<<<<<Откраднати лаптопи!!!!!>>>>>

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Re: <<<<<Откраднати лаптопи!!!!!>>>>>

Мнение от DirtySouth » 29 Май 2010, 3:32

Колега преди години един индивид от моята работа си купи такъв краден лаптоп за 500 лева минаваше един дето ги предалгаше по обектите (сторежи) и разправяше как са крадени от магазин и аз гледах така :shock: и си мислех че немога да открадна вафла от магазина до блока ,а той цели лаптопи от магазини пълни с камери :shock: Та може и да говорим за един и същи човек
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Май 2010, 10:13

DirtySouth написа:Колега преди години един индивид от моята работа си купи такъв краден лаптоп за 500 лева минаваше един дето ги предалгаше по обектите (сторежи) и разправяше как са крадени от магазин и аз гледах така :shock: и си мислех че немога да открадна вафла от магазина до блока ,а той цели лаптопи от магазини пълни с камери :shock: Та може и да говорим за един и същи човек

Mи то поголовно се краде от тея магазини, навремето работех в мебелен магазин, цел диван отмъкнаха, нищо че имаше 50 камери и охранителна система на изходите :mhihi: (която се оказа, че некой е забравил да включи :mhihi: )
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 29 Май 2010, 14:03

Преди месец-два си стоя в столичния рейс 83, посока бул. К. Величков (аз съм тръгнал то Красна Поляна), почти беше празен рейса, идва един мангасар до мене и ми вика: Искаш ли е тоя лаптоп?? .... И ме гледа ухилено..... аз му викам - Не, не го ща :mhihi: И си замина... беше го увил в плик... Знае ли човек, може вместо лаптоп да извади некъв самурайски меч и да ме заколя без никой да разбере :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Успех на @Mollov ;)

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 03 Юни 2010, 13:45

Ей вчера си човъркаме с един приятел пред гаража колите и някакъв манго минава и вика.. момчета продавам лаптоп sony vayo вика всичко супер ама без зарядно.. вика евтино го давам 500лв.. викам да не е краден.. вика не бе бате всичко ок.. ама няма ток.. викам 200лв и го вземам.. оня вика ааа не те скъпи.. Викам аз абе я да се махаш от тука.. той дори и не бачка сигурно.. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 07 Юни 2010, 19:18

хм..интересно :shock:
Я дай информация как са откраднати,да се знае поне как :roll:
Проверявай редовно в гугъл за продажби на такива машинки и за обяви за копуване на нещата който ги няма към тях :winky:
По форуми едва ли...не ми се вярва да е скоро акосе пускат :nono:
Има доста сайтове за безплатни обяви вече :mhihi: :mhihi: та са им в помощ :censored: и са се активизирали :censored:
п.п Сега ми скимна,че може да са разпарчетосани,и да се продават бавно но сигуно - на части :banghead:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от foxmobilebg » 14 Юни 2010, 16:54

Всеки лаптоп си има сериен номер, този сериен номер се регистрира в момента на закупуването на лаптопа в сайта на производителя. Оттам нататък обаче е трудно да се намери особено в България крадеца.... и въпреки това, ако някой слънчев ден ви се обадят от полицията и ви покажат 20 лаптопа пред вас, имате шанс да докажете, кой точно е вашия...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Юни 2010, 21:43

Ние сме дали в Полицията серийни номера и каквото сме имали като данни за лаптопите, така че ако намерят нещо те сами ще могат да сравняват серийни номера и т.н...

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 14 Юни 2010, 23:13

А там нямате ли СОТ?
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Юни 2010, 10:48

Има жива охрана самата сграда... охраната е на около 6-7м от самият магазин... трябва да мине през две плъзгащи се врати... ама... пенсионер...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 3.0D

Мнение от CHUKANSKI » 15 Юни 2010, 12:13

най-добре ги сахранявай в масивен шкаф или каса,и от сот няма фаида,работа става за от 15 до 60 секунди зависи колко броя са и на колко лесно място са!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 15 Юни 2010, 12:45

CHUKANSKI написа:най-добре ги сахранявай в масивен шкаф или каса,и от сот няма фаида,работа става за от 15 до 60 секунди зависи колко броя са и на колко лесно място са!

Има файда, щото като не успят да реагират навреме, има застраховка и плащат. А и до колкото разбрах лаптопите са застраховани, да му мислят тея от армеец :bchug:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 3.0D

Мнение от CHUKANSKI » 15 Юни 2010, 19:25

повечето фирми по договор се реагира за 2 минути,а работа става много по-барзо,гледам сам доста записи!

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 15 Юни 2010, 23:16

Щото некои сотове после "запретват ръкави" и така си прават рекламата...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 06 Юли 2010, 14:19

...не е много по темата , но да попитам защо в повечето случаи крадените лаптопи са без батерии ? Крадеца отделно продава батерията ли ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Юли 2010, 17:58

nightdriver написа:...не е много по темата , но да попитам защо в повечето случаи крадените лаптопи са без батерии ? Крадеца отделно продава батерията ли ?

без батерий са защото тези лаптопи които седят по витрини и щандове са без батерий за да се пазят нови като си го купи човек някой ден ;) а те са най лесни за гепене

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата