<<<<<Откраднати лаптопи!!!!!>>>>>
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: <<<<<Откраднати лаптопи!!!!!>>>>>
Колега преди години един индивид от моята работа си купи такъв краден лаптоп за 500 лева минаваше един дето ги предалгаше по обектите (сторежи) и разправяше как са крадени от магазин и аз гледах така
и си мислех че немога да открадна вафла от магазина до блока ,а той цели лаптопи от магазини пълни с камери
Та може и да говорим за един и същи човек

I'm slowly drifting

DirtySouth написа:Колега преди години един индивид от моята работа си купи такъв краден лаптоп за 500 лева минаваше един дето ги предалгаше по обектите (сторежи) и разправяше как са крадени от магазин и аз гледах такаи си мислех че немога да открадна вафла от магазина до блока ,а той цели лаптопи от магазини пълни с камери
Та може и да говорим за един и същи човек
Mи то поголовно се краде от тея магазини, навремето работех в мебелен магазин, цел диван отмъкнаха, нищо че имаше 50 камери и охранителна система на изходите

Преди месец-два си стоя в столичния рейс 83, посока бул. К. Величков (аз съм тръгнал то Красна Поляна), почти беше празен рейса, идва един мангасар до мене и ми вика: Искаш ли е тоя лаптоп?? .... И ме гледа ухилено..... аз му викам - Не, не го ща
И си замина... беше го увил в плик... Знае ли човек, може вместо лаптоп да извади некъв самурайски меч и да ме заколя без никой да разбере
Успех на @Mollov

Успех на @Mollov

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Ей вчера си човъркаме с един приятел пред гаража колите и някакъв манго минава и вика.. момчета продавам лаптоп sony vayo вика всичко супер ама без зарядно.. вика евтино го давам 500лв.. викам да не е краден.. вика не бе бате всичко ок.. ама няма ток.. викам 200лв и го вземам.. оня вика ааа не те скъпи.. Викам аз абе я да се махаш от тука.. той дори и не бачка сигурно.. 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
хм..интересно
Я дай информация как са откраднати,да се знае поне как
Проверявай редовно в гугъл за продажби на такива машинки и за обяви за копуване на нещата който ги няма към тях
По форуми едва ли...не ми се вярва да е скоро акосе пускат
Има доста сайтове за безплатни обяви вече
та са им в помощ
и са се активизирали 
п.п Сега ми скимна,че може да са разпарчетосани,и да се продават бавно но сигуно - на части

Я дай информация как са откраднати,да се знае поне как

Проверявай редовно в гугъл за продажби на такива машинки и за обяви за копуване на нещата който ги няма към тях

По форуми едва ли...не ми се вярва да е скоро акосе пускат

Има доста сайтове за безплатни обяви вече

п.п Сега ми скимна,че може да са разпарчетосани,и да се продават бавно но сигуно - на части

- foxmobilebg
- Потребител
-
Всеки лаптоп си има сериен номер, този сериен номер се регистрира в момента на закупуването на лаптопа в сайта на производителя. Оттам нататък обаче е трудно да се намери особено в България крадеца.... и въпреки това, ако някой слънчев ден ви се обадят от полицията и ви покажат 20 лаптопа пред вас, имате шанс да докажете, кой точно е вашия...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ние сме дали в Полицията серийни номера и каквото сме имали като данни за лаптопите, така че ако намерят нещо те сами ще могат да сравняват серийни номера и т.н...
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
А там нямате ли СОТ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има жива охрана самата сграда... охраната е на около 6-7м от самият магазин... трябва да мине през две плъзгащи се врати... ама... пенсионер...
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
най-добре ги сахранявай в масивен шкаф или каса,и от сот няма фаида,работа става за от 15 до 60 секунди зависи колко броя са и на колко лесно място са!
CHUKANSKI написа:най-добре ги сахранявай в масивен шкаф или каса,и от сот няма фаида,работа става за от 15 до 60 секунди зависи колко броя са и на колко лесно място са!
Има файда, щото като не успят да реагират навреме, има застраховка и плащат. А и до колкото разбрах лаптопите са застраховани, да му мислят тея от армеец

- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
повечето фирми по договор се реагира за 2 минути,а работа става много по-барзо,гледам сам доста записи!
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Щото некои сотове после "запретват ръкави" и така си прават рекламата...
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...не е много по темата , но да попитам защо в повечето случаи крадените лаптопи са без батерии ? Крадеца отделно продава батерията ли ?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
nightdriver написа:...не е много по темата , но да попитам защо в повечето случаи крадените лаптопи са без батерии ? Крадеца отделно продава батерията ли ?
без батерий са защото тези лаптопи които седят по витрини и щандове са без батерий за да се пазят нови като си го купи човек някой ден

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3