Ползване на полираща машина?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ползване на полираща машина?
Някой да има идя как се ползва. имам предвид каква паста трябва или всякяква става. трябва ли да се обработва после с нещо и за полирането на 13 метра автобус колко паста ще ми трябва? Казаха ми че било добре пастата да е течна, ама течна е само тая за металик пък автобуса не е
А и евентуално откъде мога да си намеря тия торби който се слагат отпред че след 2 3 автобуса и май ще трябва да ги сменям!!!
ААА и още нещо 3М ли да избера или ...

ААА и още нещо 3М ли да избера или ...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Ползване на полираща машина?
Това е най-доброто.GIORCETO написа: 3М ли да избера или ...

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ма , доколто съм чувал те са няколко номера дет се изпозват един след друг 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Юзър написа:ма , доколто съм чувал те са няколко номера дет се изпозват един след друг

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Абе мене ще ми я карат от Германия какво да му кажа на човека дето я купува? 3М 1 и 2 номер?
Първо с първи после с втори или ?
Абе Петко кажи бате как се работи с тва нещо или на по бира трябва да те питам..
Първо с първи после с втори или ?
Абе Петко кажи бате как се работи с тва нещо или на по бира трябва да те питам..

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Бирите после
Виж сега аз като си купувам си взимам все едни и същи, най-фината и по-абразивната, не мога да ти кажа как се водят по номера, оттам откъдето си взимам има 3 възможности само, тука най-вече наливна я дават. Та нали ти казвам точни номерца не мога да ти кажа а и незнам все пак за Автобус-а къф е случая
Иначе системата с машината не е нещо кой знае какво, обаче не завиждам на тоя който ще полира автобуса, после ще се чуди къде са му ръцете
Друго в момента не мога да се сетя конкретно ,питай

Виж сега аз като си купувам си взимам все едни и същи, най-фината и по-абразивната, не мога да ти кажа как се водят по номера, оттам откъдето си взимам има 3 възможности само, тука най-вече наливна я дават. Та нали ти казвам точни номерца не мога да ти кажа а и незнам все пак за Автобус-а къф е случая

Друго в момента не мога да се сетя конкретно ,питай

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Абе откъде да си купя 3М в София, че тоя моя човек нищо не е свършил, или ако не 3М поне някаква друга хубава 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
GIORCETO написа:Абе откъде да си купя 3М в София, че тоя моя човек нищо не е свършил, или ако не 3М поне някаква друга хубава
ми поръчайте си от чужбина

мини през паркинга до Практикер и ги питай за паста. Лятото останах с добро впечатление от тях. Кажи им много поздрави от онзи с немската петица ...

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Магазина на един от дистрибуторите се намира на Цар Симеон в отсечката м/у Опълченска и Одрин отляво (ако вървиш в тази посока). За съжаление не помня точно къде.GIORCETO написа:Абе откъде да си купя 3М в София, че тоя моя човек нищо не е свършил, или ако не 3М поне някаква друга хубава

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
3М има наливна и в магазина до КАТ, един мой приятел майстор от там си купува всичките простотиики, сигурен съм че ще отиде адски мног опаста за един автобус, но ще резсултата щее уникален
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2