Скритата власт
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Скритата власт
Владо написа:е те някои от тея се срещнаха със Създателя, а други не отговарят на описанието... списъка не е актуален, нито обясненията...
ако търсиш власт в сянка, не са тея у нас
+ 1
А и хората които в момента / и не само/, държат икономиката ги нема в тоя твоя списък, бате....

KEVIN-30 написа:Знака-емблемата на МАСОНИТЕ е :ПИРАМИДА с вградено в нея ОКО.
(пирамида с око)
Това е нещо свързано с Илюминатите, не с масоните.
SKISA написа:много от нещата ,които пишете са легенди ,доста от имената са неверни ,но има и доста верни неща....!
+1

Не си напрягайте главите, никога няма да разберете истината, най-много да прегреете

Един много хубав пример ще ви дам, който е много актуален в момента - кризата. Значи това дори едно 7 годишно хлапе не би го повярвало, но разни икономически светила говорят за него, обсъждат го , борят се с него (като дон кихот и вятърните мелници

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Колеги, всичко е ясно, нас ни управляват извънземни-рептили, масоните са техните наместници, проумейте го, единствения начин да им противодействаме е силата на човешкия разум и любовта
"Когато силата на любовта победи любовта към силата, тогава светът ще опознае мира"
"Когато силата на любовта победи любовта към силата, тогава светът ще опознае мира"
BMWdrivers написа:Колеги, всичко е ясно, нас ни управляват извънземни-рептили, масоните са техните наместници, проумейте го, единствения начин да им противодействаме е силата на човешкия разум и любовта
Ирония ли бе? Цитатът е хубав.
Е тия с к'во се занимават, тях само съм ги чувал, нищо не знам...k_remi написа:Това е нещо свързано с Илюминатите
Сондьора написа:А и хората които в момента / и не само/, държат икономиката ги нема в тоя твоя списък, бате....
Ааа, със сигурност съм по-малък от тебе

SKISA написа:много от нещата ,които пишете са легенди ,доста от имената са неверни ,но има и доста верни неща....!
Ще ми е интересно да науча какво знаеш за масоните?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Илюминатите не съществуват от близо 200 години.Били са нещо като група в масонските ложи,всички и едновременно никой не е знаел за тях.Интересното е,че са се появили в Бавария.След като Масоните узнават за Сатанинските им влечения ги прогонват.Някой пък казват,че са от най-високите нива на Масоните.
Последна промяна DanielzZz на 31 Май 2010, 23:19, променена общо 2 пъти
Какво да ти кажа, предпочитам да ме управляват илюминанти, масони и други фармасонти, отколкото разни бай тошовци и наследниците им
DanielzZz написа:Илюминатите не съществуват от близо 200 години.Били са нещо като група в масонските ложи,всички и едновременно никой не е знаел за тях.Интересното е,че са се появили в Бавария.След като Масоните узнават за Сатанинските им влечения ги прогонват.Някой пък казват,че са от най-високите нива на Масоните.
Conspiracy theorists have claimed that many notable people were or are members of the Illuminati, including Winston Churchill, the Bush family, Barack Obama, the Rothschild family, David Rockefeller and Zbigniew Brzezinski.
Дали слухове, митове или каквото там го наречете , факт е че се споменава.Не че ми е ясно за какво иде реч но пък ми е интересно.
Теорията за Илюминатите е че или са прекратили дейността си ,или ордена е много добре прикрит.Идеята им е Нов Световен Ред, а той май още не е постигнат но пък имената които се спрягат заедно с Илюминати са интересни.
тва си е тема за маса и много алкохол
ама за нищо друго не ставааа, нищо не може да се промени дори и да има Ню Ворлд Ордер освен да се адаптираме

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:тва си е тема за маса и много алкохолама за нищо друго не ставааа, нищо не може да се промени дори и да има Ню Ворлд Ордер освен да се адаптираме

EЙ ВИ една конспирация, дето току що случайно я забелязах

09.09.1944 = (0+9) + (0+9) + (1+9+4+4) = 9+9 + (18) = 9+9+ (1+8) = 9+9+9= 27 = 2+7 = 9

А 9 както знаем е магическо число защото примерно
3*9 = 27 , ама 2+7 е равно на 9 . И това се оказва, че важи за всяко число, умножено с 9

9*9 = 81 = 8+1 = 9

2371 * 9 = 21339 = 2+1+3+3+9 = 18 = 1+8 = 9

До колкото имам някакви смътни спомени, имаше един филм Пи (3.14) там имаше доста интересни неща обяснени за деветките

Ето и една игра основана на този номер http://www.orakula.hit.bg/magic.htm
Последна промяна dimithur на 01 Юни 2010, 9:39, променена общо 1 път
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Ами ние отдавна живеем в този нов световен ред, и всички заедно го създаваме и променяме с нашите нагласи, мисли и действия
А колкото до масонството, информацията в интернет в огромната си част е манипулирана и преувеличена.

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Масони, Илюминати, Зли гений бла бла бла. Имало сведения за тва имало за онова, Чърчил , Клинтън, Жоро Илиев.
Някой тъп американски и наш автор си пробутва измислиците да прави пари, а вие тука само безплатна реклама му праите.
Някой тъп американски и наш автор си пробутва измислиците да прави пари, а вие тука само безплатна реклама му праите.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
със сигурност масоните са хората ,които най-малко биха искали да се шуми или говори за тях и организацията им!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Баща ми е масон,ама аз не съм богат!!!
Това с масоните и скритата конспирация е много тъпо,за хора дето си нямат друга работа,световно господство и други "дрън-дрън"...
Това с масоните и скритата конспирация е много тъпо,за хора дето си нямат друга работа,световно господство и други "дрън-дрън"...
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3