Скритата власт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Скритата власт

Мнение от Сондьора » 31 Май 2010, 21:23

Владо написа:е те някои от тея се срещнаха със Създателя, а други не отговарят на описанието... списъка не е актуален, нито обясненията...
ако търсиш власт в сянка, не са тея у нас :nono:

+ 1

А и хората които в момента / и не само/, държат икономиката ги нема в тоя твоя списък, бате.... :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 31 Май 2010, 21:35

KEVIN-30 написа:Знака-емблемата на МАСОНИТЕ е :ПИРАМИДА с вградено в нея ОКО.
(пирамида с око)

Това е нещо свързано с Илюминатите, не с масоните.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 21:48

SKISA написа:много от нещата ,които пишете са легенди ,доста от имената са неверни ,но има и доста верни неща....!

+1 :yes:

Не си напрягайте главите, никога няма да разберете истината, най-много да прегреете :mhihi: За отправна точка, ще ви дам да прочетете романа на Джорд Оуруел "1984" . На масите винаги се поднася 50% истина и 50% лъжа , така че в крайна сметка да се обърка тотално .

Един много хубав пример ще ви дам, който е много актуален в момента - кризата. Значи това дори едно 7 годишно хлапе не би го повярвало, но разни икономически светила говорят за него, обсъждат го , борят се с него (като дон кихот и вятърните мелници :mhihi: ) и масите започват да верват, че го има. Разбирам да беше свършил петрола, да беше изгаснало слънцето, че да има криза. Ама на фона на цялото това свръх производство във целия западен (а и не само) свят, да ми говорят , че има криза е меко казано несериозно. Както казах, пробвайте да погледнете на нещата от погледа на седем годишно лапе и много неща ще ви се изяснят :lol:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 31 Май 2010, 22:02

Колеги, всичко е ясно, нас ни управляват извънземни-рептили, масоните са техните наместници, проумейте го, единствения начин да им противодействаме е силата на човешкия разум и любовта

"Когато силата на любовта победи любовта към силата, тогава светът ще опознае мира"

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Май 2010, 23:15

BMWdrivers написа:Колеги, всичко е ясно, нас ни управляват извънземни-рептили, масоните са техните наместници, проумейте го, единствения начин да им противодействаме е силата на човешкия разум и любовта

"Когато силата на любовта победи любовта към силата, тогава светът ще опознае мира"

Ирония ли бе? Цитатът е хубав.
k_remi написа:Това е нещо свързано с Илюминатите
Е тия с к'во се занимават, тях само съм ги чувал, нищо не знам...
Сондьора написа:А и хората които в момента / и не само/, държат икономиката ги нема в тоя твоя списък, бате.... :winky:

Ааа, със сигурност съм по-малък от тебе :mhihi: . Тези, които държат икономиката, точно заради тях съм създал темата де, споделяйте инфо, недейте само недомлъвки...
SKISA написа:много от нещата ,които пишете са легенди ,доста от имената са неверни ,но има и доста верни неща....!

Ще ми е интересно да науча какво знаеш за масоните?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 31 Май 2010, 23:17

Илюминатите не съществуват от близо 200 години.Били са нещо като група в масонските ложи,всички и едновременно никой не е знаел за тях.Интересното е,че са се появили в Бавария.След като Масоните узнават за Сатанинските им влечения ги прогонват.Някой пък казват,че са от най-високите нива на Масоните.
Последна промяна DanielzZz на 31 Май 2010, 23:19, променена общо 2 пъти

Аватар

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 23:18

Какво да ти кажа, предпочитам да ме управляват илюминанти, масони и други фармасонти, отколкото разни бай тошовци и наследниците им
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 31 Май 2010, 23:31

DanielzZz написа:Илюминатите не съществуват от близо 200 години.Били са нещо като група в масонските ложи,всички и едновременно никой не е знаел за тях.Интересното е,че са се появили в Бавария.След като Масоните узнават за Сатанинските им влечения ги прогонват.Някой пък казват,че са от най-високите нива на Масоните.

Conspiracy theorists have claimed that many notable people were or are members of the Illuminati, including Winston Churchill, the Bush family, Barack Obama, the Rothschild family, David Rockefeller and Zbigniew Brzezinski.

Дали слухове, митове или каквото там го наречете , факт е че се споменава.Не че ми е ясно за какво иде реч но пък ми е интересно.
Теорията за Илюминатите е че или са прекратили дейността си ,или ордена е много добре прикрит.Идеята им е Нов Световен Ред, а той май още не е постигнат но пък имената които се спрягат заедно с Илюминати са интересни.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 31 Май 2010, 23:44

тва си е тема за маса и много алкохол :mhihi: ама за нищо друго не ставааа, нищо не може да се промени дори и да има Ню Ворлд Ордер освен да се адаптираме
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 23:47

acer написа:тва си е тема за маса и много алкохол :mhihi: ама за нищо друго не ставааа, нищо не може да се промени дори и да има Ню Ворлд Ордер освен да се адаптираме

:mhihi: Moже и една тема за духове, вампири и всякакви други паранормални явления да се пусне :mhihi:

EЙ ВИ една конспирация, дето току що случайно я забелязах :mhihi: Става въпрос за датата 9ти септември 1944 година

09.09.1944 = (0+9) + (0+9) + (1+9+4+4) = 9+9 + (18) = 9+9+ (1+8) = 9+9+9= 27 = 2+7 = 9 :lol:

А 9 както знаем е магическо число защото примерно

3*9 = 27 , ама 2+7 е равно на 9 . И това се оказва, че важи за всяко число, умножено с 9 :)

9*9 = 81 = 8+1 = 9 :D

2371 * 9 = 21339 = 2+1+3+3+9 = 18 = 1+8 = 9 :D

До колкото имам някакви смътни спомени, имаше един филм Пи (3.14) там имаше доста интересни неща обяснени за деветките :D

Ето и една игра основана на този номер http://www.orakula.hit.bg/magic.htm
Последна промяна dimithur на 01 Юни 2010, 9:39, променена общо 1 път
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 01 Юни 2010, 1:16

Тоя филм Пи е страхотен !!! btw..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 01 Юни 2010, 9:32

Ами ние отдавна живеем в този нов световен ред, и всички заедно го създаваме и променяме с нашите нагласи, мисли и действия ;) А колкото до масонството, информацията в интернет в огромната си част е манипулирана и преувеличена.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 01 Юни 2010, 9:53

Масони, Илюминати, Зли гений бла бла бла. Имало сведения за тва имало за онова, Чърчил , Клинтън, Жоро Илиев.
Някой тъп американски и наш автор си пробутва измислиците да прави пари, а вие тука само безплатна реклама му праите.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Юни 2010, 10:01

със сигурност масоните са хората ,които най-малко биха искали да се шуми или говори за тях и организацията им!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Юни 2010, 10:20

Баща ми е масон,ама аз не съм богат!!!
Това с масоните и скритата конспирация е много тъпо,за хора дето си нямат друга работа,световно господство и други "дрън-дрън"...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата