алдитата и мерцовете...
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:Стига бе, човек... впрягаш се все едно всички BMW-та занапред ще са с предно... какво те бърка, че ще има някакви варианти с предно? ти ще си купиш такова - не... някой кара ли те насила да си купиш - не.... това е била любимата ти серия, която вече ще е с предно предаване и теб те бърка яко - не.... е какво искаш тогава?
Качиш ли се в BMW, трябва да знаеш, че тази кола е със задно...
BMWdrivers написа:Mollov написа:Мисля, че трябва да разберете, че BMW са фирма, която работи с цел печалба... не са първите, няма и да са последните... не работи и не произвежда автомобили за своите фенове, които сънуват в синьо-бели пропелери, ами за това в края на годината да е на печалба, да е нахранила работниците и т.н... затова се взимат определени решения с цел повишаване на печалбата и справяне в условията на криза...
Ето това е грешната система... Ферари и Порше защо нямат такива намерения, тук не слагам Ауди и Мерцедес, защото синьо бялата фенщина е на по-високо ниво от тази на алдитата и мерцовете...
Точно порше да ми даваш за пример, които избягаха от имиджа си на спортна кола и скочиха на високопроходими..айде стига.. Верно, че е някъв ритуал темите да се превръщат в скандални, що ли се учудвам на реакцията ви, то щот все сме големи разбирачи всичките тука. Традициите не са това, което са, Скис.

Пилев написа:Нека да си завоюват сегменти. Ама не може да пускаш един куп реклами как предното не е за коли, смешки с животни и накрая ти да се фърлиш да правиш такова. И какво излиза, че десетилетия наред са лъгали или
Е тук си прав и за мен това е тъпо..реално, но не смятам за нужно да изпреварвам събитията с излишни емоции..

Последна промяна krystal на 18 Май 2010, 23:46, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
аз пак залагам ,че тва нема да стане!!! просто няма как да са толко тъпи и да си плюят на сурата! да -традициите не са същото ,което бяха и има вече м-ки с турбо ,но традицията да е със спортна насоченост отличава БМВ от другите в голямата тройка и ако минат на предно просто няма да са спортно насочени, щото тва са изключващи се неща! и ме бърка,щото като знам ,че са го направили и ше знам, че може и на моя модел да посегнат и просто ше ида при порше! щото те напраиха сув, ма сув в традицията си и дето дига 285....е за тва...!
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
krystal написа:BMWdrivers написа:Mollov написа:Мисля, че трябва да разберете, че BMW са фирма, която работи с цел печалба... не са първите, няма и да са последните... не работи и не произвежда автомобили за своите фенове, които сънуват в синьо-бели пропелери, ами за това в края на годината да е на печалба, да е нахранила работниците и т.н... затова се взимат определени решения с цел повишаване на печалбата и справяне в условията на криза...
Точно порше да ми даваш за пример, които избягаха от имиджа си на спортна кола и скочиха на високопроходими..айде стига.. Верно, че е някъв ритуал темите да се превръщат в скандални, що ли се учудвам на реакцията ви, то щот все сме големи разбирачи всичките тука. Традициите не са това, което са, Скис.И съм убедена, че след 10 години, да сме живи и здрави, пак ще си караш БМВ.., не знам кво те бърка тебе това предно, никой не ти го навира да го ползваш. И съм сигурна, че това е крачка напред за марката, па ако ще и да е с няколко "фена" по-малко.
Пилев написа:Нека да си завоюват сегменти. Ама не може да пускаш един куп реклами как предното не е за коли, смешки с животни и накрая ти да се фърлиш да правиш такова. И какво излиза, че десетилетия наред са лъгали или
Е тук си прав и за мен това е тъпо..реално, но не смятам за нужно да изпреварвам събитията с излишни емоции..
Krystalche, малко на комерс ми замирисва... хайде да го избегнем а?
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5