За мечките и хората

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: За мечките и хората

Мнение от dimithur » 20 Май 2010, 21:52

Ryapoff написа:.....

Добре де, нали помолих да не се намесват кучетата в темата. Едно е да те нападне куче на улицата, друго е да отидеш в гората да ръчкаш бърлогата на мечката (дори и несъзнателно) , и да очакваш да няма съответната реакция.

Нали даже и поговорка си имаше - който го е страх от мечки, да не ходи в гората ;)
За отопление има въглища.

По миналия уикенд ходих до панчарево, едно местенце имаше малко след Кокаляне - Всичко беше изсечено, трупите е така си ги беха зарязали на пътя, който специално са си го направили за да могат да секат :evil: Мен па ми писна от безобразия , вече са толкова нахални, че не си прават и труда да секат по некакви затънтени места, а буквално на 500м от градчето си тарашат. Ами царя колко гори изсече. Ами проекта супер боровец, и там колко заминаха ? Ами в Родопите Доган, а ? После що имало природни бедствия . Еми ще има да, даже тея в момента са ни малко :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 20 Май 2010, 22:18

Няма 2-ра по хубава от България :!: Къде в друга държава сте видяли толкова много зеленина ? Всякакви животни било то в гори или някъде другаде но с всеки изминал ден я съсипваме ! Кипър 2 баира само с камани.... България гори,поляни от всичко по-малко... С това избиване на животни ,изсичане на гори и т.н. няма да стигнем до никъде :nono: Гората е домът на мечката след като е нападнала е имало защо ... Аз животно не съм виждал да напада освен ако няма защо ! Кучето ми така захапа един мазен циганин който всеки ден се еб*ваше(хвърляше клечки и го целеше с камани) е па отнесе го с разкъсан крак та тъи с животинките :) :lol:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Май 2010, 7:24

Колеги,моля,не ме разбирайте криво,просто тука няма резервати,постоянно изтласкваме природата и навираме животните в миша дупка,казах по-рано,и мен ме е страх от кучета,но не трябва да се отнасяме жестоко,има и други начини,за съжаление тук трябва да се намеси държавата...а не някакви измислени фондации да прибират и изтребват животните,за да са кучетата на улица-хората сме виновни,за да нападат мечките-пак хората сме животни,изсекохме горите,изтровихме всичко и резултата е че конкретно мечките са гладни,и човек да е гладен ще извърши престъпление....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Май 2010, 9:09

Когато темата се беше насочила към правенето на лайна под налягане и мазането с тях, по ми харесваше :)

Предишна

Назад към Извън Темата