За мечките и хората
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: За мечките и хората
Ryapoff написа:.....
Добре де, нали помолих да не се намесват кучетата в темата. Едно е да те нападне куче на улицата, друго е да отидеш в гората да ръчкаш бърлогата на мечката (дори и несъзнателно) , и да очакваш да няма съответната реакция.
Нали даже и поговорка си имаше - който го е страх от мечки, да не ходи в гората

За отопление има въглища.
По миналия уикенд ходих до панчарево, едно местенце имаше малко след Кокаляне - Всичко беше изсечено, трупите е така си ги беха зарязали на пътя, който специално са си го направили за да могат да секат

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Няма 2-ра по хубава от България
Къде в друга държава сте видяли толкова много зеленина ? Всякакви животни било то в гори или някъде другаде но с всеки изминал ден я съсипваме ! Кипър 2 баира само с камани.... България гори,поляни от всичко по-малко... С това избиване на животни ,изсичане на гори и т.н. няма да стигнем до никъде
Гората е домът на мечката след като е нападнала е имало защо ... Аз животно не съм виждал да напада освен ако няма защо ! Кучето ми така захапа един мазен циганин който всеки ден се еб*ваше(хвърляше клечки и го целеше с камани) е па отнесе го с разкъсан крак та тъи с животинките

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги,моля,не ме разбирайте криво,просто тука няма резервати,постоянно изтласкваме природата и навираме животните в миша дупка,казах по-рано,и мен ме е страх от кучета,но не трябва да се отнасяме жестоко,има и други начини,за съжаление тук трябва да се намеси държавата...а не някакви измислени фондации да прибират и изтребват животните,за да са кучетата на улица-хората сме виновни,за да нападат мечките-пак хората сме животни,изсекохме горите,изтровихме всичко и резултата е че конкретно мечките са гладни,и човек да е гладен ще извърши престъпление....
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Когато темата се беше насочила към правенето на лайна под налягане и мазането с тях, по ми харесваше 

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4