Ползване на полираща машина?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Ползване на полираща машина?

Мнение от Giorceto » 24 Окт 2005, 19:44

Някой да има идя как се ползва. имам предвид каква паста трябва или всякяква става. трябва ли да се обработва после с нещо и за полирането на 13 метра автобус колко паста ще ми трябва? Казаха ми че било добре пастата да е течна, ама течна е само тая за металик пък автобуса не е :) А и евентуално откъде мога да си намеря тия торби който се слагат отпред че след 2 3 автобуса и май ще трябва да ги сменям!!!
ААА и още нещо 3М ли да избера или ... :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ползване на полираща машина?

Мнение от Фидел Кастро » 24 Окт 2005, 22:45

GIORCETO написа: 3М ли да избера или ... :)
Това е най-доброто. :D :D Въпросът е, дали ще ти го "осребрят" - тоест платят или на тебе ще ти е изгодно. В една своя знаменита тема The Boss беше написал значението на 3M - Minessota Minnig & Manufacturing :D
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 24 Окт 2005, 22:49

:yes: ма да не е много абразивна да не свалиш боята ;) неква по финна :winky:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 24 Окт 2005, 22:54

ма , доколто съм чувал те са няколко номера дет се изпозват един след друг ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 24 Окт 2005, 22:59

Юзър написа:ма , доколто съм чувал те са няколко номера дет се изпозват един след друг ;)
:yes: :yes: :bowdown: :bowdown:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 25 Окт 2005, 1:14

3М ако искаш мога да те свържа с един приятел той бачка с тях и колите стааат супер ;)
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Окт 2005, 11:06

Щом не е металик: 3М 1-ви и 2-ри номер, първо по-абразивната естествено и всичко заспива ;)

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 25 Окт 2005, 16:44

Абе мене ще ми я карат от Германия какво да му кажа на човека дето я купува? 3М 1 и 2 номер?
Първо с първи после с втори или ?
Абе Петко кажи бате как се работи с тва нещо или на по бира трябва да те питам.. :)

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Окт 2005, 18:20

Бирите после :mhihi:
Виж сега аз като си купувам си взимам все едни и същи, най-фината и по-абразивната, не мога да ти кажа как се водят по номера, оттам откъдето си взимам има 3 възможности само, тука най-вече наливна я дават. Та нали ти казвам точни номерца не мога да ти кажа а и незнам все пак за Автобус-а къф е случая :mhihi: Иначе системата с машината не е нещо кой знае какво, обаче не завиждам на тоя който ще полира автобуса, после ще се чуди къде са му ръцете :mhihi:
Друго в момента не мога да се сетя конкретно ,питай :)

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 28 Окт 2005, 21:17

Абе откъде да си купя 3М в София, че тоя моя човек нищо не е свършил, или ако не 3М поне някаква друга хубава 8)

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 28 Окт 2005, 22:02

Гошооо, купи повече да има и за колите :D 8)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 28 Окт 2005, 22:17

GIORCETO написа:Абе откъде да си купя 3М в София, че тоя моя човек нищо не е свършил, или ако не 3М поне някаква друга хубава 8)

ми поръчайте си от чужбина :mhihi:
мини през паркинга до Практикер и ги питай за паста. Лятото останах с добро впечатление от тях. Кажи им много поздрави от онзи с немската петица ... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 29 Окт 2005, 15:16

GIORCETO написа:Абе откъде да си купя 3М в София, че тоя моя човек нищо не е свършил, или ако не 3М поне някаква друга хубава 8)
Магазина на един от дистрибуторите се намира на Цар Симеон в отсечката м/у Опълченска и Одрин отляво (ако вървиш в тази посока). За съжаление не помня точно къде. :uups: Няма да ти е трудно, защото почти половината от тази страна е парк. :lol: Но май най-добре питай официалният вносител Ирбис http://www.irbis.bg/partners.php.

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 30 Окт 2005, 0:14

3М има наливна и в магазина до КАТ, един мой приятел майстор от там си купува всичките простотиики, сигурен съм че ще отиде адски мног опаста за един автобус, но ще резсултата щее уникален
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 30 Окт 2005, 0:28

Има една нова паста Фарекла мноого е яка ама ако мислиш с тая тенджера наречена полираща машина да рисуваш по тия рейсове после като отидеш да пикаеш и ще станеш като нерез. :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата