Rompetrol?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Re: Rompetrol?

Мнение от vanci88 » 28 Май 2010, 22:38

Имам 14 точки на картата с "невероятните" награди на Ромпетрол - резервоарът е фуллл, а точки се събират до 31- ако някой иска да спечели и ще зарежда скоро - подарявам я.

Поздрави!
36436
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 28 Май 2010, 22:49

То па едни награди.... :mhihi:
Аз ги взех всичките и се правих на щедър в подаръците :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 28 Май 2010, 23:49

mad_presley написа:То па едни награди.... :mhihi:
Аз ги взех всичките и се правих на щедър в подаръците :mhihi:

жеста е важен все пак :mhihi:
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 29 Май 2010, 11:50

Заредих от така прочутите Ромпетрол ... и някакви впечатления кой знае какви :dunno: Да мотора работи една 1 идея по тихо , но пак колата определено не върви така както с ОМВ премиум или Еко Дизел Плюс ...

Ще спра с тестовете и се връщам към вече изпитаното 8)
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 29 Май 2010, 12:20

И аз преди няколко дена заредих на така прехваленото РомПетрол. Не останах очарован в сравнение със premiuma на ОМВ
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
Мечтае да кара: М5

Мнение от plam81 » 29 Май 2010, 13:34

xerial написа:Заредих от така прочутите Ромпетрол ... и някакви впечатления кой знае какви :dunno: Да мотора работи една 1 идея по тихо , но пак колата определено не върви така както с ОМВ премиум или Еко Дизел Плюс ...

Ще спра с тестовете и се връщам към вече изпитаното 8)

За сега съм най -доволен от ЕКО.
ИзображениеИзображение

Гуми и Джанти предимно за БМВ
Тел. 0885267795

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 29 Май 2010, 16:28

Еми аз нямам преки наблюдения, но онзи ден подхаванахме тази тема с вуйчо ми и той каза, че бил много доволен. За сега е заредил 2-3 пъти, но миналата година като ходиха до София валеше дъжд и по магистралата карал със 110-120км/ч и Хондата му дала среден разход 6,2-6,3 .Миналата седмица пак ходиха до София и каза, че няма кой знае каква разлика във вървежа, обаче при скорост 130-140 му дала разход 5,7-5,8 . Тука става въпрос за Хонда Сивик 1.8i на не повече от 30 000км. Плюс това зарежда и 95. Не знам при дизела как е, но при бензина явно има разлика. Сега това може да се дължи на това, че и колата е чисто нова, но не знам.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 29 Май 2010, 22:44

Направих си експерименти с ЕКО, ОМВ и Лукойл (по няколко резервоара) - ми да ви кажа, че не усещам разлика във вървенето на колата... все си върви :)
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 30 Май 2010, 17:25

Zagy написа:Направих си експерименти с ЕКО, ОМВ и Лукойл (по няколко резервоара) - ми да ви кажа, че не усещам разлика във вървенето на колата... все си върви :)

С нафтата от Ромпетрол колата е по-тиха... не знам дали върви повече....май не.

Иначе преди зареждах само от скъпата нафта на ОМВ... но при последното ми зареждане колата стана по-шумна и по-малко вървеше и минах на Ромпетрол. Напоследък имах достъп до ОМВи нафта 40тина литра за 0лв/л и долях до горе
от румънската - изводът е, че като не даваш пари за нафтата дали ще е от Ромпетрол,Еко или ОМВ няма значение :mhihi: :mhihi: :mhihi: /важно е да е гарантирана- в моя случай аз лично си наливах в туби от колонката/.
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 10 Юни 2010, 20:14

не били румънци а били казахстанци :mhihi:
http://news.expert.bg/n301999/
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 10 Юни 2010, 21:47

Последни клюки около Ромпетрол.

Това е единствената бензиностанция в БГ, която предлага горива Евро 5. До тук добре, но това в никакъв случай не означава, че е с нещо по-добра, особено за комон рейл дизели, защото съдържа задължителните 20% биодизел, а както повечето знаят, биодизела е абсолютно забранен за комон рейл (особено на БМВ).

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 10 Юни 2010, 22:43

mad_presley написа:Последни клюки около Ромпетрол.

Това е единствената бензиностанция в БГ, която предлага горива Евро 5. До тук добре, но това в никакъв случай не означава, че е с нещо по-добра, особено за комон рейл дизели, защото съдържа задължителните 20% биодизел, а както повечето знаят, биодизела е абсолютно забранен за комон рейл (особено на БМВ).

Само дето не са 20% задължителни, а 2% в момента в България и то за първи път от април месец 2010г. От ЕКО-то нафтата е с 4% биобизел, защото в Гърция са с 4%. С най-висока ставка са 6% или 7% биодизел в Австрия. Също когато бензиностанцията е заредила резервоарите с 2% ставка не може да слага друга примерно Гръцка нафта с 4 %, т.е. трябва да има два отделни резервоара за дизел, което е неизпълнимо и неизгодно.
В момента Лук Ойл купува биодизел от Румъния и България единствено от Русе от завода в гр. Сливо поле-"Астра Биоплант", друг биодизел не отговаря в момента на критериите на Лук Ойл за пламна точка, бистрота и други показатели. Останалото нужно количество биодизел се внася от Румъния и малко от Гърция. Като качество Българския биодизел е с по-добро качество в момента от Румънския, но Румънците имат голям капацитет, за разлика от Русенския завод.
Това, което ви го пиша може да се провери документално, ако някои се разрови в законите за течни горива и по-точно в поправките през 2010г. А информацията е знам, защото съм работил съм по няколко сделки с течни горива между по-горе изброените доставчици и клиенти, без да съм от едната или друга страна, като и по изграждането на заводи за Биобизел.

koko525da
Аватар

Мнение от koko525da » 10 Юни 2010, 23:25

На ЕКО и ЛУКОИЛ нафтата за комон рейла е в пъти по добра!!! И колеги стига с тези внушения за РОМПЕТРОЛ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 11 Юни 2010, 11:26

Аз след Карера 100 от ОМВ като сипах от Ромпетрол 95 и колата взе да върви :mhihi:
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

Потребител
Аватар

Мнение от antx » 12 Юни 2010, 7:26

Rompetrol една наистина невероятна бензиностанция, влюбен съм в нея---- стига глупости народе :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39